Inlägg

Inlägg som Qnott har skrivit i forumet
Av Qnott

Datorn stänger av sig!

Har spelat Skyrim i några timmar nu men har ett väldigt jobbigt problem.
När jag har spelat i mellan en halvtimme och en timme så stänger datorn av sig så fort jag öppnar kartan vilket gör att det blir väldigt jobbigt att spela en längre tid när man måste starta upp datorn igen varje halvtimme.
Skulle bli väldigt tacksam om någon vet hur jag blir av med detta problem så jag kan njuta av detta underbara spel fullt ut.
MVH Qnott

Hårdvara:
Windows 7 home premium 64bit
Intel Core 2 Quad Q8400 2.67 GHz
8GB RAM
ASUS GeForce GTX 560 Ti Drivrutin: 285.79

Av Qnott

Borde gå att ställa in olika tider för olika fordon så att man kan ha längre tid för en tank än för en jeep. Då slipper man tanks överallt men det finns alltid jeeps att ta sig till striden med.

Av Qnott

Ni som har ASUS-kort:
Prova avinstallera smartdoctor och Gamer OSD(Tror jag det heter). Har fungerat helt utan problem för mig efter det.

Av Qnott

Japp. Den kommer med Back to Karkand som följer med utan extra kostnad med limited edition

Av Qnott

Själv spelar jag lotro. Kostar visserligen i månaden om du vill ha hela spelet men det har blivit delvis f2p. Man klarar sig till ungefär lvl 30 utan att ha månadskostnad men det går att nå längre så länge som man är beredd på en massa grinding. Är själv f2p och det är det bästa mmo:t som går att spela gratis

Av Qnott
Skrivet av Quantin:

Kan ju inte säga att man saknar *prone. Det var ett av det element som var dåligt i BF2 då dem hopp dyker som i CoD: BO

Läste i någon intervju (Tror det var på fz) att hoppdyken inte skulle gå att göra i BF3 så man slipper det störningsmomentet iaf

Av Qnott

Som sagt. Det kan inte vara något annat än ett skämt. Tänk er t.ex en asura commander med kläderna som dom använder i filmen på hemsidan

Av Qnott

Senaste drivrutinen har jag redan men jag har tyvärr ingen annan mus att jämföra med. Då det har gått nästan ett är utan att det har hänt nåt tror jag dock inte att det är drivrutinen som är fel.

Av Qnott

Musproblem i BC2

Hej!

Jag har stött på ett problem i BC2. Det är att jag inte kan använda Bakåt/Framåt (dvs knapparna på sidan) på min Logitech Corded mouse M500. Det gör att jag måste använda knappar på tangentbordet för kniv samt granat.
Det skulle vara mycket lättare att använda musknappar för det så om nån vet nåt sätt att få dom att fungera skulle det uppskattas.

Kan tillägga att det gick ett tag i betan men inte i det fulla spelet.

Av Qnott
Skrivet av Snake_MMOfocus:

Snake är mitt online nick på forum sedan många år, men ingame känner du mig som Mistblinde.

Apropå kinship är alla naturligtvis välkomna till Friskyttarna. Vi är idag runt 45-50 medlemmar och har en härligt skön blandning av killar, tjejer och par i alla åldrar. Men som Ilsken mycket korrekt skriver, finns det svenska kinship på andra servers också, så det är bara att välja.

Misstänkte det här jag såg level och klass. Kul att träffa lite friskyttar på andra ställen.
ses in game

Av Qnott

Jag rekommenderar helt klart Friskyttarna. Jag är själv medlem där och det ångrar jag inte en sekund

btw Snake vad heter du på Friskyttarna.

Av Qnott

Qnott heter jag