Inlägg

Inlägg som xrim har skrivit i forumet
Av xrim

Det där är inte hot pixels, de brukar vara som ljusa klara prickar i det färgerna där pixeln har hängt sig. Kolla om det inte bara är vanligt brus

Av xrim

Jag letade också runt efter en och beställde en http://www.net2world.se/blu-ray-combo-intern---liteon-ihes112... igår, recensionerna säger att den är väldigt tyst. Jag återkommer om hur tyst den egentligen är.

Av xrim

Det är inga problem att installera om, OEM är oftast låst till moderkortet då det räknas som att byta dator när man ersätter detta med ett annat. Lagring är förbrukningsvara och omfattas ej av OEM reglerna.
TUTA OCH KÖR

Av xrim

Jag måste klaga lite :), ni har för snabb service! Beställde en BR-brännare i helgen och sedan avbeställde den under söndagen. Sen är ni så snabba att ni skickar iväg alla helgbeställningar på morgonen. Så nu har jag blivit offer för snabb och bra service Tur att ni har trevligt folk i telefon supporten som hjälper till att fixa allt på ett supersmidigt sätt. Ser fram emot att få beställa av er igen!

Av xrim

Jag sitter också med en bunt pengar och väntar på 15% kampanjen. Blir det någon sådan denna månaden?

Av xrim

Meh, måste säga att jag blev besviken på "Super Rean"... många av deras rabatter var sämre än med CDON's vanliga -5% för att du är med i Sweclockers.

Av xrim
Skrivet av kaya:

Ta saken du vill ha och lägg den i din kundvagn, den ligger kvar för samma pris tills du gör beställningen så du kan lugnt kolla alla erbjudanden idag och sen beställa.

Förutsatt att det inte tar slut under tiden, det är inte reserverat för att det ligger i din kundvagn.

Av xrim

Håll dig borta från de kitten, de är inkörsporten till tyngre grejer Det var så jag åkte fast på vattenkylning XD

Av xrim

Jag tror att siffran stämmer, om man har gjort undersökningen i åldersgruppen 12-15 år, de har inga pengar att lägga på 500 kronors spel. Jag som har fast jobb betalar gärna för mina spel. Man slipper att ladda ner och joxa med cracks, register och annat mög, det skall bara funka helt enkelt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av xrim

Om man granskas i tullen och varuvärdet överstiger ett par hundra (exakt summa finns på tullens hemsida) åket du på moms (25 procent), tull (varierar med typen av vara men mellan 6-12 procent) samt posten tar ut 100kr i avgift. En bra regel är dollarpriset ggr 10. Dvs en vara för 70usd kostar dig totalt 700 om den granskas.

Skickades från m.sweclockers.com

Av xrim

Kolla så att det inter laddaren eller dess kontakt som glappar, har haft det felet själv. Hann skruva en del i datorn själv innan jag fick det tipset.

Skickades från m.sweclockers.com

Av xrim

Äntligen! Jag har väntat på att det skulle släppas till försäljning sen i maj.
Kommer direkt att beställa ett när det släpps.
Man slipper onödig kabel och sleeving blir nycket lättare.
Håller på att bygga ett chassi i rostfritt stål och måtten är gjorda för ett sfxagg.

Skickades från m.sweclockers.com

Av xrim

Ladda hem
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=...

Kolla på bild 13, på det bruna kretskortet finns det en samling kondensatorer uppe i det högra hörnet, om de motsvarande på ditt kort har börjat läcka eller börjat bukta i toppen vet du varför din skärm har börjat flimra. Nya kondensatorer från electrokit bör inte kosta mer än 40-60 kronor.

Edit: Kolla alla kondensatorer på alla kort!

Av xrim

Detta kan bli hur kul som helst

Av xrim

Kondensatorer som kastat in handduken? Vad är det för modell?

Av xrim

Jag tycker att du kopplar upp dem, jämför med det du har. Tycker DU att de låter bättre är det bara att behålla dem.

Av xrim

Får man fråga vad du har för anläggning idag?
*smörjer in mina nariga händer med handkräm*

Av xrim

Skåda inte given häst i mun, använd och var glad!

Av xrim

Jag byta system där jag gick från en SATA II SSD till en SATA III SSD och märkte ingen skillnad förutom att siffrorna i benchtesterna blev bättre... Ladda windows gick lika fort, lika så alla program och spel.

Edit:
Här är länken du önskade
http://www.tradera.com/search/query.aspx?header=true&search=&...

Av xrim

Håller med zhrooms, att byta ut de komponenterna är onödigt om det inte är så att du jobbar mycket med datorn.
Ett sätt att få ett hum om vad folk är villiga att betala för delarna är att söka efter dem under avslutade auktioner på tradera.