Konstigt ljud i mitt nätagg, det som skapat så mycket problem?

Permalänk
Medlem

Konstigt ljud i mitt nätagg, det som skapat så mycket problem?

Nu har jag haft problem med min dator(er) för länge.
Datorn som jag sitter på nu köpte jag i Maj och har inte funkat bra sedan dess.

Jag har blivit så less på datorer (som jag hållit på med sedan jag var 7år) så att jag har inte änns orkat gå in på det här forumet och frågat om hjälp,
men nu måste jag endå göra det.
Som sagt, efter en massa meck så VERKAR det som att jag kan importera film från min DV-Kamera via mitt Firewire kontrollkort som inte funkade bra innan, ( droppade bara en MASSA frames ), fel som återstår är att när jag startar ett spel som CS:Source så kommer det ett väldigt konstigt, surrande ljud och efter ett tag så hänger sig datorn, ofta med ett pip-ljud.
Det här sker även när jag sitter i en webläsare som IE och skrollar upp och ner, gör jag det här snabbt och "länge" nog ( cirka 5sek ) så hänger sig också datorn.

Frågan är nu, kan det verkligen vara mitt nätagg som skapar dessa problem? Jag sitter på ett Aspire 430W som jag fick med i mitt Aspire-matx chassi.
1 Dvd-brännare
2 Hårdiskar (1x 160GB 1x 300GB)
3 2x 512MB ram
4 XFX 6600GT
5 m-atx modekort med en 3200+ cpu på.

Det här problemet, med surrande nätagg har pågot någon gång innan, men först nu som det började bli seriöst jobbigt... Datorn är även nyformaterad.

Snälla! Hjälp! Jag har laggt ned för mycket pengar på skräpen

OBS! Det är inte fläkten som låter.

Permalänk
Avstängd

Orkar egentligen inte läsa men börjar Nätagget låta utan att är från fläkten så borde du köpa ett nytt. Det betyder att skiten håller på att gå sönder, precis som fläktar när de börjar gå sönder så låter de som bara f*n. Lycka till

Permalänk
Medlem

Hehe, okej :).. Jag har precis köpt nytt minne för 1000kr, och hårdisk för samma summa för en månad sedan.. så vill gärna ha lite fler svar, gärna mer säkra svar, har inte lust att lägga ut mer cash om det visar sig att det kanske är modekortet(?) som gör att det låter.. Dock har jag inget nätagg hemma som stöder kopplingarna som jag behövver till mitt modekort så jag kan inte testa..

OBS, jag har ju ett m-atx nätagg, kan ni ge några bra tips på sådana ? kollat på komplett med det är inte direkt några "kvalites-företag" som verkar leverera dem