Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrland
Registrerad
Aug 2001

Får ej bild till tv

Har nyaste sapphire drivarna från deras sida med catalyst och allt.
Har ett sapphire 3850 agp.
Kan nån tala om hur man för över bilden,har kopplat s video kabel mellan dator tv.
har kört denna väg med mitt gammla 9600 xt kort.
Ändrar man på något annat sätt med detta kort`?

Lars

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2007

Antar att du kör med "tjock-tv"?
kan inte hjälpa dig men jag har hållt på många många timmar med det där med s-video kabel aldrig fått det att funka(testat 6-7 olika grafikkort också :/
Edit: men i catalyst finns det väl en "dator till tv guide" som ska ställa in sånt eller?

-Sir, we are surrounded -Excellent, we can attack in any direction
Amd 2500+, 1gb, 500gb http://www.sweclockers.com/album/?id=4244

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrland
Registrerad
Aug 2001

Går ej att clona den i catalyst programet

Lars

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Aug 2003

Testa flytta bilden. Sätt att bilden ska vara på skärm 2, och ta bort att bilden ska vara på skärm 1.

Amd 2500+ AQXEA 0330 @ 2200mhz 220x10 | 2x256mb-1x512mb PC3200 | Powercolor x800Pro ViVo @ XT PE
Celeron 800 @ 920mhz 115x8 | 512mb PC 133 | Geforce 2 200MX

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Dec 2006

Du har testat att starta om datorn antar jag? För du kan nämligen enabla "Force TV-Detect" i Catalyst

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrland
Registrerad
Aug 2001

har löst detta fel

Det som var fela var att det finns 2 ingångar för datorskärmen,böt plats till den som sitter längst bort från s-vidio utgången,då funkade det direkt,hittad svaret när jag googlade:)

Tack för hjälpen ändå

Lars