Inlägg

Inlägg som Qnott har skrivit i forumet
Av Qnott
Skrivet av Zart:

Jag har haft min telefon i en vecka och det har börjat knaka i plasten på baksidan av min telefon. Är det någon annan som upplever det? Funderar på om jag ska reklamera eller inte.

upplevde samma sak i början men efter ca en, en och en halv månad slutade knakandet. Kanske har nåt att göra med att plasten i skalet anpassar sig efter ett tag men i vilket fall slutade det för mig så det kanske gör det för dig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Qnott
Skrivet av frizzy10:

Jag har hittat ett nytt problem. När nya uppdateringar kommer till appar och spel så syns det inte i Store. Jag måste söka upp enskild app och sedan klicka uppdatera. Någon som har liknade problem?

för mig hjälpte det att ta bort store tilen, köra en soft reset, sätta tillbaka den, och inom ett dygn började uppdateringarna synas

Skickades från m.sweclockers.com

Av Qnott

Åh vad underbart internet kommer vara idag

Skickades från m.sweclockers.com

Av Qnott
Skrivet av Dravond:

Jag älskar min 920 men ibland blir man lite mindre glad... Jag stängde av lite prylar som wifi etc och tänkte "jag använder ju aldrig NFC så av med den med".... Men sen vaknar man och upptäcker att den trådlösa laddaren använder NFC för att starta laddning... *Huge facepalm* det står ju ingenting om laddning i NFC menyn....
Det står säkert i papprena man lägger i högen "olästa manualer" Men borde kanske stå även i telefonen (för oss idioter)... som tur är så vaknar jag relativt tidigt och snabbladdade den i väggen... Dock är man ju en erfarenhet rikare, snart kanske man har tillräckligt med erfarenhet för att läsa manualen....

Tror inte det ska krävas NFC för laddaren. Jag har det inte igång men laddar den helt utan problem på min fatboy varje natt. den kanske låg lite fel (krävs att den ligger ganska precis rakt)? eller så kanske du har en annan laddare som fungerar på ett annat sätt?

Av Qnott
Skrivet av Jaxione:

Haha jag har råkat ut för en skum bugg nu. Telefonen har börjat använda två olika sms signaler Dels den jag ställt in men sen en annan.....Någon annan som märkt samma?

Mvh J

Så vitt jag har märkt så har man alltid sin vanliga ringsignal förutom när man har skärmen tänd och är inne på sms-konversationen när man får meddelandet. Då får man en annan. Vet inte om det är meningen att det ska vara så men jag har märkt det och det är likadant på min flickväns lumia 800

Av Qnott
Skrivet av Ari_Gold:

Funkar egna alarmsignaler också? Älskar att vakna till portal-låten.

Lägger man låten i ringsignal mappen så finns den i alarm-listan också

Skickades från m.sweclockers.com

Av Qnott

Har upptäckt dom vanliga problemen med min (dåligt batteri som dessutom skramlar) och kontaktade halebop om detta. Fick till svar att jag skulle skicka in den till deras service. Har någon annan skickat sin till dem och vad har i så fall hänt? har de sagt att det inte var något fel, eller har ni fått den utbytt? och tror ni chansen finns att jag kan ha tillbaka den innan jul/nyår om jag skickar den under veckan?

Av Qnott

Gillar du formen på dom så kommer http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=835328 med största sannolikhet fungera. Har Marshall Major själv och dessa fungerar utmärkt när jag använder Nokia Music för att pausa/byta låt. Har inte provat för andra tjänster eller för att svara när det ringer men det borde fungera också. Minor och Major använder ju sig av samma teknologi så vitt jag vet så det borde fungera med Minor

Av Qnott
Skrivet av Abbs:

Kan tillägga att jag undrar ifall det är någon som fått det ifrån Halebop med Mecenat

Vad jag har hört har ingen som har beställt med Mecenat fått något mail från Halebop angående leverans..

Jag beställde också via mecenat och den är på väg

Av Qnott

Beställde en svart hos halebop den 19 nov. (köplats 71) och den har tydligen skickats till posten. Verkar endast vara svarta som halebop har skickat ut än så länge så som jag har förstått det av tidigare inlägg.

Av Qnott
Skrivet av GeneralRushHour:

Hur störd är man på en skala 1-10 om man klickar på den här tråden en sisådär 100 gånger per dag?
"off the scale" som dom säger i USA

Helt sjukt vilken abstinens man har..,

Vad skönt att jag inte är ensam om det i alla fall

Av Qnott
Skrivet av snuffe82:

Jag är på plats 40 i kön för den VITA 920 på Halebop. Frågade ännu en gång om ifall jag kommer att få min på första leveransen och de visste inget...De vet inte alls hur många de får in och det gäller ALLA färger..

Fick samma svar nyss. Har plats 71 på den SVARTA hos Halebop och då beställde jag igår.

Av Qnott
Skrivet av SM-LoD:

Sitter på mobilen och orkar inte leta egenom 60 sidor, så en enkel fråga, vilken server spelar ni på?

Skickades från m.sweclockers.com

Gandara

Av Qnott
Skrivet av 964c2:

Hur fasen patchar jag spelet eller gör steam det automagiskt och hur ser jag isåfall vilken version jag har?

(för övrigt....hatar steam....helt värdelöst att jag ska betala för ett spel och inte kunna spela det närsomhelst...)

Steam uppdaterar spelet av sig självt. Du hittar din aktuella version om du startar spelet, går in på en karaktär, och pausar (Esc). Då står version-numret nere i vänstra hörnet.

Av Qnott
Skrivet av jOnÄTÄn:

Alfa och beta är inget som brukar vara kul att spela så det gör du rätt i. Jag är dock nyfiken så jag hoppas jag kommer in, vet ej om dom tar alla eller hur stränga dom är

Sökte lite för skojs skull igår och fick min invite idag så jag tror nog inte att dom är alltför stränga i intagningarna

Av Qnott
Skrivet av Buio:

Blender skulle jag tro är det bästa alternativet. Har dock ingen egen erfarenhet av det.
http://www.blender.org
Blender NIF import-export:
http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3790

Finns tutorials som ger lite mer exempel (Blender/GIMP/Nifskope)
http://wiki.tesnexus.com/index.php/Creating_an_armour_for_Sky...

Tack! Ska prova detta.

Av Qnott

Finns det något bra gratis 3d program för att göra nya modeller (vapen m.m.)? Jag har aldrig moddat förut men är intresserad av att börja. Känner dock inte att jag vill betala för ett program för detta.

Av Qnott

Ursäkta för sent svar men nu verkar problemet vara löst. Det var nätagget som var felet och efter att jag nu bytt det flyter spelet på perfekt.
Tack så mycket för hjälpen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Qnott
Skrivet av Kr^PacMan:

Stänger den av sig rakt av? Ingen hängning eller annat fel först? I så fall brukar det nästan i alla fall vara nätaggregatet som inte mår så bra.

Japp. Så fort jag öppnar kartan stänger datorn av sig. Innan flyter det på hur fint som helst.

Av Qnott

Har inte värmeproblem i något annat spel så jag vet inte varför det skulle vara ett problem i skyrim. Är det mer krävande än t.ex bf3 och sc2 och att det därför genererar en högre temperatur?
Kan tillägga att jag använder SpeedFan för fläktkontroll.

Skickades från m.sweclockers.com