Inlägg

Inlägg som Gunner357 har skrivit i forumet
Av Gunner357

400+frakt för pump och top budat.

Av Gunner357

Jaaaaaaa håller mig nog till BF4 BFH får se om jag testar det sedan vet inte om jag kommer att gilla det spelet.

Av Gunner357

Jag kan och har kört min i 4.9Ghz men är snäll mot den nu och kör i 4.8Ghz. Det är inte så stor skillnad att köra den i 4.8 mot 4.9 i spel iallafall. Till det har jag custom loop på cpu och delid (tagit bort metall locket på cpun) kör den naken då så att säga.

Av Gunner357
Skrivet av Argybarg:

Känns inte som att det behövs nu, det borde jag kunna öka med senare när pascal kommer

Ok du gör som du vill men jag skulle tycka det ser lite tomt ut i chassit då.

Av Gunner357

Safta på med en till 480 rad det får du plats med så kan du klocka än mer och ha fläktar på låga rpm.

Av Gunner357
Skrivet av Deathstalker:

Sjukt snyggy bygge!! Drömmer sig bort man själv hade det

Tackar.

Av Gunner357

Man kan undra varför inte Msoft stoppar försäljning av dessa nycklar om de nu inte är legit att köpa via såna sidor.

Av Gunner357

Och ett grafikkort käkar så mycket ström har du ett högt el pris eller så. Kör med skärmkabeln direkt i grafikkortet hela tiden vet ja du spar inte mycket på att göra som du gör. Ström ligger på gpu ändå även fast du kör via virtu MVP fast inte lika mycket som vanligt annvändande.

Av Gunner357

Kan det inte vara nätagget som tjuter då. Jag har 2st 980ti och de är knäpp tysta.

Av Gunner357

Självklart vill man ha det senaste av allt.

Av Gunner357

Avinstallera geforce experience det fuckar upp en massa saker.

Av Gunner357

https://www.dustinhome.se/product/5010791973/core-i7-4790k-4-...

Kampanjpris på dustin för 2890kr 10st kvar.

Av Gunner357

Japp bara under uppdaterings föloppet så är det risk för att det kan skita sig. Tex strömavbrott och så kan vara föradande om man uppdaterar bios /uefi.

Av Gunner357
Skrivet av Ernesto:

När du aktiverar Surround eller Eyefinity, kommer guiden ta dig igenom ett steg som heter "Bezel adjustment" där man ska matcha kanterna på en triangel om man har Eyefinity, eller en bild med en väg om man har Surround.

Man ska då plussa på virtuellt utrymme som är tjockleken på skärmarnas kanter, så att triangeln eller vägen fortsätter bakom kanterna. På så sätt blir inte bilden konstig, utan kanterna på dina skärmar kommer vara som fönster spröjs istället för att bara brutalt skära av bilden så att circlar inte längre blir runda, etc.

Jo detta har jag gjort tänkte inte på att det heter bezel adjustment bara men tack ändå.

Av Gunner357

Ett nätagg på typ 5-600w räcker till det bygget om du då inte planerar på köra flera gpus i framtiden. Då ska du givetvis ha ett med mera W på den.

Av Gunner357

Jag har EK HDC fittings i min burk och kan säga att det sitter som satan. För jag skulle ändra lite i loopen och fick slita ihjäl mig för att få isär rör och fittings även fast jag skruvade upp låsningen. Så att risken att det ska falla isär är liten om du flyttar chassit.

Detta förutsätter att du har monterat rätt såklart..

Av Gunner357
Skrivet av Ernesto:

Skalningen i BF4 är 90%+ med SLI och Crossfire - Du flaskar på CPUn bara, vilket är helt normalt och inte mycket att göra åt.

Mina 7970 Crossfire gick från 30 till 60 fps med crossfire på/av i Eyefinity, så om man inte är CPU flaskad skalar det nästan 100%.

5760x1080, bezeljusterar du inte? Blir det inte konstigt som faan utan att bezlarna ligger "ovanpå"?

Ursäkta men vad är "bezeljusterar" skulle vara kul å veta. Ja nästa uppgradering blir cpu o modo när det kommer ut nya värsting cpuer framöver.

Av Gunner357
Skrivet av retro123:

I vilka spel fungerar inte SLI, själv kör jag sällan äldre spel och om jag gör det så behövs ju oftast inte SLI i alla fall om stöd inte finns då äldre spel oftast är väldigt lättdrivna, visst finns det säkert undantag men inte i några spel jag personligen är intresserad av. Spelar ej arma osv om det är de spelen ni tänker på? Själv har jag inte haft något problem alls, fungerar inte SLI så kör jag ändå spelet med helt ok fps.

Jag spelar bara BFH/BF4 för det mesta med en upplösning på 5760x1080 3st skärmar. Med ett kort låg jag på ca 66-75 fps ultra. Trodde kanske med två kort att jag skulle vara uppe i ca 150 typ fps.

Men så blev det inte utan typ 95-110fps cirkus. Korten jobbar fint ihop på 1441Mhz enligt MSI AF och usage med följs de åt ungefär lika. Kanske är jag som ställer för höga krav på korten under mina förutsättningar man kan tycka att två 980ti borde ge mer än 20 fps ökning jämte ett kort.

Av Gunner357

500+frakt budat för mobot Z68+ 560ti

Av Gunner357
Skrivet av Mongorage:

Har testat gtx960 också, inget fel på det kortet, hade ett asus strix 960 med 2 gb minne. när det gäller 1080p, och man är villig att gå ner lite i inställning så är det en bra kort som inte kostar skogen. hade den på en extra burk (har sålt den nu), med i5 4xxx 4gb minne, witcher/gta5 fungerade fint.

edit: jag har använt för mycket pengar på gpu'er det senaste året, jag hoppas nu att jag slipper tänka på det på ett tag nu och att mitt gtx980 ti håller ett tag framåt

Och jag har 2st gtx 980ti och jag hoppas verkligen att det ska hålla ett tag.:P. Tänker inte köpa mera kort på flera år nu.