Inlägg

Inlägg som Coldfire2143 har skrivit i forumet
Av Coldfire2143

Åh helvete vad man spelade det här back in the days. Kommer definitivt förhandsboka.

Av Coldfire2143

Lina?

Av Coldfire2143
Skrivet av monster08:

Väldigt intresserad vad nya playstation kommer få för hårdvara osv men vill man verkligen satsa på ett nytt Playstation efter alla nya reklampatent som Sony har fått igenom? Till exempel denna? Där de har patent på reklam som pausar spelet osv. <--- Frågan är hur mycket sådant skit Sony kommer att satsa på. Vill man verkligen betala för spel som inte kommer att nå upp i nuvarande PC prestanda och bli matad med reklam mitt i spelen?

Om man får önsketänka så kanske det gäller för demospel? Jag tvivlar på att Sony skulle lägga reklam som avbryter betalspel mitt i.

Av Coldfire2143

Många positiva AMD-nyheter på sistone. Hoppas de tar tag i kragen och drar upp sig.

Förövrigt så verkar Jaguar kunna prestera rätt så mycket bättre än Atom. Hoppas bara de inte får några problem med 28nm-tillverkningen.

Av Coldfire2143

Bor en bit ifrån Borås, och dremeln ligger ännu längre bort. Tyvärr

Av Coldfire2143
Skrivet av loefet:

Transport Tycoon var föregångaren till Locomotion, det är gjort av samma person som en uppföljare till just TTD.
Dock så blev Locomotion en ren flopp i jämförelse med TTD, tror även att detta kommer att floppa i jämförelse med TTD.
Bara för att man lägger en massa energi på att ett spel skall se snyggt ut betyder inte att det kommer vara roligt att spela, det är därför jag alltid kommer att gå tillbaka till TTD (eller rättare sagt OpenTTD) när man är ute efter ett sånt här spel.

Vill du förresten testa TTD, så ladda ner klonen här: http://www.openttd.org/en/
Dock så behöver man egentligen original grafikfilerna för att få hela upplevelsen, då de nya open source versionerna inte är lika sköna.

Låter intressant. Ska definitivt testas.

Av Coldfire2143

Lirar i stort sett enbart beta 1.2, så en sådan server skulle jag vara intresserad av.

Av Coldfire2143

Har aldrig spelat Transport Tycoon. Är det likt Locomotion?

Av Coldfire2143
Skrivet av Fleet_of_Mind:

P.S. lol @ 80-100 kB/s. Kass mirror.

Varifrån laddade du ner? Maxade min 24mbit adsl från sourceforge.

Av Coldfire2143

Ser onekligen intressant ut. Ska ladda ner och testa.

Av Coldfire2143
Skrivet av _oZZar_:

Du borde väl registrera med samma kod som du fick med Windows 7? Och till WIndows 8 borde du få en helt ny kod. Är det en OEM-licens, alltså du fick med då du köpte datorn eller?

Jag använder samma kod som jag fick med Windows 7. När jag uppgraderade så laddade jag ner ett installationsprogram och installerade, sedan var det bara att tuta och köra. Det är en OEM-licens.

Av Coldfire2143

Problem med Windows-registrering

Innan någon börjar tjata om §7, jag har köpt både Windows 7 och uppgradering till 8 och jag skulle kunna visa bilder om moderatorer tycker det luktar fildelning.

Någon månad efter Windows 8 släpptes så köpte jag den digitala uppgraderingen under rean och installerade den. Jag tyckte inte att det var så dåligt som en del raljerar om, men jag blev av nöd tvungen att byta tillbaka då ett program som jag använde en hel del inte fungerade korrekt i Windows 8. När jag hade installerat om Windows 7 så gick det inte att registrera. Jag angav produktnyckeln under installationen som jag alltid har gjort och antog att den skulle registrera sig automatiskt. Det gick inte och efter en månad så har aktivitetstiden tagit slut, jag har blivigt av med möjligheten att välja bakgrundsbild och jag har den fula texten "Det här Windows-exemplaret är inte äkta" nere i högra hörnet. Varje gång jag startar datorn så tar det ytterligare tid att komma igång då Windows försöker berätta för mig att jag borde köpa ett äkta exemplar, något som jag redan har.

Jag antar att det blev något fel när jag först uppdaterade till Windows 8 för att sedan använda samma kod till Windows 7, men jag är inte säker. Jag har en OEM-licens men det borde väl inte vara något problem sålänge jag inte har bytt moderkort?

Av Coldfire2143
Skrivet av FreddieT:

Det stämmer inte. Att fx-8350 är bättre än en i5 3570k beror på att AMD processorn har fler kärnor än Intels.
Går man på en i7 istället så är den bättre.

Och i program som använder en eller få trådar så presterar Intels processorer bättre än AMDs.

Sen gillar jag inte hur fx serien är uppbyggd med 8 "halva" kärnor istället för hela kärnor. Men det är bara min personliga åsikt.

Freddie

Skickades från m.sweclockers.com

Dock så kostar en i7:a nästan 1000 kronor mer.

Av Coldfire2143
Skrivet av Crym:

Uppgraderade från 3G till 4G då mitt 3G var så slött 1-5Mbit/s. Fungerade bra i början då jag hade 20-25Mbit/s. Hastigheten har dock hela tiden sjunkit och nu ligger den på 5-9Mbit/s. Snart är man nere på 1Mbit/s igen. Så trött på mobilt bredband så man kan spy. Jag bor på landet så jag har tyvärr inget annat alternativ då jag inte ens kan få telekabel dragen till huset. 100Mbit/s år 2020 ja visst bor man i stan så kanske de funkar.

Hur långt ut bor du? Kommuner brukar vara mycket bättre på att bygga ut sitt stadsnät än vad de kommersiella företagen är. Regnsjö, som ligger ~2 mil utanför Bollnäs stad skall nu få fiber, och då har Rengsjö en befolkningsnivå på 264 personer. Jag som bor i byn Rabo som ligger mellan Bollnäs och Rengsjö får också fiber då de gräver ner i närheten. Anslutningskostnaden är extremt rabatterad och kostar runt 3000 om jag inte missminner mig. Kontakta kommunen och fråga om det ligger expansionsintressen inom den närmaste framtiden.

Av Coldfire2143

Längtar självklart på ett nytt CnC, även om jag blev lite besviken när jag fick reda på att det skulle vara F2P. Det kan ju självklart bli ett bra spel ändå, men EA kommer nog inte kunna låta bli att göra spelet till Pay-to-win. Vad är det för fel med att köpa hela, färdiga spel nuförtiden? Antingen är det F2P där man får lägga flera tusen för att få allt spelet har att erbjuda, eller så släpper de en miljon små DLC för fem kronor styck.

Av Coldfire2143
Skrivet av Ecchi-BANZAII!!!:

Tycker inte riktigt om det heller.
CRT med 100Hz > 120Hz TFT, men som du säger 120Hz LCD >>>>>> 60Hz LCD.

Fast vem vill sitta framför en fotonkanon idag?

Av Coldfire2143
Skrivet av jockmock15:

Kan ni ge tips på vad man ska göra, jag vill alltså uppgradera datorn i prestanda och vet inte riktigt var jag ska börja.

Vad har du för grafikkort?

Av Coldfire2143

Fan vad fint. Hoppas de simulerar hästsvansarna. Stör mig rejält på animerade hästsvansar.

Av Coldfire2143
Skrivet av jOnÄTÄn:

Kan du länka till något som visar det. Att mobiler är ikapp 360 ps3 o wii u låter lite väl mycket men jag kan va helt ouppdaterad.

Den har ju tre kärnor på 1,25 GHz, så den måste vara segare än en snapdragon på 1,5 GHz och fyra kärnor! Det vet ju alla!

[/Sarkasm]

Av Coldfire2143
Skrivet av JDM:

Fraps ger väldigt bra kvalité, leta på "fulsidorna" sen kan du hämta Xvid codec samt Virtual dub för att komprimera filerna.

Xvid är väl rätt så daterat nu?