Inlägg

Inlägg som Kogster har skrivit i forumet
Av Kogster
Skrivet av jacke910:

Lawl and order?

HAHAHAHAHA underbart

Skrivet av Dr.Mabuse:

Ingen som förstod att kravet på 75 trillioner avvisades?

Så "musikbranchen" ville stämma för *insert numpad faceplant* men dommarn hade vett nog att säga nej?

USA kanske har en chans ändå

Av Kogster
Skrivet av Aka_The_Barf:

vad är det för aliens igentligen, dom är inte alls samma som förut, dom verkar ju ha någonform av nanosuit själva. jag spelar på easy och dom slaktar mig ganska hårt när dom kommer och slår på mig. sen verkar det vara liknande AI som människo motspelarna har. dom gör liknande saker. tex gömmer sig bakom en mur och tar upp sitt vapen och skjuter lite random.
fast dom är bra på att smyga sig på en, höll på att skita ned mig själv när jag står en bit upp och försöker ta död på lite aliens. då märker jag hur någon går mot mig så jag flyttas och javisst där står en alien och skulle den tala skulle den nog sagt tittut. han slog ihjäl mig ganska enkelt men först kastade han ut mig genom en ruta. det kändes inte som en scriptad sekvens iallafall.

Aliens är samma som i ettan (tro det eller ej) men istället för sina svävardräkter har det få mekaniska ben och armar. de har inte en nanp-suit de är typ 50% maskin. AI till lättaste är väldigt förenklad. Att de tar skydd och så verkar ju rätt vettigt, eller hur? Jag upplever att människo AI:n sammarbetar bättre men det kanske bara är att man fattar vad de säger.

Sk aldrig stå kvar på samma ställe! skjuter en kanske två sen går man vidare(cloakad) så undersöker de de döda. Alternativt kötta med armor mode och skjuta på allt som rör sig. Finns väldigt många taktiker men stå inte still bara

Av Kogster

så man spelar sina hundra timmar. kunde man sen bara koppla i en usb kabel och fortsätta spela eller måste man använda laddningsstationen?

Av Kogster
Skrivet av mp5sd:

Utöver Fraps så kan du ju köra benchmarken...

Jag kör på msi after burner på andra skärmen. visar den FPS (åste man kryssa i i nån meny) gpu load tems osv...

Skrivet av Jappse:

Hade problem med en länk. Här är länk till länken

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=181190...

Tydligen så har en tysk sajt snappat upp något om Dx11 patch osv

Tackar sa de inte i fredagspanelen att den släpps om två månader?

Av Kogster

Står bara "invalid URL" för mig vad menas?

Av Kogster
Skrivet av Ninotramp:

Multiplayer funkar fortfarande inte för mig. Va e detta? Servers har 109 i ping. Antingen har alla servrar 16/16 spelare eller 0/16. Om jag går in på ett game står det server full eller connection failed (eller liknande)

Fattar fortfarande inte att man var tvungen att skriva in Limited Edition nyckeln för att kunna starta spelet. Hahaaha

Det står på lappen där limited edition koden står på. mycrysis.com/limitededition du måste logga in och sen skriva in sidan igen.

använd filter när du söker server? 109 ping står det för mig också men sen går jag ner till typ 40 i servern så skit i de

hahaha btw verkar som swec inte ställt om till sommartid

Av Kogster
Skrivet av anon167336:

Om jag har en budget på 3000 kronor, vilka delar bör jag köpa enligt dig? Och hur ska jag göra för att flytta över allt till ett nytt chassi?

Jag har sprutat med tryckluft och rensat det mesta dammet, nu är det bara lite kvar, dock så kan det finnas otroligt mycket i grafikkortet då jag inte såg det när jag rensade datorn första gången, men jag vill liksom inte återuppliva den.

Hahahaha okej kan ju fixa o sälja när du har nytt

Av Kogster
Skrivet av JesperT:

För mig har ATI's kort varit betydligt stabilare än Nvidias, så vad gäller den punkten så vinner ATI i mina ögon.

Annars är jag lite intresserad av att börja med CUDA programmering och då är Nvidia att föredra (även om ATI har någon sort mostsvarighet).

Annars bryr jag mig inte så mycket om märke, tar det som verkar ge bäst prestanda till rimligt pris.

Båda har stöd för direct compute. (t. ex. Civilization V använder sig av det)

Skrivet av joe.berserk:

En sak lite offtopic, varför ska man ha 2st gpu på samma kort om man inte kan ta ut all potentiall från chipet ? Då menar jag 6990 och GTX 590. Är det inte snabbare med tri SLI eller CF istället? Man kan klocka dem bättre eller köpa överklockade modeller istället ju. Eller är jag helt ute och cyklar?

edit//

Drar mindre el och tar mindre plats

Av Kogster

syns inte så jättebra på bilderna men hur mycket damm har du egentligen? Kan vara nåt som sitter och blockar

Av Kogster

Asså det kan ju inte vara mer än ett personligt vandetta att förstöra någons liv

Av Kogster
Skrivet av Romuhousu:

Fan vad jag stör mig på detta jävla "Press this button to duck under here! Press this button to jump over this! Press this button to look around this corner! press this button to press this button!!" fjanteri. Tror spelutvecklarna att gamers är dumma i huvudet?

Håller med!

kanske första 2-3 gångerna men sen ska man fan inte behöva dumförklaras

Av Kogster
Skrivet av eXale:

Virus i sig existerar knapt nu för tiden. Tekniska 'virus' har jag inte sätt på åratal.

Tror faktiskt att det finns minst lika många som förr (de flesta generera från tidigare för att om man har tusen olika virus så är det lättare att antivirus missar det.)

har man brandvägg (som windows har som standard sen xp sp2) och inte är retarderad (klicka inte på länken till gratis pengar) eller laddar ner (skapligt med trojaner) så behöver man knappt antivirus.

Iom att apple plockar marknadsandelar från windows så har också mängden virus till OS x också ökat. När ett virus väl är framgångsrikt mot OS x brukar de infektera många fler än motsvarande för pc eftersom de flesta OSx är rätt lika medans windows + alla dessa antivirus tenderar att få mindre spridning men fler infektioner.

delen virus i % har minskat eftersom det produceras så mycket mer annan malware (stor del av dessa autogenereras från annan malware)

bara undvik att göra dumma saker så har varken OS x eller Windows 7 några större säkerhetsproblem.

btw inns virus till linux också men för att bli infekterad så måste man FUBAR:a rätt rejält

Av Kogster
Skrivet av Dalton Sleeper:

mitt sprillans nya ax1200 lät avstängt, men efter en dag tjöt det idle på också :S
köpte det för att folk samt corsair sa dom va så jäkla bra & tysta nuförtin, men inte stämde det?

hade kontakt med corsair i deras forumdel, han trodde klart att det var en gammal revision, webhallen är på G att skicka ett nytt när som helst.
hur stor chans är det att få coil whine i 4st grafikkort, moderkort samt nätagg?
skitkvalite, rakt igenom, och inte ett skit hjälper (oftast).

dyrare är inte bättre, hade ett silverstone 1500w för 4000kr, det lät konstigt och rasslade också lite så lämnade tillbaka efter ett år, nu detta för 2400 låter som en stucken gris...

Vad jag också har läst kan vara orsaken är att vissa komponenter som tex grafikkort kan skicka tillbaka till nätagget, så att det börjar låta, ev också defekta komponenter.

låter nästan som du har för mycket otur. kollat så att det inte är nåt konstigt med elen i huset?

Av Kogster
Skrivet av Donan Fear:

Jag tänker inte köra MP tills de patchat och/eller fixat drivrutiner så det funkar lite bättre men i demot tror jag man fick vänta så när man hoppade in i en server där matchen redan var igång, man fick helt enkelt sitta och vänta tills nästa rond, gick inte att hoppa in i mitten. Det lär vara likadant nu.

Det fixades i 1.2 patchen till demot.(den fanns bara nån dag sen avslutades demot) Lustiga är att crysis 2 (riktiga) patchade bara 1.1

Av Kogster
Skrivet av Redundant:

säker på att du kopplat in skärmen i rätt uttag på grafikkort 1? har för mig att AMD kör med en Analog DVI och en en Digital DVI, eller kör du på HDMI eller mini-displayport?

Tror också på att han kan ha gjort fel på detta

ts: vad har du för skärm kabel?

Av Kogster

Går det inte att ta ut en hårdiskbur i r3? 29cm är det med den i

Av Kogster

Vad ska du ha datorn till?

Inget OS?

Av Kogster
Skrivet av jj_viking:

Lätt för dig att säga. DU blir otroligt arg och börjar med personangrepp och påhopp så snart man kommer med vettiga argument. Det var säkert du som anmälde mina inlägg. Odemokratiskt.

Enda omröstningen var om man föredrog ATi/AMD vs NVIDIA vs bra vid tillfälle. Därav är alla inlägg som inte ordagrant säger att man byter lite efter pris vara odemokratiska

CUDA är ju en liten del av användarna som faktiskt använder detta.
Physx nästan inga spel som har gpu accelerad physx, de flesta använder cpu physx och det funkar lika bra med AMD/ATi kort^^

Av Kogster
Skrivet av chrisrolex:

Så är det någon som kan bekräfta om det var en renodlad portning till Pc eller om det innehåller dx11?

I nuläget är det inget dx11 stöd. detta ska dock uppdateras "i framtiden" får se om det blir imorgon eller om hundra år

Av Kogster
Skrivet av Kuzul:

Det tar ca 30 sekunder att gåra något sådant i AVG. Att den tom blockar något sådant ser jag bara som att det är ett bra antivirusprogram. Fast ibland är de lite överkännsliga kan jag hålla med om.

När crysis 2 demot patchade till 1.2 så tog den(avg) omedelbart bort samtliga .dll filer utan att ens låta mig välja att ha kvar dem. efter att intstalerat om spelet några gånger (lyckades inte hitta .dll-filerna online) så bytta jag till avast och de funkar fett

Sen har stött på en del rykten om att pc versionen inte är klar och att de släppte en konsol port för att ea pressade. Nån som hört något?