Inlägg

Inlägg som geforcevsati har skrivit i forumet
Av geforcevsati

Wii U - Nintendo Land blir att införskaffa sig ZombiU.
Datorn - Crysis serien, Deus Ex, Metro 2033 osv...
På mobilen blir det Angry Birds och lite andra små spel!

Av geforcevsati

Vad tycker ni om dessa uppkommande speltitlar till WP8?http://www.wpcentral.com/upcoming-lineup-xbox-windows-phone-8. Jag tycker att det verkar intressant!

Av geforcevsati

Det finns appar från IOS och Android på WP8. Men visst det är lite begränsat men det är ständigt under utveckling. Om du ska spela så är egentligen IOS, IPhone ditt alternativ. Dock så lanserar Microsoft lite extra spel till WP8 telefonerna. Jag skulle faktiskt rekommendera dig en Nokia Lumia 920 då den är rejält solid byggd. Här kommer det lite framtida spel till WP8 : http://www.wpcentral.com/upcoming-lineup-xbox-windows-phone-8

Av geforcevsati

Något ersätter allt vanliga stationära/laptops.. Antar att detta kan vara en ny generation på g! Det är faktiskt roligt att se utveckling, tycker jag iallafall!

Av geforcevsati

x3 440 @ 3,6GHz , tror jag köpte den 2010 då jag behövde en nöd CPU då min andra dog.. Men gav väl runt 500kr för den då.. Är riktigt nöjd för priset.

Av geforcevsati

27 september 2006

Av geforcevsati
Skrivet av Maysay:

Är det inte linsen som rör sig? Eftersom den är stabil med hjälp utav fjädrar så kan den skaka lite tydligen.

Sannolikt att det är den eftersom det är en "floating lense". För om det vore batteriet skulle telefonen stängas av?

Skickades från m.sweclockers.com

Av geforcevsati

Nu har det kommit en uppdatering för skärmen.. Installerade den nyss, ska bli roligt att se om känsligheten blir bättre med handskar.

Edit: Blev lite bättre respons med handskar för min del, men inte helt ultimat!

Av geforcevsati

Det finns en hel del appar som är väldigt batterislukande. Skype är en av apparna och Kik har jag märkt..

Av geforcevsati

Gjorde en soft-reset och då sjönk mitt batteri från 56% till typ 8%. Satte den på laddning så nu laddas den för fullt. Med lite tur så kanske försvinner mina batteriproblem. Hoppas på det bästa!

Skickades från m.sweclockers.com

Av geforcevsati
Skrivet av Linus82:

Har du 4G igång? Har du några särskilda appar som ligger och drar?
Skype (vet inte om det finns till 8an än) är ju en batteribov utan dess like. Både på ios och win 7.5.

Nej jag har 3G just nu. Har "blockat" dom som går att göra det med. Såg visst att Skype-appen låg i bakgrunden... Får testa att ta bort den och se om det blir någon förbättring. Tack btw för tipset!

Av geforcevsati

Jag har haft på mobilen sedan kl 7 idag jag har lyssnat ca 20min på musik och spelat lite Angry Birds Space ca 30-40min. Har också skrivit ungefär 10min på Kik också! Nu har batteriet landat på 58%! Undrar om det kommer en uppdatering till detta?

Av geforcevsati
Skrivet av Shudnawz:

Herr Bild, ni är trasig.

Nu är Herr Bild hel igen!

Av geforcevsati
Skrivet av NoWin:

Ofattbart trista startskärmar.

Det är ju en smaksak. Frågar du mig så tycker jag att det är väldigt stilrent och välinformerat om händelser runt om mig.

Av geforcevsati

En liten del av min startskärm på Nokia Lumia 920:in!

Edit: Nu ska bilden fungera! (Förhoppningsvis)

Av geforcevsati

Jag önskar att jag hade mer men min studentplånbok tillåter inte det. Det jag har hemma är en äldre 32'' JVC TV med väldig bra bild dock så stödjer den ej 720P/1080P vilket kan vara synd om man ska spela PS3/360 eller dra igång en HD-film. För att se på film på tvn har jag softmoddat mitt Wii med Wiimc... Snabbt och smidigt att lägga in filmer på USB-stickan och köra det på Wii:t.

Har tyvärr inget ljudsystem till tvn men däremot har jag en stereoförstärkare Sherwood + ett par av Prosons Event 6 högtalare som jag har kopplat till datorn, vilket fungerar smärtfritt utan störningar i ljudet.

Har mer idéer än vad jag har råd till... Ska bli annat när pengarna rullar in, hehe!

Av geforcevsati

Jag har inga problem som jag har märkt av. Det som kan anmärkas är att batteriet tar slut relativt snabbt. Dock är det inte värre än min gamla LG Optimus 7.

Skickades från m.sweclockers.com

Av geforcevsati

En kort test video angående ljudet. Stor skillnad mot LG Optimus 7!

Av geforcevsati

Om ni får problem exempelvis med MTP drivrutiner så skall ni uppdatera till senaste versionen av Windows Media Player och sedan starta det! Det funkade direkt för mig då!

Av geforcevsati

Jag känner mig likadant.. Jag beställde 26/10 och då stod det att dom 100 första skulle få en laddningsplatta och efter det gällde 200-300 personer.. Aja man kanske skulle kontakta tele2 angående detta?