Taiwanesiska QNAP vet ett och annat om nätverkslagring. Efter 20 år i branschen, där privatpersoner och företag försetts med skräddarsydda lagringslösningar, smarta videoövervakningssystem med NAS och molnlagring kan de sin sak.

Vad de däremot inte har lika bra koll på är vad SweClockers använder när det kommer till extern lagring. För att hjälpa QNAP att få svar på sina funderingar handlar veckans fråga därför om vilket lagringsmedium just du föredrar: NAS, moln eller någonting helt annat? Var med i omröstningen och berätta i forumet!

Sponsormeddelande

Privat molnlagring för hela hemmet

QNAP TS-462 erbjuder snabb och stor privat molnlagring, perfekt för hemanvändare som vill dela data med alla enheter, inklusive telefoner, datorer och smarta TV-apparater. Med 2,5G Gigabit Ethernet och HDMI 2.0 möjliggörs avbrottsfri medieströmning i hela hemmet och direkt på TV:n.

Läs mer

Sponsras av QNAP

logo_QNAP_LOGO_K100.png

Denna artikel produceras i betalt samarbete med QNAP. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.