Inlägg

Inlägg som WRC har skrivit i forumet
Av WRC

redirector låter ju rätt , men det var ju en jädrigt avancerad uppsats dom hade . Nån pratade om att helt enkelt döpa om porten till com 1 och på så sätt få det att fungera . Låter ju märkligt men det har det gjort förr och fungerat.

Av WRC

comport virtuellt

jag har en mjukvara som skickar resultat . Den frågar efter vilken comport jag vill använda . Det finns ju ingen i laptoppen . Finns det möjlighet att få ut det på nått annat sätt . Det bästa vore ju att använda vgaporten . Men kan man lura till det så att det fungerar ?

Av WRC

default måste bort

jag har haft en sida som haft en huvudsida med 3 undersidor. Det är en motorklubb med 3 sektioner , speedway , mc och bil. Nu splittras klubben och jag vill inte ha kvar defaultsidan utan komma direkt till mc. Som det är nu gör jag default.htm och mc (cross_sida.htm) likadana och gör alla ändringar på båda. Hur kommer jag runt det här? Det finns ju länkar till cross_sida.htm. Kan man göra default så den är osynlig och bara länkar till cross_sida direkt?
www.smkostgota.com

Av WRC

något bra sätt (läs freeware) att snabbt söka igenom massa filer efter jakt på ord/kod?

Av WRC

jag tog bort bort alltihop. Tyckte det såg konstigt ut. Jag får väl ändra lösenord och hoppas det inte sker igen. Frågan är ju om det sker automatiskt eller om nån faktiskt lagt ner sin värdelösa tid på att hacka? Det finns ju inlägg i gästboken ibland som tagit sig förbi captcha bilden i loginet. Jag ska leta vidare o se om det finns något annat som ser skumt ut. Tack för hjälpen )

Av WRC

hmm , jag får leta lite mer. hata hata

Av WRC

meh....jag säger ju att det finns en redirect till en annan sida då är det klart att antivirus o windows säkerhetsinställningar reagerar. Men var finns koden??? Kan den ligga i db eller finns den i någon fil ?

Av WRC

redirect i gästbok

http://www.smkostgota.com/phpboken/index.php
var ligger den kod som redirectar varje gång man öppnar fönstret? Någon måste alltså ha hackat sig in o lagt in koden i den befintliga? Det finns ju inga inlägg med engelskt dravel på , dom har jag tagit bort direkt. Några förslag ?

Av WRC

sluta larva er. Om jag skulle använda ett program fler än en gång så skulle jag köpa det . Tex antivirus mm. Men om jag använder ett program en gång så betalar jag inte alltid 79$ för att se om det kan hjälpa mig med mitt problem. Vill ni inte svara på den ursprungliga frågan så avstå i tysthet, APB lobbyister. Jag körde demo och kom då till sista steget där man ska kopiera filerna till hdd (ej den hdd man kopierar ifrån) och då fungerar inte demo längre. Då skaffade jag ett prog med licens. Det står också i prog att det är en licensierad ver. Men det går ju inte att se de kopierade filerna. Det går att öppna filen i gdb och efter det finns/syns den i målmappen.

Av WRC

problem med getdataback

jag har hjälpt en kompis med en skadad hdd. Den har skadad bootsektor och jag vill först spara allt intressant på min hårddisk med getdataback. Jag ser alla filer och har en reggad version så allt ska fungera. Problemet är att jag inte kan kopiera filer rakt av. Enda sättet att få dom över är att öppna filen i gdb. Efter att jag öppnat den så syns den i målmappen. Den byte också namn vilket är skit. Jag får upp rätt fil med rätt namn i gdb och då ska den väl kunna kopiera rakt av? Någon som känner igen sig och/eller vet hur jag ska gå vidare?:confused:

Av WRC

sluta med era startdisketter. Vem fan har floppy nu för tiden? Lite tidsenliga förslag please.

Av WRC

tomt mail

Jag försökte i god noob anda göra om ett formulär. Det verkar ok men det vill inte lägga in den ifyllda informationen i mailet?

http://www.smkostgota.com/formtest1.htm

det ursprungliga formuläret :
http://www.vargarna.nu/main.asp?todo=medlem&cols=5

Jag försökte kolla på webdesignskolan efter tips men det gick trögt
Några tips?

Av WRC

d-links DIR615. Det verkar som om laggen slutat nästan helt. Jag har lagt datorns på DMZ utanför firewallen. Det laggade även efter det men nu verkar det ha avtagit till i princip 0. Skit också , nu hittar man inte felet. Kan telia strypt trafiken? Hmm , man blir så trött på det ibland. Nu när jag skrivit detta så kan man ge sig *** på att det ska bli värre än någonsin =(

Av WRC

körde trace . Visade mest dålig ping hela vägen. Jag märkte nu att det är spelet som orsakar det hela. Jag hoppade till skrivbordet utan att stänga av spelet. Körde tracert och sedan öpppnade jag explorer. Seeegt. Gick tillbaks och stängde av spelet. Direkt fick jag bra fart i linan. Man blir så satans trött. Nu ska jag starta om routern. Modemet har väl ingen mjukvara som kan jävlas?

Av WRC

hmm har bara swat installerat. Jag har swat portar öppna i brandväggen. Jag provade att slå av brandväggen men det hjälpte inte. Brandväggen i windows alltså.

Av WRC

Jag laddar typ aldrig ner något men ungarna tittar på tv på nätet och dom säger att det är segt ibland. Men kör jag nån speedtest så märks inget. Det blir ju så löjligt tydligt i spel.

Av WRC

Lag from hell - routern?

Jag har ett helvetes lagg när jag spelar SWAT online. Det går bra en stund sen rusar det till en ping på +999 i ca 1 minut för att sedan sakta sjunka till normal svarstid på typ 70ms. Jag kollade i routern. Där står det ju massa saker i loggen som kanske kan förklara vad som händer (om man förstod vad som menas). En massa "blocking incoming bla bla UDP" och ip nr. IP nummer från bla Telia isp och iala. Kan det vara så att jag blockerar nått som inte borde blockeras? Det har fungerat förut . Och vad jag vet har jag inte ändrat något.

Wan
Av WRC

*sdhgldiuhgdhg* nu funkar ingen av routrarna. Det är märkligt att man ska behöva veta så mycket om nätverk för att få det att fungera. Allt annat görs så enkelt så man kan vara idiot och ändå klara av det , men nätverk ska man veta så löjligt mycket för att få att fungera. ZZZZZ. Nu blir det kabeldragning till varje rum snart. Jag har den här datorn uppkopplad med en kabel direkt till adslmodemet. Men att få router att tala med modemet går inte. Den ena routern har lösenord (inte admin eller pass) trots reset. Ni vet hur det är. Timmarna går och man bara vill bränna datorer och systemutvecklare och ingen uppkoppling ändå. Nu blir det läsa support och faq på routrarnas hemsidor. Och läsa hela swecs nätverksforum......faan

Wan
Av WRC

Ska det fungera med 2 routrar till adslmodemet? Jag fick höra att man inte kunde ha 2 routrar in..... hmm....provar....

Wan
Av WRC

Wan

Vad kan göra att man inte får wan adress i routern? IP och maskrutorna är bara nollor. Dom ska ju vara auto från ISP. Inställningar som är fel i routern eller adslmodemet?