Inlägg

Inlägg som xrim har skrivit i forumet
Av xrim

Håller med lovprisningen hade problem med min Mionix 5000, inget tjafs eller liknande, de erbjöd sig att byta direkt.

Av xrim

Det är bara att tuta och köra!
Har själv ett 6950 2Gb som jag kör tre 22" i 5040X1050.
Du behöver en adapter och så får du sänka inställningarna för att få hyfsad FPS. Mitt 6950 drar runt BF3 på Medium i 5040X1050 med ca 45-60FPS beroende på hur omgivningen är.

Av xrim
Skrivet av Ative00:

Najs me inspiration. Följer direkt. tycker F.ö du är duktig på CAD och googleS. Också helt grön på de programmen men ja trodde de va röv svårt att göra ritningar i dom.

Tack, vad glad jag blir!
Det var inte så svårt att lära sig programmen. Jag använder bara de mest grundläggande funktionerna och det tog väl ca 5-6 timmars användande att komma igång hjälpligt.

Av xrim

Uppdaterad med bilder på den första fysiska delen.

Av xrim

Akta dig för 6950 som är upplåsta till 6970 med 6970 firmware. Det är visst andra minnen i 6950 och dessa tål inte alltid värdena för 6970 minnen. Skall du leta efter ett upplåst 6950 skall du leta efter ett som bara har upplåsta shaders.

Av xrim

Så hade jag det på på ett 5850 i nästan ett år utan några problem.

Av xrim

Jag la en beställning förra veckan, fick mejl igår om att de inte kunde leverera och att pengarna har återbetalts... Inga pengar på kontot och JMe svarar inte i telefon... trist.

Pengarna ramlade in på kontot nyss...

Av xrim

I'm building a HTPC case from scratch and are searching for SFX PSU:s. Sadly there arent many to choose from and I am determining which are the best to use. There are only two PSU that are worth considering and those are Be-Quiet SFX Power BQT 350W and Silverstone ST45SF 450W.
No matter where I look I cant find any numbers on how loud your PSU are and would be grateful if you could provide me with the information.

This is all I find at your homepage:

Fan / Cooling technology
Fan type
High Quality Fan
+SilentWings
-
Bearing technology
Rifle
Fan size (mm)
80
Max. fan speed (rpm), temperature-dependent
4000
Control of case fans
-
Temperature control for case fans
-
Noise level data:

dB(A) at 20% load
-
dB(A) at 50% load
-
dB(A) at 100% load
-

Regards

X

Av xrim

Tack CDON!

http://www.thenewyouplan.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/yay...

Beställde en SSD igår eftermiddag och det verkar som jag kan hämta ut den idag om posten inte slarvar. Ett definitivt lyft att kunna hämta ut något mindre än 24h efter beställning.

Av xrim

Liten updatering.

Av xrim
Skrivet av Solding:

Ingen försäljning i trådarna, så du/ni tänker på det! Pm eller marknaden
Mvh

Inte för att vara en Messerschmitt men är det ok med försäljning i signaturen med tanke på att det är väl som att spamma forumet med en annons varje gång man postar? Till och med när man gör en post om att man inte får annonsera i forumet XD

Av xrim
Skrivet av kaput:

Annars kan du ju göra egna distanser väldigt enkelt genom att bara trä en rörstump av samma längd som du vill ha distans över en något längre skruv, så kan du ju sätta hålen vart du vill, och anpassa distanserna efter det. Nu har jag förvisso inte kört den varianten på så små dimensioner som det är frågan om i datorer (M2,5 eller någon minimal UNC-dimension eller nåt sånt va?), men det borde funka lika bra där. Det finns ju oerhört klena hydraulik/pneumatikrör som borde vara perfekta för ändamålet. En liten rörskärare kostar inte så värst mycket heller om man vill ha absolut vinkelräta snitt.

Skruvarna kan du kapa till önskad längd med en abikotång, alternativt skruva på en mutter på dem, såga av dem mha bågfil, och snygga upp gängan genom att skruva av muttern igen.

Iden var helt lysande! Men jag har fått fatt i "standard" distanser och kommer att använda dessa.

Av xrim

Beställningar

Tyvärr får plåten vänta då det är 14 mil tur och retur för att hämta upp den. Men jag har beställt alla delar till stommen och dessa har kommit. Tyvärr tyckte brevbäraren att jag skulle vänta till på måndag innan jag fick hämta ut dem.

Av xrim

Låter som 24p problemet. Googla 24p och htpc eller 24p AMD så får du en uppsjö med förslag på hur du kan förbättra problemet.

Av xrim

Henrik: det blir 1.5mm istället, men det behövs lite tjockare plåt för att göra allt stabilt trots de långa slitsarna.
Spille: Din omtanke värmer mig XD

Av xrim

TJOHO! Plåten är inte värdelös utan misstaget visade sig vara en tursam olycka istället. Vissa modifikationer behöver göras men inget behöver kastas.
Med hjälp av 2mm distanser på aluminiumfyrkanterna och +2mm på de delarna som inte är utskurna får PCI kortet plats och det blir dessutom bra!

Av xrim

Satt igår och tänkte på hur jag skulle måttsätta öppningen på baksidan, kom då på att måtten är fel!
Så den nyligen utskurna plåten är helt värdelös. Anledningen är att moderkortet kommer dikt an mot baksidan och detta ger inget utrymme för den lilla plåten på PCI kortet...
Nåja detta kan lösas antingen med distanser eller en ny plåt... tradigt bara att man vet att plåten är fel innan man ens har hämtat den.

Av xrim

Skönt...

Av xrim

Moderkortsplåten är utskuren! Nu skall jag bara hitta tid att åka och hämta den.

Av xrim