Inlägg

Inlägg som Ish har skrivit i forumet
Av Ish

Enda den här drivrutinen kan ge mig är ett spelbart Brink, och då är jag ändå inte så värst sugen längre..

Av Ish

När vi ändå är inne på minimumkrav så tycker jag det är synd att spel inte skalar bättre nu för tiden. Det känns lite som att... Det är inte PC som hålls tillbaka, det är MIN PC som hålls tillbaka

Av Ish

Brukar damsuga fläktarna jag kommer åt på utsidan med nån månads mellanrum typ. Kanske beror på vad man har för chassi, men jag upplever inte ha mig problem med dammsamlingar inne i datorn.

Av Ish
Skrivet av CyberZaikoo:

Hoppas fasen att arma 3 är dugligt opimiserat...

Jag har lite över de speccen som är nu på arma 3.. Men inte gick det att köra arma 2 ens på low utan att det laggade

Post processing och AA är det som dödar FPS i ArmA 2. SSD å en snabb processor. Så snabb du kan få tag i och överklockad så mycket du kan och vågar

Av Ish
Skrivet av darknessviking:

måste bara häva ur mig om flashpoint dragon rising spelet som är besläktat,
värre trasigt spel får man leta efter,maken till buggar,rent skräp.

ska bli kul när detta spel kommer!

Inte ens samma genre faktiskt. Codemasters som var utgivare åt Operation Flashpoint snodde namnet och utvecklade skiten som OFP2, trots att det inte hade det minsta gemensamt med ettan. Det är inte ens samma utvecklare liksom.

Av Ish
Skrivet av _MmattiasS_:

Låser inte vsync FPSen till 60 eller 30? Så att du kan fu 60 FPs med vilken dator som helst, men du kan få massa delay och grejer om inte datorn pallar det?

Så är det för mig på jc2 och cysis iaf. Ligger runt 40 i crysis och 50 i jc2 maxat fast utan vsync. Om jag sätter på det så låser FPSen på 60 och så tar det kanske en halv sekund från att jag flyttar musen tills att spelet reagerar...

V-sync, eller vertikal synkronisering gör att att du inte får bilden på skärmen förens hela bilden är uppritad, mao för att slippa få med delar av den föregående bilden på din nuvarande, sk. tearing.
Jag är egentligen rätt dålig på det här, men jag upplever inte det du beskriver i alla fall. V-sync är lite halvt invecklad om man ska gå in i detalj.

Sen ska man inte anta en massa grejer som stämmer med andra spel, det har jag lärt mig efter att ha spela A2 3-4ggr i veckan sen release Tycker jag har bra respons, och inte alls den där känslan av massiv mouse smoothing är heller. Men som jag skrev (tror jag?) så behöver man till 95% aldrig "twitch sikta" (tänk cs, quake osv). Så det blir aldrig något problem. Och om man som jag spelar i en seriös klan så har man ju folk som täcker en där man inte har koll.

Finns folk som spelar med 20-30 FPS..

Skrivet av Windir87:

I Arma II sög AI:n otroligt mycket processorkraft eftersom den, till skillnad från de flesta moderna FPS, inte förlitar sig på triggers. Av den anledningen utspelas samma uppdrag i ArmA II sällan på ett liknande sätt som tidigare. Problemet är att denna form av "dynamisk" AI leder till att allting på kartan pågår hela tiden, även om spelaren är flera mil från platsen i fråga.

Det är inte omöjligt att spawna fiender med triggers när man kommer inom en viss radie för att avhjälpa detta. Folk som bygger uppdrag i min klan gör det hela tiden.

Av Ish

Fattar inte folk att det är hela öar det handlar om? Lägg där till några hundra ai att strida mot. Va en snubbe på Bohemias forum som gnällde över att han minsann kunde lira BC2 med högsta inställningar *facepalm*.. Detta är ingen twitchbaserad shooter, man behöver inte ha 100 FPS. Jag får typ 40-60 med allt på very high och AA avslaget (v-sync ON). Beror ju på vilken ö man spelar på och hur mycket som pågår, men runt det i alla fall. ArmA 2 kräver egentligen bara två saker: En bra CPU, helst överklockad, samt en SSD med snabb läshastiget.

Av Ish

"New profiles added to this release:
- Deus Ex: Human Revolution – Improves CrossFire performance"

Deras drivrutiner kanske inte är dem bästa, men tidsmaskiner kan de minsann!

Av Ish

Trådlöst funkar men ej tråd, ny router, ny kabel. Funkar inte på annan enhet heller.

Jag får kontakt med det trådlösa (kör tethering via mobilen i skrivande stund) men inte med det trådade.
Har testat det trådade mot 2 andra datorer (MacBook Pro och en gammal laptop med XP), samt mitt PS3, (som däremot får kontakt trådlöst).

Jag har köpt ny kabel, ominstallerat Win 7 på min dator, fått en ny router av BBB, och till och med köpt en för egna pengar (NETGEAR N300), inte heller den funkar trådat. Vi kan alltså utesluta att modemet inte får kontakt med nätet, att det skulle vara något fel med nätverksportarna på datorerna eller PS3'an. Detta eftersom ALLA nätverksportar i hushållet knappast lägger av samtidigt(?). Vi kan utesluta virus med tanke på fräsch ominstallation. BBB säger att de inte är något fel när jag kör med det trådlösa igång. Stänger jag av det säger de att routern har problem att dela ut ip. Det var därför jag fick en ny hemskickad som jag precis testade utan resultat.

BBB 60/20 ADSL2+
Får 169.x.x.x ip (vet att det inte är någon egentlig ip!)

Jag har felsökt non-stop i 5 dagar nu, och jag håller på att bli tokig!

Av Ish

Kanske jag får, men lägger den av efter tre månader ändå så känns det som det kvittar..

Blev enNetgear DGN3500

Av Ish

Medskickad modem/router delvis död, behöver tips på ny!

Tja.. Ethernet har lagt av på min kombinerade modem/router jag fick av BBB (efter 3 månader....)

Jag är dålig på nätverkshårdvara, men jag har vissa krav.

*Skall funka med VDSL2 (60/20)
*Måste ha både trådlös och trådad (antal portar här har mindre betydelse)

Kommer att köra tillsammans med PS3 (trådlöst) och min stationära (trådad)

Har ni några tips? Det var läääänge sen jag köpte en router, jag har nästan alltid kört med det som skickats med.

Får unidentified network. Ny kabel, nyinstallerat windows, fungerar inte på en annan dator, wifi funkar. Så jag antar att det är något mupp med ethernet delarna även om lamporna lyser (nätverkslamporna på min dator indikerar dock problem, lyser grön OCH orange)

Av Ish

Jag använde också firefox lääänge, sen bytte jag till chrome. Anledningarna kommer jag inte riktigt ihåg, men jag kan sammanfatta Nu att jag gillar det för att:

+ Synkning med ett google konto! Perfekt, om man är hos polarna eller nyss ominstallerat datorn. Man får tillbaka sin webläsera till hur det såg ut sist du ändrade något!
+Det är väldigt enkelt, men kan samtidigt användas till mycket mer då det finns oändligt med plugins som hanterar allt mellan himmel och jord.
+Det är RIKTIGT snabbt, speciellt med den senaste versionen.

- Vet inte om det finns något för en användare på min nivå.. Plus kunde jag ha listat många mer, men inget nytt som inte finns på firefox/ie.

Av Ish

Kabelhärva P12 edition? 7a för förvandligen, inga poäng för resultatet.

Av Ish

Gillar hur SweC alltid får det till att "NU är X svindyrt, oj vad det kommer svida i plånboken".. Ja eller så ger man bara fan i att köpa.. Dem lär ju inte vinna på att höja priserna imo..

Av Ish

Vem får dem slantarna då?

Av Ish

Ok tack

Av Ish

Hur många olika nät finns det egentligen? Hastigheten borde ju inte påverkas eftersom avståndet från telestationen är det samma?

Av Ish

Sägs mitt bredbandsabonnemang upp automatiskt när jag byter leverantör?

Från BBB till Glocalnet? I annat fall får jag ringa BBB om ett par dagar. Skickade iaf in en beställning till Glocalnet nyss, men jag har ingen lust att vara utan Internet i en vecka eller vad det nu kan tänkas ta att byta..

Av Ish

Har ni lekt med face poser från Garry's Mod på varandra eller? o_0

Av Ish

Vilket trist attityd att VD'ar måste avgå så fort det inte är medvind.