Startknappen försvinner i Windows 8

Permalänk
Medlem
Skrivet av Aemony:

Har du läst Microsofts artikel där de rättfärdigar nya Metro-skärmen? I så fall, har du förstått att det mesta de tar upp som svaga punkter i den nuvarande startmenyn kan lätt fixas genom att ha menyn på toppen av skärmen? (Avståndet mellan dina fästa program och startknappen, ett viktigt argument de använder för Metro-skärmen)

Japp. En del kan säkert fixas genom det, men Metro fixar mer.

Citat:

Förstår du att vi förlorar multitasking och bättre produktivt flödesanvändning när man har en hel skärm i vägen för att starta ett enda program? Jag vet inte hur du gör, men jag kollar aldrig på startmenyn när jag startar något program. Jag skriver in namnet och trycker Enter och vet att det kommer att starta. Medan jag gör detta har jag blicken på något mer väsentligt, så som webbläsaren, Word eller vad än jag råkar använda för tillfället. Att blockera min översikt av alla program enbart för att starta ett annat är idiotiskt.

Microsoft tar upp detta. Tydligen är detta användarbeteende väldigt sällsynt. De flesta läser inte resten av skärmen när de håller på att öppna ett program i startmenyn, så allt utom startmenyn är bara död yta som skulle kunna användas för att lista fler matchningar till det fil- eller programnamn du håller på att skriva. Jag tycker spontant att det är ett konstigt scenario, om du håller på att läsa ett dokument och kommer på att du behöver miniräknaren, fortsätter du verkligen att läsa i några sekunder medan du trycker på windowstangenten, skriver calc och trycker enter? Jag vet att min blick går till startmenyn.

Citat:

Förstår du också att ju högre upplösning du har desto värre kommer upplevelsen att använda Metro bli? Som andra har nämnt brukar jag ibland öppna startmenyn med musen eftersom det är en snabb operation där jag bara slänger musen mot det hörnet och trycket på knappen. Problemet är dock när man har en skärm på 2560x1440 och är tvungen att dra den tvärs över hela skärmen enbart för att starta ett program via dess massiva bricka långt bort.

Men det är ju precis tvärtom. Om du har musen i mitten av skärmen måste du dra den hela vägen ner till hörnet för att starta ett program. Med Metro ligger alla program närmare mitten, så det blir i genomsnitt mindre rörelse med muspekaren.

Citat:

Har du insett att Metro fortfarande inte är ett gränssnitt som passar in i Explorer/Aero-miljön (eller vad du vill kalla Windows standard utseende)? Om designen mellan dessa två gränssnitt fortsätter vara så här annorlunda kommer resultatet bli en mindre vänlig och förenad upplevelse, då användaren måste byta mellan två väldigt distinkta gränssnitt som följer två helt olika fokuseringar praktiskt taget hela tiden under vanligt bruk av datorn?

Ja, det jag är mest tveksam inför är hur mycket "in-your-face" det kommer bli om hela skärmen alltid kommer att flasha i grönt när man bara ska starta ett nytt program. Jag har inte kört Windows 8 någon gång, så jag vet inte, men jag kan tänka mig att det är en nackdel. Det ska bli intressant att testa och se hur störande det är eller om de lyckas lösa det med någon smart fadening eller något, jag vet inte.

Citat:

Förstår du att för ett touch-gränssnitt är det viktigt att det är stort avstånd mellan element för att eliminera chansen att du råkar trycka fel när du interagerar med enheten? Detta är anledningen till att startmenyn är på vänster sida, men knappen för att stänga av datorn på höger sida av skärmen, i Windows 8 Developer Preview. Är du medveten om att denna fokuseringen skiljer sig helt från att använda datorn med en mer precis inmatningsenhet som en mus? Visst, avstånd prioriteras fortfarande men på en mycket mindre skala. Att överlag vara tvungen att röra musen extrema avstånd fram och tillbaka från sidorna enbart för att göra några simpla operationer är inte särskilt användarvänligt.

Det är mycket möjligt, men å andra sidan kanske det är lättare att starta program om de ligger utspridda och alltid ligger på samma ställe, till skillnad från i startmenyn där de ligger tätt intill varandra med liten text och ibland flyttar på sig, när man har installerat nya program eller när man scrollar i startmenyn. Som sagt så tycker jag hursomhelst inte man ska använda musen för att starta program över huvud taget, så för mig är det ingen nackdel.

Citat:

Jag vill inte kalla dig trångsynt eftersom personliga angrepp är knappast produktivt, men har du faktiskt analyserat gränsnittet? Om än jag ser möjligheterna med Metro på tablets så ser jag också hur destruktivt det är för skrivbordsdatorer. Jag ser fram emot att testa den allmänna betan för att se om några av designproblemen har korrigeras och jag kan faktiskt tänka mig att stå ut med gränssnittet om det visar sig att allt annat positiva lyfter upp de negativa sidorna. Men jag förstår att jag är bland minoriteten när det kommer till sådant här, och kommer knappast förvänta mig att andra också gör det.

tl;dr:
Metro i en skrivbordsmiljö är enormt onödigt och oproduktivt.

Ojoj, jag vill inte alls vara trångsynt. Jo, jag har tänkt på det och läst Micrsofts blogg (dock inte så mycket mer om det än just den, så åsikterna är ju ensidiga). Men det är bevisligen fler än jag som tycker att det här är en bra idé, inklusive en hel hög med utvecklare på Microsoft som faktiskt har gränssnitt som jobb, och säkerligen kan mycket mer om det än både du och jag. Så jag tycker att det är dumt att argumentera högljutt mot något man inte vet så mycket om. Anledningen till att jag argumenterar högljutt är bara för att försöka återställa balansen. Dessutom blir stämningen så tråkig om alla bara är reaktionära och ropar blä till allt som är nytt. Hellre vara optimistisk, och sedan kan man ju dissa det om det i slutändan skulle visa sig vara dåligt.

Permalänk
Medlem

Jag vet inte vad jag tycker om allt det här nya (känner mig som en pensionär ) men något jag är 90% säker på är att det kommer vara lika lätt att byta till w7-tema som det är att byta till äldre versioner i w7 dvs ett högerklick på skrivbordet. Så länge det funkar lika bra som w7 så kommer det alltid gå att ändå utseendet.

Visa signatur

Chassi Silverstone FT03-MINI Moderkort ASRock Z77E-ITX CPU i5 3570k @ 4.4Ghz GPU Gainward GTX 670 Phantom PSU Corsair VS 450W Lagring OCZ Vertex 3 240gb x2 RAID0 Ljud Beyerdynamic DT770 pro 250ohm / Beyerdynamic T70p + Schiit Magni 2

Permalänk
Medlem
Skrivet av flaxehytt:

Du har kanske inte tänkt på att det finns tangentbord där Windows tangenten är inaktiverad? Ska vi trycka på CTRL+ESC eller vad tycker du är effektivt? Kanske aktivera Windows tangenten varje gång man ska trycka på den?

Den enda anledningen till att inaktivera Windowstangenten vad jag vet är om den skulle komma i vägen när man spelar spel. Det har dock inte hänt att jag råkat trycka på den av misstag på flera år, det var mest när den var ny på tangentborden. Och de flesta spel verkar blockera användandet av den idag just för att man inte ska plötsligt ska slängas ut. Men du kanske har den inaktiverad av någon annan anledning? I så fall hoppas jag att det är via tangentbordsprofiler eller AutoHotkey eller något så att du enkelt kan få tillbaka den så fort du kommer ut i Windows och ska använda datorn till annat. Annars går du redan idag miste om en av de bästa funktionerna som finns i Windows; förmågan att snabbt kunna leta upp filer och program på datorn med bara några klick. Så det är lite "skyll dig själv" i så fall.

Permalänk

Jahapp, blir nog kvar med win7 om det inte visar sig att 8an är snabbare prestanda mässigt. Annars kan det kvitta! Dom förstör ju bara mer och mer...

Visa signatur

ALIENWARE Predator 2.0 chassi svart | i7 4770k | ASUS strix GTX 970 4GB | corsair RMX750 | Corsair 16GB DDR3 1600MHZ | AOC G2460PF | Razer Blackwidow Ultimate Stealth | Razer Deathadder ELITE | Razer Tiamat 2.2

Permalänk
Medlem
Skrivet av highspeed:

Ta i så vi spricker gör vi? Det går knappast 100 gånger snabbare. Det går snabbare att starta ett populärt program med musen än skriva det i kommando raden lol.

Windows 7 är bra som det är, fattas bara flera skrivbord som i apple oset.

Jag vet, låt oss påpeka brister i folks formuleringar istället för innehållet! Vem börjar?

Om du tar längre tid på dig att starta ett program med tangentbordet än med musen rekommenderar jag en kurs i att skriva maskin.

Också, post+username. Hahaha.

Permalänk

Klart startmenyn kommer vara kvar, det är bara Microsoft som trollar för att skapa mer uppmärksamhet/generera nyheter kring Windows 8
Snart kommer nyheten att den går att aktivera via inställningarna och alla blir glada ^^
Nyhet nr3 kommer handla om att startmenyn kommer vara tillbaka i sin ursprungliga form

Permalänk
Medlem

Ganska onödigt att ta bort den helt imo. Jag gillar att kunna se vilka program som jag har öppna samtidigt.
Det är enligt mig bättre att ha möjligheterna till att ha kvar den som man vill om man känner för det.
Jag avskyr när man blir påtvingad saker och ting...

Permalänk
Medlem

Hmm vet inte riktigt hur jag står mig till denna ändring jag använder nästan aldrig startmenyn det skulle vara när jag vill starta upp kontrollpanelen.

Jag gillar inte direkt idén om att hela skärmen täcks upp vid ett program byte, om man kunde fixa en transparent bakgrund eller ett centrerat val vid sidan/mitten skulle detta kunna fungera.
Sök funktionen i Win8 riktigt smidig mycket bättre än vad jag först trodde och det är tom. Alpha versionen.
Ska testa att köra Win8 som main OS när betan kommer ut i 1-2 veckor beroende på om jag gillar den. Win7 var helt enkelt så bra att jag bara gick iväg från WinXP direkt utan att någonsin se tillbaka något som verkligen inte hände vid bytet från Win 2000 till Win Xp.

Jag tror ifs på konceptet till Metro om man kör fler skärmar speciellt eftersom att man kan länka RSS feeds och få live updates det skulle innebära att man har en skärm som main desktop och en skärm för annar samt kanske en mindre del av denna skärm avsedd för metro ikoner där man ser updates på hemsidor och andra newsoutlets vilket innebär att man inte behöver ha runt 30 tabbar uppe non stop. Detta är något jag tänkt på i teorin och om det funkar så som jag tänkt i praktiken återstår att se

Ska bli intressant

Permalänk
Medlem

Nej jag vill fan ha kvar min startknapp!
Kommer det gå att få dit en startknapp om den försvinner helt?

Visa signatur

|| Citera för svar! ||

Chassi: Xigmatek Elysium | PSU: EVGA Supernova G2 750W | MB: ASUS Strix Z390-F GAMING | CPU: INTEL i9-9900K & Corsair H60 | GPU: Asus Strix RTX 2080 OC | SSD: Samsung 970 EVO 500 GB | RAM: HyperX Fury 4x8 GB CL16 2666 Mhz | Ljudkort: Asus Xonar D2X | Nätverkskort: TP-Link Archer TX3000E

Tangentbord: Keychron K8 Pro | Switchar: Boba U4 | stabilizers: AEboards Staebis V2

Permalänk
Entusiast
Skrivet av Burtas:

Vilket skämt, varför göra varje Windows version sämre än den andra ?

Skrivet av Rawet:

Vad har Windows Millenium, Windows Vista och Windows 8 gemensamt?

Varannan brukar vara värdelös

Visa signatur

EVGA GTX 1080 Ti | Intel Core i9-9900K | Fractal Design Celsius S24 | ASUS ROG Strix Z390-I | 32 GB DDR4 @3200Mhz | Corsair SF750 | Samsung 970 Evo Plus 1 TB (M.2) | Crucial MX 500 & 300 1TB (2,5") | Louqe Ghost S1 Ash | AOC AGON AG271QG, Eizo Foris FS2333 & TCL 75EP660 | Windows 11 64-bit

Permalänk
Medlem

Själv älskar jag att testa nytt, det är alltid spännande. Men jag är väldigt tveksam till hela den här W8-biten.
Har iofs bara lekt runt lite med det i VirtualBox, men jag var inte nöjd alls. Känns inte alls som ett bekvämt OS för stationära datorer.

Var mer imponerad av W7 när de första betorna tittade fram, nu är jag mer tvekis.

Visa signatur

Låda: Phanteks Eclipse P400S White TG | Mobo: ASUS ROG Strix Z390-F | CPU: Intel i9 9900K @ 5,0 GHz | GPU: ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti | RAM: Crucial Ballistix Sport LT 32GB (4x8GB) DDR4 @ 2400 MHz | Corsair RM750x | Lagring: Samsung SSD 850 EVO 120GB | Crucial MX300 275GB | WD Caviar Blue 1TB | Hitachi Deskstar 500GB | OS: Windows 10 Professional - https://valid.x86.fr/4m66jq

Permalänk

Blev påmind om hur mkt jag ogillar windows, usch!

I linux kan man välja själv

Permalänk
Medlem

Använder aldrig Startknappen! Då jag använder mig av ObjektDock Plus och har gjort i många år (Innan dess var det RocketDock) och intresset för att få ett cleant och stilrent skrivbord kom när jag läste den klistrade tråden FAQ: Styla ditt skrivbord/Visa era stylade skrivbord här!!

Och sen dess har jag kört på det temat, och det är en av dom första saker jag fixar när jag formaterar en dator!!

För visst är det snyggare/bättre/mer överskådligt/mer snabb arbetat/ja rent av ett riktigt sexigt skrivbord får man bara genom genom att läsa/Lära sig använda
Rainmeter & Samurize & ObjektDock (Och gärna ObjektDock Plus)

Så helt ärligt!! !!

Vad ska man med WindowsStartknapp? Jag (och många med mig, har inte använt den på åratal)

Dom värsta fulaste oorganiserade skrivborden, är dom med en massa (och jag menar en maaassa) Genvägar på skrivbordet! Fattar allvarligt talat inte hur man kan ha det så oorganiserat!

Och ja, jag kommer att ha det så i 8:an med

Styla era skrivbord medlemmar!!!!!!!!!!!

Visa signatur

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[HP Microserver 12TB]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz, R9 290X Foto [Nikon D7000][70-300/35 1,8/18-55 [Skärmar=24",24",24" Eyefinity]

Permalänk
Medlem

Funderar på att gå med i Facebook bara för att starta en grupp som heter "RÖR INTE MIN STARTKNAPP!!!".

Visa signatur

Hemma hos mig är det en Microsoft-fri miljö..
Dator 1: iMac 27" 5K - i7 4,2GHz - 32GB 2400MHz CL14 - 512GB SSD - Radeon PRO 580 8GB - 2xDell P2715Q 4K - 4TB Lacie D2 Thunderbolt
HTPC: ASUS X99-M WS - i7 5960X - H100i GTX - 16GB 3000Mhz - Samsung SM951 512GB - ASUS GTX 780 DCU II OC - AX860 Platinum - Corsair 350D - Linux
Bärbar 1: MacBook PRO 15" 2018 / i7 / 512GB SSD NAS: Synology DS918+ 32TB+2x512GB SSD

Permalänk
Medlem
Skrivet av MooD:

Fyller du hela baren där nere?

Ja, det brukar gärna bli så. Hade jag kört viloläge hade det troligen varit ännu värre.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Citera eller nämn gärna mig (@ToJa92) om du svarar på något jag skrivit.
Uppskattar du eller blir hjälpt av ett inlägg jag skrivit är jag tacksam om du gillar det.

Permalänk
Medlem

Hade helst sett att hela aktivitetsfältet hade försvunnit. Använder det nästan aldrig, hade hellre haft rainmeter.

Visa signatur

Asus P8P67 Deluxe B3 | Intel i7-2600k@3,4GHz | 16 GB Corsair Vengeance LP 1600Mhz CL9 | Asus GTX 580 Matrix@900Mhz | Corsair Force GT 120GB | WD Caviar Black 1TB | Corsair 850 AX | Fractal Design R4 | Dell u2410 | Qpad MK-80 | QPad 5K

CITERA FÖR SVAR!

Permalänk
Medlem
Skrivet av DaBone:

Funderar på att gå med i Facebook bara för att starta en grupp som heter "RÖR INTE MIN STARTKNAPP!!!".

Vad ska man med den till?

Som du kan läsa posten ovan dig, är vi många som inte använt knappen på åratal! Det finns bättre/snyggare lösningar som dessutom är mer "snabbarbetat"

Jag tycker helt klart att det är ett bra val av Microsoft/Windows att ta bort en onödig plats som inte behövs!!

Visa signatur

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[HP Microserver 12TB]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz, R9 290X Foto [Nikon D7000][70-300/35 1,8/18-55 [Skärmar=24",24",24" Eyefinity]

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Xe993:

Vad är RC1?

Första Release Candidate, man fick en uppdatering via Windows Update där det uppdaterades från Developer Preview till just RC.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk

Alltså, jag hoppas verkligen att windows 8 inte ska ersätta windows 7 helt. Då är det lol på hög nivå. Jag blir förbannad över den här jävla efterfrågan på pengar och som om inte microsoft har tillräckligt med pengar. Windows xp kom någonstans vid 2002 eller vad det var, windows vista släpptes väl runt 2007, men vista var skit, sen släpptes windows 7 2009 med goda skäl, men nu helt plötsligt ska de pumpa ut ännu ett operativsystem?

Snacka om att kvalitén på saker har sjunkit och massproducering har ökat. Hemskt och sorgligt.

Visa signatur

I Fractal Design Define R4 Arctic White I EVGA GeForce GTX 680 2GB I i7 2600K I 16gb 1333mhz I Be-Quiet Pure Power L8 630W I 1 TB hårddisk I SanDisk SSD Extreme 120GB I Logitech MX Master I SteelSeries 4HD Mousepad I Samsung S27A950D I Logitech Z623 I

Permalänk
Medlem
Skrivet av tednasadator:

Alltså, jag hoppas verkligen att windows 8 inte ska ersätta windows 7 helt. Då är det lol på hög nivå. Jag blir förbannad över den här jävla efterfrågan på pengar och som om inte microsoft har tillräckligt med pengar. Windows xp kom någonstans vid 2002 eller vad det var, windows vista släpptes väl runt 2007, men vista var skit, sen släpptes windows 7 2009 med goda skäl, men nu helt plötsligt ska de pumpa ut ännu ett operativsystem?

Snacka om att kvalitén på saker har sjunkit och massproducering har ökat. Hemskt och sorgligt.

Måste ju hålla samma takt som Apple.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Tadidas:

På tal om mods, om man får vara lite off-topic, hur gör man om man har två skärmar och vill "dra" ett fönster till ena halvan (i mitten) så att fönstret automatiskt täcker upp 50% av skärmen? Måste man använda windows-knappen och piltangenterna då eller finns det nån mod som fixar detta med musen? Är ju smidig funktion som dock kräver att det finns en kant att dra fönstret till....

#11803925

Permalänk
Avstängd

Windows 8 kommer bli så j*vla bra!

Visa signatur

Nya funktioner i “Anniversary Update” för Windows 10 som släpps till sommaren:
http://www.howtogeek.com/248177/whats-new-in-windows-10s-anni...

Permalänk
Medlem

Om jag känner Microsoft rätt kommer det finnas ett flugben att bocka i och så vips, finns det en startknapp.
Gud vad alla winar!

Permalänk
Medlem

Var lugna vi säger nu att det suger men om 1 år kommer alla typ älska Windows Som vanligt....

Visa signatur

Dator 1
2x 280x | AMD FX-8350 8core 4.0GHz | Corsair RM750W

Permalänk
Medlem
Skrivet av tednasadator:

Alltså, jag hoppas verkligen att windows 8 inte ska ersätta windows 7 helt. Då är det lol på hög nivå. Jag blir förbannad över den här jävla efterfrågan på pengar och som om inte microsoft har tillräckligt med pengar. Windows xp kom någonstans vid 2002 eller vad det var, windows vista släpptes väl runt 2007, men vista var skit, sen släpptes windows 7 2009 med goda skäl, men nu helt plötsligt ska de pumpa ut ännu ett operativsystem?

Snacka om att kvalitén på saker har sjunkit och massproducering har ökat. Hemskt och sorgligt.

Vadå ersätta?

Jag förstår ärligt att många är oroliga för 8:an (och du är en av dom) men har du läst om det? Har du testat det? (för du kan göra det)

Många XP användare som var bakåtsträvare för nått år sen mot 7:an vägrade att byta! Men idag sitter sitter i stort sett alla på Windows7!

Och som jag skrev några poster längre upp, vad ska man med "WinKnappen" till, när man har klarat sig utan den i flera år?

Häng inte upp er på Metro, det går att välja bort!!

Testa 8:an innan ni sågar

Visa signatur

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[HP Microserver 12TB]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz, R9 290X Foto [Nikon D7000][70-300/35 1,8/18-55 [Skärmar=24",24",24" Eyefinity]

Permalänk
Medlem

Hade ändå inte tänkt lägga 2000 kronor till på ett nytt os.

Visa signatur

Stationära:[Fractal Design R2], [Asrock Fatal1ty Professional] , [Vengeance low profile 1600mhz]
[Intel Core i5 2500k 3.3 ghz (Kyld av Noctua nh-d14)], [ Referens XFX HD 6970],
[Corsair TX 650 watt], [ca 750 GB utrymme], [2x Gentletyphoon Utblås och 2x Fractal design inblås]

Permalänk
Medlem
Skrivet av Uzor:

Hade ändå inte tänkt lägga 2000 kronor till på ett nytt os.

2000kr!? Shit, så mycket skulle jag aldrig lägga på något OS! Hur mycket jag än skulle vilja ha det

Visa signatur

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[HP Microserver 12TB]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz, R9 290X Foto [Nikon D7000][70-300/35 1,8/18-55 [Skärmar=24",24",24" Eyefinity]

Permalänk
Medlem

Jag gillar det som det är i Windows 7 och Vista. Metro ser hemskt ut och finns inte startmenyn kvar får jag väl kopiera Progman.exe från XP och använda det. För övrigt anser jag att Windows 2000 hade ett riktigt stilrent och användbart gränssnitt. Tråkigt att Microsoft är på väg bort från det allt mer.

Mvh Johan

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

AMD Phenom II X4 955 3,2 GHz, Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, Sapphire Radeon HD7750 Ultimate 1 GB, Corsair Vengeance/Kingston HyperX Blu 16 GB, Crucial MX250 250 GB, Crucial m4 128 GB, 2 x Seagate 7200.14 1 TB, Lian Li PC-8FIB, Be Quiet Pure Power 10 CM 600W, Windows 10 64-bit

Permalänk
Medlem

Hoppas att det bara är en inställning så man kan få det på det sättet man är van vid

Permalänk
Medlem
Skrivet av skog1s:

2000kr!? Shit, så mycket skulle jag aldrig lägga på något OS! Hur mycket jag än skulle vilja ha det

Tja, Ultimate kostar fortfarande 2000 kronor, skulle inte förvåna mig ifall du piratkopierar Winows :).

Visa signatur

Stationära:[Fractal Design R2], [Asrock Fatal1ty Professional] , [Vengeance low profile 1600mhz]
[Intel Core i5 2500k 3.3 ghz (Kyld av Noctua nh-d14)], [ Referens XFX HD 6970],
[Corsair TX 650 watt], [ca 750 GB utrymme], [2x Gentletyphoon Utblås och 2x Fractal design inblås]