Inlägg

Inlägg som Ish har skrivit i forumet
Av Ish

Det har jag tyvärr inte.. Jag får investera i ett bra säkerhetsprogram så att det inte händer igen och blicka framåt

Av Ish

Un-delete hjälper ju inte mot krypteringen ändå.

Av Ish

Det är mycket bilder osv. En del har jag bränt ut och arkiverat, men det är ca 60% som blivit krypterat. Avi filer är alla krypterade. Mkv blev inte krypterad av någon anledning. Jag har ingen shadow copy eller nått sånt. Vet inte om det går att brute force'a en kryptering? Redan tagit bort en del, men det finns även en del jag gärna räddar.

Av Ish

Jag kan inte ge så mycket info då jag inte vad det är :/ Vet bara att alla filer med filändelsen avi, jpg samt jpeg nu ser ut som följer
Filnamn.*riktiga filändelsen*.enc

Och jag har försökt att ändra enbart filändelsen, men när jag googlade så fattade jag att filerna blivit krypterade. Antar att det är kört utan nyckel?

edit/ Jag tog aldrig bort "viruset" eftersom jag aldrig kom in i Windows. Inte ens i felsäkert läge kom jag in. Så jag ominstallera Windows istället.

Av Ish

Virus krypterade mina filer till .enc..

Hur fasen gor jag nu? Nastan alla viktiga dokument har blivit krypterade.. Ar det kort eller kan man fa tillbaka filerna?

Av Ish

Orc's must die 2 plz!

Av Ish

Jag har samma problem som alltid med hela tänket kring det här. Vad är böteslappen tänkt att motsvara egentligen?
46 Mkr alltså, ok, men vart fick de den siffran ifrån? Såhär ser jag det hela. Jag tror inte att de förlorar för att någon laddar ner. Han laddar ner av en anledning, han vill inte betala, och hade alltså inte köpt nått ändå iofs. Sen håller jag helt med om att man inte ska göra det för sakens skull. Samtidigt är jag inne på Notch's spår (se hansa blogg) där han menar att folk kanske berättar för varandra om film/spel etc, och på den vägen balanserar inkomsterna för diverse företag.
Men som sagt, det gör ju inte rätt i att ladda ner för det, och kommer aldrig att göra det heller.

Av Ish

Alla recensioner man läst har vart guld och gröna skogar, men allt har i princip blivit sämre med den :/ Lite extra besviken när det är ett Svenskt företag.

Av Ish

I am not impressed by their performance. Feels like they improve it just enough to make sales. Don't tell me this is the best the could have done, that is a lie and a joke!

Av Ish
Skrivet av KAN1N:

Tack för snabbt svar!
Om det är någon som har en Naos 5000 driver 64-bit pre-1.16 så säg gärna till.

*EDIT* Har nu mailat dem igen och frågat var den "lovade" drivern tagit vägen, så får se vad dem svarar...

Fick du nå svar? Köpte en likadan för ett par veckor sedan och har samma problem. Den verkar även har någon slags gömd mouse acceleration? Tycker den fastnar i en tiodels sekund ibland också när man drar långsamt. Mattan är helt ny och kom rekommenderad av andra med samma mus.

Av Ish

"Jag som kvinna" Ja va fan tror du de vill ha kvinnor för? Om något så känner jag mig diskriminerad som man när jag inte ens får skicka in bidrag. Är det något vi vet så är det att sex säljer, det här är en fråga om marknadsföring och inget annat.

Av Ish

Har haft båda i omgångar. Intel/nVidia rent generellt, bara för att jag tycker det funkar bra, och jag kan mer om deras hårdvara.
Tror jag haft en AMD processor/mobo i mitt liv. Flera ATI kort dock. Första AMD GPU'n jag köpte var 5870, vilket funkar okej, men mina 6950 är ett skämt. Sen vad jag ska skylla det på vet jag inte. Skalar ruskit dåligt och ger töntigt mycket artifakter i vissa spel med CF, så jag får spela på ett kort. Andra spel *måste* jag ha CF igång för att inte få några. Skitkul!

Av Ish

Han säger ju vid ett tillfälle att de har tillräckligt med pengar för att slutföra (till vilken grad framgår inte men jag antar att han menar "1.0" så att säga). Visst känns det lite för bra för att vara sant, men tittar man på historien så.. Darwin, Tesla, Sir Isaac Newton, Einstein etc. Det var många som ställde sig på tvären mot dem. 100 år senare är de legendarer.

Av Ish
Skrivet av Samurai237:

Vadå ambitiöst EA? Det är ju Valve som inte längre tillåter EA att sälja sina spel på Steam. Om du hade läst litet grand innan du uttalade dig om saken hade du vetat detta.

Jag syftade mer på origin. Allt som händer nu är att man köper det på dvd istället, för jag orkar inte ha mina digitala utspridda. Och det har inget med tillstånd att göra, det var EA som inte gick med på Valves villkor.

Av Ish
Skrivet av iller:

Det kommer aldrig till steam. Det får vi ta och inse att det är en butik EA kommer lämna.

Ja, jag har läst det. Men samtidigt säger hälften att det kommer, och hälften att det inte kommer :s I så fall får det nog bli skiva, för jag orkar verkligen inte ha allt utspritt. Ambitiöst EA, men det räcker med steam.

Av Ish

Hur länge tror ni man kan förboka till? En vecka innan? Kommer det till steam så att man hinner förboka? Tror jag väntar tills början på Oktober. Palla Origin.. Palla ha sina spel på hundra olika platser, jag har två redan vilket är drygt nog.

Av Ish

Jag tror vad UD menar är att man kan återanvända atomerna till att skapa olika saker. Texturer och färg är ju bara något man "limmar på". Och borde väl inte ta upp mer plats än på en polygon? Eller? Det här påminner mig lite om fraktaler. Mönster som ser likadana ut oavsett hur mycket man zoomar in, samma mönster återanvänds för att skapa samma mönster fast större. Och det är något som existerar i naturen.

http://www.youtube.com/watch?v=V4Cx9gz_i6E

Av Ish

Klan SSG livestream http://www.livestream.com/cbhunter

Nästan klara nu. Titta gärna in nästa Söndag kl 18!

Av Ish
Skrivet av Pie-or-paj:

36,4" Är ju ingen datorskärm, snarare en mindre TV.

Kommer allt ihåg när 32" var det fetaste man kunde få tag på ^^

Av Ish