Inlägg

Inlägg som xrim har skrivit i forumet
Av xrim

Jag kan med största sannolikhet säga att du kommer att bli bortsållad i ansökningsprocessen. FM letar inte efter personal med den inställningen till tjänstgöring utomlands.

Av xrim

BF3 Klaner/communities

Sökte runt efter en BF3 klan att gå med i här på forumet, var helt säker på att jag skulle hitta en lista eller liknande men där gick jag bet.
För att lösa problemet och eventuellt fylla igen en behovslucka upprättas härmed en BF3 Klan/community lista.
Är du med i en eller kan ge tips, gör det då i tråden. Jag uppdaterar då första posten så alla som går in här får en överblick. Skriv gärna vad klanen heter, hemsida, om ni har en TS/mumble server, eller annat som kan vara av intresse.

Northern Kaliber
Hemsida : http://nk.sytes.net/
Övrigt: sökande ska vara över 16

X4
Hemsida: http://www.esl.eu/eu/#/eu/team/6343034/

Av xrim

Adda gärna mig, Xrim_SWE, jag kör det mesta och gärna med voice. Är dock oskuld på Co Op.

Av xrim

Ballz... I loled
Klocka inte! Det är visst en av sakerna som kan göra att spelet inte fungerar som tänkt. Bästa att eliminera alla kända felkällor.

Av xrim

Jepp konstant. jag skulle tippa på att ett packe med 4AA batterier på 2500mA skulle räcka i ett par veckor på ett blinklarm. En spelar ju temperatur också roll, men mellan tummen och pekfingret...

Av xrim

En LED brukar dra ca 20mA beroende på typ och ljusstyrka. Tar man exemplet 1 1 batterier a 2500mA skulle den således lysa i ca 5.2 dagar.

Av xrim

Fan vilken deal breaker, jag avinstallerar BF3 genast! Såhär får man inte göra!

EDIT: Kan man få pengarna tillbaka? Vad säger ARN om detta?

Av xrim

Obvious troll is obvious...

Av xrim

Gör en bygglogg, jag måste följa detta projektet!

Av xrim

Backplates påverkat inte kylningen märkbart. Eventuellt kan plåten leda av lite värme men utan flänsar eller liknande så är det inte speciellt effektivt.
En gissning är att backplate förbättrar tempen med 0.1 grad, max.
Men det är snyggt med backplate!

Av xrim

Qx9600/Qx9500 är nog bäst. Qx9770 är bäst på papper men är något varmare och dyrare än de förstnämnda med ungefär samma prestanda.

Av xrim

Jag kör med vvtten, främst för att det blir tystare. Eyefinity höjer temperaturen med några grade mot att köra på singelskärm.

Av xrim

Kolla under power options så att där inte finns ett strömsparläge för nätverket.

Av xrim

MW2 och BO stöder inte eyefinity. Skall du spela med högre FOV måste du mickla med filerna och det räknas som ett fusk = VAC ban om du har otur.

Av xrim

Om du måste vinkla glaset och du själv tycker att det är en liten repa är det bara att skita i det.
Om 1år kommer det antagligen vara den minsta repan av de 10-15 smårepor du kommer att ha på glaset.

Av xrim

Adda gärna Xrim01

Av xrim

Envy är skitsnygg men den blir vansinnigt varm. Dessutom har de satsat på att den skall vara tyst så när jag trodde att fläkten gick på ca 30% kapacitet var det egentligen 80-90%. Flyttade inte mycket luft men var tyst.
Medför tyvärr att det är helt OMÖJLIGT att spela utan kylplatta utan att datorn stänger av sig pga överhettning. 5850M idlar på ca 65-75C och sen när man startar ett spel stiger det som en raket.
Skall kontakta HP men har inga större förhoppningar om att få problemet åtgärdat då det är flera som har det och enligt dem så har HP inte gjort något då det inte finns något att göra, datorn är helt enkelt dåligt designad ur värmesynpunkt.

Av xrim

Annars kan du köra med kranvatten utan tillsatser, efter ett tag blir det grönt
Skämt å sido, jag kan varmt rekomendera Mayhem dye.

Av xrim

Jag sålde av allt mitt igår, ren och skär tur. Nu tror jag i och för sig att det komme ratt gå upp igen fast inte till 30USD. Möjligtvis efter ökningen i svårighetsgraden.

Av xrim

Jag stannar kvar ett tag till på Swepool, har du haft otur så länge måste det vända snart. Erik finns det möjlighet att låsa en wallet ID till konto precis som på Deepbit?