Inlägg

Inlägg som Coldfire2143 har skrivit i forumet
Av Coldfire2143

Hur tycker ni det skulle vara om Sweclockers inkluderade en dogetipbot på nästa version av sidan? Skulle nog vara bättre än gilla-knappen.

Av Coldfire2143

Hejhej.

Var hos farbror doktorn igår för att se om det jag har haft i näsan var en streptokock- eller stafflokockinfektion, men det var det inte enligt testet. Han rekommenderade att jag tvättar ordentligt och använder nozoil för att inte bli uttårkad. Har försökt göra det, men det är väldigt svårt att få bort. Det har nästan växt fast. Det har även börjat bildas någon sorts vit beläggning ovanför skorporna. Tänkte fråga här vad ni tror att det kan vara innan jag går tillbaka någongång nästa vecka.

Här är en bild som jag tog imorse, dock så syns inte den vita beläggningen.

http://i.imgur.com/eV2UKX6.jpg

Av Coldfire2143
Skrivet av crazymod:

AMD får helt enkelt lägga ner lite mer pengar på R & D tycker jag.
Det fungerar inte att bara slänga in massa kärnor..
Och ja, tjata på om att öka ipc, ja då får man ju se till att optimera sina arkitekturer, vilket amd verkar ha problem med..

Tyvärr så har de inte så mycket pengar att lägga på R&D sedan Intel på olaglig väg mutade flertalet OEMs.

Av Coldfire2143
Skrivet av AndreasPC:

Inte vad jag vet har dock installerat sådant på datorn.
Någon annan ide?

Nja, kan nog vara en hel del. Vilken ENB är det du använder?

Av Coldfire2143

Har du någon overlay på? Xfire, Afterburner OSD och liknande fungerar ej med ENB.

Av Coldfire2143
Skrivet av Hund:

Det blir mindre och mindre nördar för varje år. Är det trendigt med LAN nu för tiden eller?

Jo, för någons intresse utav datorer syns på dom. /s

Av Coldfire2143
Skrivet av Belzzz:

jag skulle satsa på stronghold: crusaders eller 2an (undvik 3an) dom är långsamma å du måste fixa en egen liten by med långa produktionsled men i slutändan handlar det ändå om bygga sig ett slott å belägra andras

Extremt roligt spel! Har suttit i många timmar och försökt bygga det perfekta slottet. Minns ekonomiläget i ettan när man skulle bygga den dära gigantiska staden. Man skulle ha 400 invånare, 50% ska vara välsignade, alla ska ha tillgång till parker och 75% ska vara berusade Underbart spel.

Skrivet av giplet:

Emperor: Rise of the middle kingdom http://en.wikipedia.org/wiki/Emperor:_Rise_of_the_Middle_King... och liknande spel kanske skulle falla i smaken?

Emperor är även det ett riktigt bra spel, minns att jag spelade Dawn of the Moder World (eller vad det nu hette) väldigt ofta får några år sedan.

Av Coldfire2143

Kämpa AMD!

Av Coldfire2143

Hade en tjej på besök igår. Vi spelade lite bilspel på SNES först, sedan började vi kolla på en film (Just Go With It). Dock så blev det inte så mycket fokus på filmen i slutändan Ska träffa na igen nästa vecka innan jag åker till huvudstaden på helgen.

Av Coldfire2143
Skrivet av l4nky:

Snart kan Polisen gå in i lägenheter och söka utan anledning i brottsförebyggande syfte.

Snart?

http://www.expressen.se/gt/sprangande-huvudvark-utloste-terro...

Av Coldfire2143
Skrivet av n_sandstrom:

Foobar är min sekundära musikspelare. Finns tyvärr en hel del anledningar till att den är just sekundär.

Skickades från m.sweclockers.com

Det var som fan. Vilka då?

Av Coldfire2143

Varför klagar alla? Foobar2000 är ju bättre på alla möjliga sätt.

Av Coldfire2143
Skrivet av tompa1122:

Det skulle nog krossa de flesta. Jag förstår om folk är oroliga om t.ex deras mor har ett känt hjätfel eller ligger i faro-zonen. Men du säger räkna in alla för och nackdelar, det snuddar ju på gränsen till naivt - isåfall kan du ju lika bra bygga en bunker ( IFALL DET BLIR KRIG!!11!)

Du behöver inte överdriva, det finns gott om anledningar till att kunna behöva nås på natten. Släkting som har varit med om en brand, någon som är sjuk och behöver mentalt stöd, etc. Hade min mor eller mormor brytit lårbenshalsen och låg på sjukhuset så hade nog gärna varit där.

Av Coldfire2143
Skrivet av Snorlena:

5400rpm hårddisk? :/

Tyst och duglig som lagringsdisk.

Av Coldfire2143
Skrivet av simlazer:

Jätteskoj med all respons på tråden har funderat lite mer nu och är också sugen på att göra något lite mer speciellt som tex att försöka åka utomlands nånstans

Man kan göra mycket speciellt i Sverige också! Kanske åka till Ishotellet och kolla på norrsken?

Av Coldfire2143

Med kompisar från hemstan. Alkohol, fyrverkerier och en stor kase. Perfekt kombination.

Av Coldfire2143
Skrivet av mille666:

Haft en gammal 500gb Samsung som hållt i över 6 år nu!

Har en gammal 6GB och en 14GB med Windows 98 installerade på i någon skrubb i föräldrahemmet. Fungerade i sommras när jag kollade senast.

Av Coldfire2143
Skrivet av konsum:

Något jag dock undrar är; "vågar" man köpa ett R9 290x eller R9 290 (som jag är mer sugen på), eller är det bättre att hålla sig till Nvidia just nu? Och då tänker jag bl.a. på drivrutinerna som mest verkar finnas i beta just nu. Detta hade jag gärna sett att man pratat lite mer kring i avsnittet

Klart man vågar. Det är inga direkt stora problem med AMDs drivrutiner i dagsläget, och det finns säkert optimeringar att hämta i framtiden. Men vänta till julhandeln eller mellandagsrean så kommer du nog kunna göra ett rätt så bra klipp.

Av Coldfire2143

Borde nog byta ut mitt 460 snart. Börjar känna mig som en av de som satt på 8800 ända in på 2010. Blir nog ett 290x om pengarna räcker.

Av Coldfire2143

S.T.A.L.K.E.R. är vackert på sitt eget sätt, men särskilt mysigt vet jag inte om det är.