Inlägg

Inlägg som Lontarus har skrivit i forumet
Av Lontarus
Skrivet av jocke92:

Är olika vad som går sönder. Olika kvalité på nätdelen gör att skadorna varierar och kan även vara skillnaden på varför du klarade dig men inte din mors. Börja byt nätdelen och se om det hjälper, omöjligt att säga om resten av dator är död eller inte. Men troligen är nätdelen iaf död

Vi bor alltså typ 2 mil ifrån varandra. Det är väl inte så konstigt?

Skrivet av Uzanar:

Om du inte har delar för felsökning så som ett andra nätagg, ett andra moderkort liggandes så föreslår jag att du tar datorn till en felsökning i någon butik för ett par hundra.
Har du otur är allt sönder men det kan lika gärna vara så att bara moderkortet/nätagget är dött.

Jag har delar för felsökning men jag har inte tittat på hennes dator ännu. Bara hört allt över telefonen. Det är en ca 5-6 år gammal vanlig kontorsdator ifrån inet. Är det vanligt att hårddiskar går sönder helt efter sådana saker?

Av Lontarus

Blixten small, datorn trasig

Fick höra att min mammas dator gick sönder av att blixten gick in i huset och datorn startar inte. Vi bor inte i samma hus, jag har hört folk prata om detta men inte hört att det hänt på flera år nu.

Vad brukar hända om det blir så? Klarar nätagget av att skydda resten av datorn eller brinner allt upp? Går det att rädda saker ifrån hårddisken? Vad brukar hända?

Av Lontarus

Så, jag kollar en del på film, typ netflix etc. Nu när det äntligen finns en chans för mig att slippa tv-licensen så undrar jag vad jag borde göra. Vad räknas som en tv? projektor? Stor datorskärm? Eller räcker det att säga att jag inte har tv, dra för gardinerna och aldrig släppa in dom?

Av Lontarus

JJJAAAAA!!!! :D:D

Fy fan va härligt! Äntligen lite glada nyheter!

Av Lontarus

Vilka är titan Z riktat emot? Jag har inte läst något öht om kortet men folk har skrivit att det inte är för spel. Varför görs det till en så stor grej om ett kort som inte är till spel kostar 27000? Jag har inget minne av att någonsin läst en endaste rad om kommande quadro-kort.

Av Lontarus

Men vafan... Videon får inte bäddas in tydligen och när jag går direkt till videon via källkoden så står det att videon är privat. Varför får vi inte lov att se den längre?

Av Lontarus

Det är svårt att vänta på dom för att jag vill så gärna ha ett par men samtidigt så tar jag hellre en välgjort produkt över en för tidig produkt alla dagar i veckan. En produkt som säljs för tidigt som inte har blivit testad ordentligt är ett jävla helvete (typ bf4 eller vilket spel som helst från EA)

Av Lontarus
Skrivet av Kogster:

http://i.imgur.com/UCcpprU.png

Eller var det inte så du menade?

Nej, det var såhär jag menade, den får inte lov att föreslå piratebay men man hittar den om man söker på den. Detta är antagligen bara början och jag tror inte man kan hitta thepiratebay alls i google om 2 år.

http://i.imgur.com/T07wVmf.png

Av Lontarus

Det går ju att googla på thepiratebay men om man skriver typ "thepirateb" så föreslår den aldrig thepiratebay, inte mycket till block där än så länge men det kommer väl såsmåningom. Vilken sökmotor är bäst efter google? duckduckgo?

Av Lontarus

Jag förstår inte hur någon som följt xbone kan överväga att köpa en. Allting dom försökte trycka på, DRM och allt annat bajs. Det är inte okej, även om dom ändrade sig. Dom kommer säkert ändå bara smyga tillbaka det i uppdateringar som man måste ladda ner, annars funkar inte xboxet.

Jag säger inte att ps4 är bättre, dom är riktigt vidriga dom med. Dom blev hackade och det fanns risk för att kreditkortsuppgifter läckte ut, sedan kom det en uppdatering som man var tvungen att ladda ner där dom gömt en rad i "terms of service" om att man, genom att godkänna villkoren avsäger sig från alla rättigheter till att stämma sony för det.

Båda företag är jävligt vidriga och förstör så mycket dom bara kan men folk köper ändå deras skit.

PC gamer nu och alltid.

Av Lontarus

Det hade varit kul om dom loggar allting som skrivs i WoW.

Något i denna stilen:

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaasdaaaaaaddddddddddwwwwwwwwwwaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww112255145266615712762wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaadddddddwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwsssssssswwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww12351616134617712222wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww5555555555wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Vem fan vill sitta och leta efter terroristplaner i något sådant?

Dold text
Av Lontarus

Snyggt men synd att han inte gjort något på baksidan

Av Lontarus

Är det ens möjligt att inte betala tv-licensen idag? Hur ska man kunna betala räkningar, söka jobb och allt livsviktiga utan någon som helst elektronisk utrustning idag?

Jag antar att man snart behöver betala för tv-licensen om man har lampor, dom kanske går ut med att kunna sända tv-program och radio via morsekod i taklamporna.

Av Lontarus

Tråkigt att dom ska fuska såhär och lite oroväckande, fuskar dom här så finns det inget som säger att dom inte fuskar på många fler ställen.

Oavsett så är jag otroligt nöjd med min htc ONE.

Av Lontarus

Framtiden ser förjävla äcklig ut. Jag hoppas att jag dör ung.

Av Lontarus

Med fler pixlar så försvinner ju sakta behover för kantutjämning.

Av Lontarus

Extremt låg ljudupptagning

Tjenare jag undrar om någon skulle kunna försöka hjälpa mig här.

Jag har byggt om min dator med lite nya delar, allting presterar underbart bra jämnför med dem gamla. Inga mer flaskhalsningar eller sådan skit. Det enda jag har märkt är att folk kan i stort sett inte höra mig ALLS i skype. Jag har provat med 3 olika mikrofoner, två vanliga ifrån typ clas ohlssons och en som följde med mitt steelseries headset. Det var aldrig något problem med ljudet innan över huvud taget, folk kunde höra mig prata ifrån rummet brevid etc.

Jag har provat flera ljudinspelningsprogram och ingen hör mig i skype alls. Inställningar i windows ljudkonfiguration och i skype är på max. När jag byggde om datorn formatterade jag hårddisken helt och jag har provat att installera om drivrutinerna, jag har gjort rena installationer så att gamla drivrutiner plockas bort innan nya installeras.

Om ni vill så kan jag spela in hur extremt låg volym det är.

Mina spec's kan ni se här nedan.

Av Lontarus
Skrivet av Naxos:

Ja det är för gameplayet var bara inspelat i 29.97 fps. Ladda hem detta klipp. Som är inspelat i 60fps.

Jag vill inte ladda ner någonting och det såg ut att lagga till rätt hårt, alltså en riktig Lagspike. Inget konstant 30 fps när det sägs vara 60. Jag pratar om att det sjönk ner till 10-15 i en sekund och sedan kom det tillbaka igen.

Av Lontarus

Grymt köpsug efter två sådana, surt bara när jag har två 680. Dom jag har är ju inte direkt dåliga men man vill ändå jaga domdära få extra procenten

12500 spänn blir det ju för två.

Av Lontarus
Skrivet av Naxos:

Här är okomprimerat gameplay från Killzone Shadow Fall. (nästan 1 Gb download, tanka och njut)

Notera att detta är dessutom en Launch-Title, kanske inte ens final-build. Det kommer bara bli bättre.
Försök få den grafiken på en PC som kostar 3890 kr, då ska även OS, garanti, montering och tangentbord/mus inkluderas.

Om det argumentet inte spelar någon större roll för dig, köp både en PC och PS4 då.

Jag kollade inte på den som du länkade, jag kollade på youtube istället, den videon dom visade när dom släppte första infon om ps4. Jag tvivlar starkt på att grafiken kommer se ut så när det släpps. Det laggade till flera gånger, såg ut som att det sjönk till 10-15 fps vissa gånger och det kommer dom inte vilja, dom kommer vilja ha konstant 60 fps så grafiken kommer sänkas avsevärt.