Inlägg

Inlägg som frillan125 har skrivit i forumet
Av frillan125

Jag har adblock på alla sidor utom sweclockers. Har hänt någon gång att jag blockerat reklamen på sweclockers också, t ex när de hade en reklam som flög utanför sin ruta och in i forumen (f-secure?) Minns att jag även blockerat någon 1337 reklam, mest för jag stör mig på 12-åringar.

Av frillan125
Skrivet av Lasergurka:

Haha, exakt vilken del av det där forumet gjorde det till svenskt?

Du är ju svensk om du bara åker tunnelbana i Stockholm, det har jag hört av pålitliga politiker i alla fall...

Skrivet av Dallebull:

Stäng av all Internettrafik över Atlanten, de viktigaste servrarna finns ändå här,

Flyttade inte flashback till USA för att komma undan svenska lagar? Då får flashback allt ta och flytta till rätt sida om Atlanten, bra idé!

Av frillan125

Det är alltid en chansning när man skickar paket, kan gå ganska illa ibland. Fick ett paket en gång som var ca 300x300x300mm och det var inte en enda hörna som inte var totalt intryckt och alla sidor utom 1, var sönder.

http://www.youtube.com/watch?v=2Q6_9A90cUk

Av frillan125

Guild Wars 2 är knappast ett perfekt spel, i många avseenden är det mycket som behöver ändras, fixas, tas bort / läggas till men i sin helhet tycker jag det är ett bra spel. Det som gick fel är knappast spelets fel, utan fotm spelarbasen, de som vandrar från ena spelet till det andra, letar alltid efter något nytt men i slutändan kommer de fram till att WoW är bäst.

Vi visste att spelet ej skulle ha någon triforce, tank - dps - healer. Passar för vissa, passar ej för andra. Jag tycker det är ett mycket intressant upplägg som dock kan bli lite problematiskt i vissa fall. T ex att berserker gear är dominerande i PvE, självklart inget tvång men det är den enkla och mest effektiva vägen många tar.

Att spelet ej skulle vara ett stort "geartredmill" visste vi också, exotic var det bästa, skillnaden var hur utrustningen ser ut. Vill man så finns det legendary att grinda för, dock kan man köpa dessa vilket är helt fel imo. Sen kom det ascended amulett, ringar etc vilket jag gärna skulle sett att de avstår från, armor på väg nu också. Rör sig om små skillnader i stats och det är bara 1 tier över exotics, så inte allt för illa än.

Med tanke på att spelet är b2p, alltså en engångskostnad och sen är det bara att spela eller skita i det, det finns kvar ändå. Vill du inte spela på en vecka? Fine, gör något annat. Jag själv blandar just nu GW2, BF3, Fallout 3 + New Vegas och Cube World, en bra variation för mig och ingen j*vla subscription som binder mig.

Man kan argumentera för att det finns många saker som skulle behövas i GW2, vissa traits är värdelösa och passar ej med andra i samma träd, vissa skills är mer eller mindre värdelösa, vissa klasser har tillgång till permanent swiftness / 25% signet medan vissa får nöja sig med väldigt lite, LFG system etc. WOW HAR JU ALLT DETTA BEST GAME EU, NAY... WORLD! Det man får ha i tanke är att WoW var oerhört oslipat i början och det tog lång tid att få ut olika saker i spelet och det har byggts på i år. Självklart kan man se WoW som ett facit på vad de gjort bra och mindre bra, men det ska fortfarande implementeras, det är olika motorer, olika klasser, det ska passa in i spelet etc. Man får ge GW2 lite tid helt enkelt, vilket är mycket enkelt att göra när det är b2p.

Ett spel är inte bättre än vad man gör det till, jag skulle nog kunna tycka att kolla på färg med kompisar är kul, därför har jag väldigt lätt att hitta saker att göra i GW2 med andra. Gå med i en bra guild, spela runt och se vad du tycker är kul, hitta andra som tycker det är kul och kör på!

Kan starkt rekommendera Friskyttarna, är medlem där sen release, väldigt trevlig guild med många pratglada människor. En och annan göteborgare men det får man ta

Av frillan125

Var på Bakken i Danmark i lördags så var lagom seg och mör igår. Blev sugen på lite Guy Ritchie så det blev Snatch, Revolver, Sherlock Holmes 1 sen 2 och sist Lock, stock and two smoking barrels. Den sista är tveklöst min favoritfilm, har nog sett den ett 20 tal gånger men gillar den mer och mer varje gång. Det är något speciellt med brittiska gangsters, speciellt när man rånar tunga kriminella utan att ens veta hur ett vapen fungerar

Av frillan125
Skrivet av Liv&helvete:

http://img211.imageshack.us/img211/8002/u7s2.jpg

Kom med posten i dag. Blev inte alls fy skam. Om jag får säga det själv. Klart över mina förväntningar. Kunde kanske ha varit lite mer svärta i trycket. Men det är kanske mitt eget fel.

Men, som sagt... klart nöjd som referens tryck.

Står det 2017.07.26?

Av frillan125
Skrivet av MrMadMax:

jag med , vid dalaplan . men som nämndes kan det nog vara att det är en bmw du har som drar upp priset

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Fiskenlars:

Det lät jäkligt dyrt.. Jag betalar 450 kronor i månaden för min Saab 9-5 Aero. Inte riktigt nån racerr det heller men ändå.

Jag vet inte riktigt vad det är som gör att det är så dyrt. Jag kommer ihåg att jag kollade på bl a Trygghansa, Folksam, IF och andra stora bolag. Priserna låg på ungefär samma för en halvförsäkring, + - 100kr. Tog till slut Folksam halvförsäkring med tillval att självrisken vid vissa incidenter (kommer ej ihåg exakt, brand, krossade glas etc) skulle gå på halva sjävlrisken, 750-1500 istället för 1500-3000kr. Detta tillval kostar 25kr i månaden och min månadspremie är 937kr.

Nu var det ett tag sen jag fixade försäkringen men vet att IF och trygghansa låg på ungefär samma pris, ca 850-900kr i månaden. Kollade en kompis VW golf (92a tror jag) och den låg på 800kr. Även en Ford Scorpio låg på strax över 850kr.

Bor i Malmö, Kirseberg, snart 24år och har en BMW 318ti. Någon dålig kombination jag inte blir klok på...

Av frillan125
Skrivet av Universalia:

Saknar min skoda superb, kostade 2200kr per år för halvförsäkring

Där har du ju problemet, BMW har alltid haft rätt höga försäkringspremier

Kollade på massa andra bilar också, allt från Ford scorpio till vw golf och det skiljde max 100kr :/

Av frillan125
Skrivet av MrMadMax:

jag är också 23 och betalar 4400kr om året för en saab 9-5 kombi . Vad har du för bil?

Skickades från m.sweclockers.com

Har en BMW 318ti. 23 år och bor i kriminella Malmö, dålig kombination verkar det som...

Av frillan125
Skrivet av Inveramsay:

Bilförsäkring för ett år, aj. Modellen i fråga finns längst ner

http://i.imgur.com/gP4QAuA.jpg

Oh, det var inte billigt. Betalar själv 850kr i månaden för min bilförsäkring, 23 år gammal men inte f*n har jag en racerbil direkt...

Av frillan125

Vem bryr sig, sänk priset på Surface Pro istället!

Av frillan125

"Time to pound some meatpuppets" - Psycho Borderlands

Av frillan125

Har Bahnhof 100/10 och får ut ca 90/15 vilket jag tycker är klart godkänt. Skulle säkert kunna byta till något som ger närmare 100/10 men tycker att Bahnhof har varit grymt bra med support. De har klippt fiberkabeln på min gata 3 gånger och varje gång har jag fått 2 veckors avdrag på fakturan, trots att det inte är Bahnhofs fel. Symbolisk summa men ändå.

Av frillan125
Skrivet av OlleTheGreat:

Räcker en 2500k i kanske 4,5GHz eller behöver jag en 2600k i så fall tror du? I så fall kanske en 3570k med något z77 mobo blir billigare?

Till er som undrar så är det stor skillnad på 120 och 60 fps med avseende på reflexer osv.

Skickades från m.sweclockers.com

Du vill kunna köra Bf4 i 120 fps men du har inte provat det? Bara att få Bf3 att köra i konstant 120 fps (med alla explosioner och skit) kräver en hel del kraft bara det.

Tror att du får byta ut allt, utom lagringen.

Av frillan125

Vore bättre om de lägger avgiften på skatten istället för att ringa runt och störa titt som tätt. Förmodar att det är en hel del som inte betalar avgiften, av olika anledningar, varpå Radiotjänst kommit fram till summan på ca 2100kr / år. Om alla skattepliktiga betalar avgiften via skatt, då sänker dom troligtvis avgiften för att täcka kostnader etc? Eller? Nä, troligtvis inte...

Av frillan125

RT borde de inte lagt något krut på alls, mycket otymplig att jobba med, väldigt nerlåst.

Har en surface pro på jobb som där är väldigt trevligt drag i, där kan man köra applikationer som fungerar med w8 (vilket är det mesta från w7) där ser jag ett verkligt syfte. Ingen platta jag skulle köpa hem personligen då den fortfarande kostar för mycket.

Av frillan125

Tillhör ingen religion och är ateist. Bara tanken med religion är skrattretande, känns som folk borde växa ifrån religion så fort vetenskapen började komma fram.

Lite kritiskt tänkande och snabba googlingar ser man direkt att de flesta stora religioner (och även många små) är tagna direkt från den hedniska tron, långt innan bibeln, koranen etc skapades. Lägg på en egen lite variant på konstiga budord, lagar och annat trams, voila, du har en religion.

Av frillan125
Skrivet av Kilroy:

Jag bor i invandrartät Stockholmsförort.
Försök inte spela ut det kortet.

Menade inte specifikt mot dig, mer allmänt. Många bor i än så länge idyliska samhällen. Men inte om staten får bestämma.

Av frillan125
Skrivet av Kilroy:

Ja, det finns massor med problem.
I flera orter är det dessutom så att flyktinganläggningarna hyrs av privata ägare som tar ut ockerhyror osv.
Det hela sköts på ett väldigt dåligt sätt.
Det är ett problem, men vi har många andra problem också.
Att peka ut invandringen som DET stora problemet är bara okunnigt.

Jag ogillar religion som fan.
Men om vi tillåter kyrkklockor finns det inga rimliga argument till att förbjuda böneutrop.

Håller helt med. Även om jag anser att alla religiösa personer är sinnessvaga ser jag inte kyrkklockor som ett problem. Det är en del av vårt kulturarv, något som Moskéer med tillhörande minareter, synagogor etc inte är. Självklart kan man ta bort kyrkklockor också, men då ska resten av de religiösa oljuden också försvinna.

Tycker även att man ska ha noggrannare kontroller när man ger asyl till folk. Det är lite väl lätt att komma hit utan papper och säga sig vara 17, när de i själva verket kan vara 25+ För lite ifrågasätts för att inte få rasism / främlingsfientlighetskortet spelat mot sig. Sen att man ger asyl till "ensamkommande" flyktingbarn, varpå hela familjen sen hänger på är också väldigt fel.

Man bör tänka till ett par gånger om den bästa lösningen är att hjälpa ett fåtal in i landet, för att sen försöka integrera dom (analfabeter som aldrig gått i skolan / jobbat) kanske inte är lika bra som att faktiskt stödja t ex UNHCR.

Spelar också otroligt stor roll var man bor, alla upplever inte "multikulti" och "spännande" sammanslagningar mellan olika religioner. Ett praktexempel är Malmö, bo här ett par månader så får man upp ögonen.

Mycket snack om invandringspolitiken här, svårt att gissa vem som går min röst 2014.

Skrivet av Huzzbutt:

Nej Inflationspolitiken är en större elefant. nöj dig inte med en halvtaskig härledning.

Japp det är mindre genomtänkt.

Böneutrop=propaganda?

Ett rätt och ett annat fel. Religionsfrihet säger att böneutrops ansökningar inte får diskrimineras men inte att de alltid går igenom.

Att hata eller ogilla allt lika gör inte saken bättre. Det är bara att blunda och hoppas på att du inte krockar för omvärlden kommer alltid att finna nya sätt för att jävlas med dig.

Inflationspolitiken är knappast unik för Sverige. Så länge vi har ett monitärt system så finns det ingen lösning. Även om vi betalar av alla våra lånade pengar sitter vi i skuld.

Religion är mer eller mindre en sjuk sekt, finns gott om folk som översatt böneutropen, läs igenom en sån.

Vad hände i Fittja nyligen?

Nej, jag tänker inte blunda. Självklart kommer världen jävlas med mig, men än bör man inte ge upp.

Av frillan125
Skrivet av Kilroy:

Det är tragikomiskt hur du, och många med dig, verkar tro detta. Ni är så okunniga att ni tror att ni har rätt.
Det är verkligen som att lyssna på kreationister som tror att jorden är 6000 år gammal och sedan försöka använda sig av vetenskapliga argument för att förklara varför dom har rätt och alla andra är korkade som inte fattar detta.

Det finns mängder med förklaringar, dålig integrationspolitik är en del, men det är inte invandringen som är boven i det hela. Det är en enkel förklaring som är lätt att förstå istället för den komplexa helheten som verkligheten faktiskt är.
Precis som att Tysklands fattigdom på 30-talet var judarnas fel.

Er okunnighet är komisk, det inflytande ni ändå lyckas ha i samhällsdebatten är skrämmande.

EDIT: Jag vill bara ge det här exemplet på vilket sätt vi har omprioriterat våra skattepengar som är en betydligt större anledning till varför välfärd, skola och omsorg blivit sämre:
http://i.imgur.com/JrjsUdO.jpg

EDIT2: Såg just det här ploppa upp och kom och tänka på att så trångsynt och ensidigt skylla på invandringen leder till så här trevligt debattklimat, i det här exemplet gäller det böneutrop:
http://i.imgur.com/ku2qdS7.png

Invandrarna är inte grundproblemet, oansvarig invandringspolitik är däremot den stora elefanten i rummet. I vissa fall slussas 100 invandrare in i en liten by med 50 personer. Finns inget i närheten, kanske en liten butik som får hjälpa till så gott de kan. Migrationsverket är på plats ett fåtal timmar i veckan. Skitbra, verkligen.

Jag vet inte hur multikulti du är, men jag är absolut inte för att vi ska ha minareter som ropar sin propaganda titt som tätt. Religionsfrihet betyder tyvärr inte frihet från religion, vilket leder till att man får böner nerkörda i halsen. Jag skulle inte gå så långt till att hota med sprängning av Moskéer men tycker inte att de hör hemma alls, tycker dock samma om kyrkor och alla andra religioner.