Kan inte signera betalningar via Handelsbanken.se (Firefox)

Permalänk
Inaktiv

Kan inte signera betalningar via Handelsbanken.se (Firefox)

Hej alla kunniga Sweclockare

Är lite osäker på huruvida jag har hamnat i rätt forumdel eller ej, men jag gör ett försök här i alla fall. Jag har, som rubriken antyder, lite problem med just Handelsbankens internettjänst (använder mig av e-leg). Problemet är helt enkelt att jag inte jag signera några betalningar/överföringar. Allt annat fungerar bra (inloggningen o.s.v.), men när jag kommer fram till signeringsrutan och skall ange lösenordet så fryser hela hemsidan (det går inte ens att skriva in lösenordet). jag har försökt med det mesta vid det här laget (ominstallation av både firefox och Bank-ID).

Tänkte därför pröva lyckan här i hopp om att någon måhända kan hjälpa mig. Problemet uppstår bara i Firefox (version 3.6), vilket gör att jag har funderat lite kring huruvida det är möjligt (eller kanske rimligast) att det rör sig om någon form av bugg i den senaste versionen av Firefox.

Är det någon som har något förslag på hur detta kan lösas?

Tack på förhand
Mvh Rickard

Permalänk

ja, kör med något annat program, tex. IE.....

Visa signatur

Nunca Est Bibendum

Permalänk
Medlem

Vad jag vet så tycker inte firefox och nordea om varandra, var tvungen att installera internet explorer för att få det att fungera, kanske samma med handelsbanken

Visa signatur

LEE