Inlägg

Inlägg som TheGoodOne har skrivit i forumet
Av TheGoodOne

Var i USA i 6 mån hösten 08 och företaget i USA fixade ett J1 visum till mig via AIPT. Kostar företaget en del pengar, men det går.

Jag fick mitt genom kontakter med en som gjort internship där tidigare. Tips är att kolla med IAESTE alt AIPT direkt om de har några platser färdiga. De har både egna platser och ordnar med papperna om du har hittat ett eget.

Av TheGoodOne

Är ju bara en engångsgrej att göra. Iofs får man ju separata räkningar, men det känns som det skulle vara värt det i det här fallet om han inte kan överföra domänen till det nya hostingbolaget. Alternativet är ju att byta domän vilket kostar trafik.

Av TheGoodOne

Om du nu har domänen hos loopia är det väl bara att peka om den i deras DNS verktyg om du byter hosting.

Av TheGoodOne
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Foetus
den tar vi

Edit:tracker är piratebay dvs ingen seedar ovanligt...

Tycker det verkar rätt ok nu iaf, ett 20 tal seeds.

Av TheGoodOne

Fjädern studsade tydligen två gånger i bilen innan den träffade massas hjälm.

http://www.formula1.com/news/technical/2009/815/681.html

Av TheGoodOne
Citat:

Ursprungligen inskrivet av CSM101
Kollade du på det via nätet då eller?

Jepp, via proxy i UK.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av goblin
Får inte det att funka... säger "stream not found..."

De har spärrat massa publika proxys, försök få tag på en privat

Av TheGoodOne
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Derox
Klart du skall ha uppsyn, men cyklister har ingenting på vägarna att göra. I 9 fall av 10 kör de bara på för att de vet att om nått händer är det aldrig deras fel.

Vad hjälper det att ha rätt när man ligger där under bilen? Så tänkte iaf jag när jag cyklar i stan. Oavsett vad som händer så får jag lida för det mest, oavsett om jag har rätt eller inte.

Av TheGoodOne

Tittade på BBCs sändning detta loppet och det var grymt bra jämfört med vad jag sett tidigare iaf, var nog ganska likt RTL, intevju med mosley, bernie, div stallchefer och Jenson körde nån merca tillsammans med reportern

Av TheGoodOne
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AkUs
Realtek 8111D funkar utmärkt på PFsense. Dock kan du glömma att nå gigabit hastighet.

Jag köpte ca 50 olika nätverkskort på tradera för att bygga min PFSense maskin. Den hittar alla realtek fasten dom inte är speccade.

Ah, gott, blev lite sugen på ett sånt där atom-kort också

Av TheGoodOne

Jo, de har sagt tidigare att man ska kunna köpa 3.0 till en iPod touch gen 2 för typ 10 dollar

Av TheGoodOne

Verkar som det sitter ett Realtek 8111D chipset och vad jag kan se så finns det inte stöd för det i FreeBSD än.

Av TheGoodOne

Tycker det är lite löjligt att stallen ska kunna välja om de vill köra med budgettak och få mindre restriktioner eller fri budget och nuvarande restriktioner. Om de nu vill ha budgettak, kräv att alla team kör på det.

Av TheGoodOne

Min D90 kranglade lite for ett antal manader sedan, med liknande symptom, kunde inte ta bilder och det stod Err har jag for mig och det berodde pa kontakten mellan objektiv och kamera, ta bort objektivet och satta dit det igen hjalpte. Det hande bara med kit-objektivet (som inte har metallfattning). Har dock inte haft problem sen dess sa det kan varit nan miljopaverkan inblandat.

Av TheGoodOne

Lite tråkigt att de inte fick fortsatta köra efter rödflaggen. Ferraris strategi för kimi lyckades ju inte särskilt bra, de måste verkligen ta sig i kragen snart

Kollade på loppet via streams denna helgen, funkade halvbra, fick byta stream flera gånger och ett tag fanns bara en spansk stream (De flesta streams fanns på justin.tv)

Av TheGoodOne
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Elgot
Alla krypterade meddelanden kan göras läsliga, det är bara en fråga om tid. Ofta väldigt lång tid dock. De attacker som har lyckats mot aes-system har väl varit mot sådana med korta nyckellängder eller dåliga implementationer?

Nej, det finns absolut säkra algoritmer, One Time Pad har perfect secrecy.

Av TheGoodOne

Man får leta för varje lopp helt enkelt (tips: häng på #f1 på quakenet vid loppets start)

Av TheGoodOne

De finns streamade på nätet, mer eller mindre enkelt att hitta.

Av TheGoodOne

Konstiga värden i för usage i df kan vara att disken behöver fsck:as också (inte i ditt fall dock).

Av TheGoodOne

Min touch är lite muppig på att ladda också, vill inte alltid ladda från usb till datorn (under FreeBSD, bara ren laddning) man får försöka några gånger, man tycker ju att usb-ström borde funka fint alltid... Aja det funkar hyfsat bra iaf. Får väl köpa en riktig väggladdare om jag tröttnar.

Av TheGoodOne
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Höken
Berätta gärna mer om smakupplevelsen. Jag såg btw att det fanns "Paradox Islay Cask" för ett tag sedan, men hann inte köpa i tid.

Tyvärr så var det ett tag sen jag drack den nu och jag kan inte riktigt komma ihåg några detaljer
Borde skrivit ned lite direkt Men men, får väl åka och se om de har några ex kvar där jag köpte den. De hade 5 st totalt då.

Men det jag kommer ihåg var att den inte var en jättespeciell stout. Den var god men inte nåt alldeles utom sig. Den var rätt stark också, 10%. Men visst hade den smak av lagringen, inte så mycket som man kunde vänta sig dock.