Inlägg

Inlägg som rmd har skrivit i forumet
Av rmd

då lägger jag 650 och hämtar. vill gärna hämta idag.. oklart hur jag har det med tid frammåt.

Av rmd

ställer mig på kö, och hämtar på plats. inget krångel garanteras

Av rmd

Verkar kanske inte helt genomtänkt att skippa nvlink/sli på de billigare modellerna. Det finns en tid då det är enklare att köpa de billigare korten och ett par av dom när nya generationer osv kommit. Men samtidigt kan man ju hålla med om att multi-gpu inte är vettigt av praktiska skäl. Kan bara ana hur många klagomål som kommit av problem med sli-setup och allt därtill.

Av rmd

Ja förfasen, jag kan göra kabel. Ett kanske krångligare men roligare alternativ är att göra dom själv. Finns intresse gör jag dom helt enligt spec åt dig.

Av rmd

Vinner inte dethär bidraget är det episka konspirationer som försigår! Minst full poäng!

Av rmd

annars är jag sugen och ställer mig i kö. kan hämta när som.

Av rmd

hur fungerar inte 360:ans chip? bild på sladden som ska bytas?

Av rmd

budar 500kr + hämtning om något händer med tidigare budgivare.

Av rmd

Visa din mining-rig/farm!

Här tänkte jag folk kunde visa sina riggar, gärna skrytande men även probleme som man stötte på vid bygget. Vad har man bytt och hur blev det. Viktigast är bilder på din/er setup. Kör hårt!

Av rmd

Har kört nicehash förr, och kan nu kort konstatera att nicehash specifikt ger mellan 10-25% mindre payoutän de andra. Kör ca 30st asics av nyare modell per algo och har några gpuriggar. Så mitt korta råd är: håll dig så långt bort från nicehash som möjligt.

Min favorit att köra för asics (sha256) är slushpool, samma för zcash med gpuer.
multipool.us, miningpoolhub.com och många fler erbjuder ett vettigare system som antingen betalar ut i samma valuta eller håller dom tills du ställer in automatisk växling till den valuta du faktiskt vill ha.

Av rmd

har en QNAP TS-219P II som är i bra skick. Kan skicka med ett par 160GB diskar om du ska köra externa esata eller usb diskar till den. Fungerar fint. Komplett, dock ej garanti, ej kvitto, ej kartonger.

Kan levereras personligen om det är intressant.

Av rmd

menar du att kabeln skulle brumma? intressant teori där.

Av rmd

Känner hur störd jag är när en sexuell attraktion uppstod med arkadmaskinerna. Snes, nes osv osv ger mig inte mycket mer än att jag kan köra emulatorerna. Goodsets FTW!

Av rmd
Skrivet av XFTality:

Och hur vet man om det är en terrorist eller inte?

Enklast och förmodligen effektivast genom att;
* Inte släppa in de som tydligt har radikala åsikter med anknytning till religion eller rasism
* Säkerhetskontrollera ALLA som ska över gränsen, inhemska som utländska. Som även de dummaste förstått fungerar det med gott resultat för Australien och USA bland annat.
* Sluta acceptera folk utan korrekta identitetshandlingar. De ska kunna kontroleras och verifieras EUROPOL har ett fullt fungerande register för just detta som sverige valt att inte använda.

För de som opponerar sig så hoppas jag man inte behöver börja spotta och fräsa så snart övervakning behövs. Jag hatar all form av övervakning. Men nu har de teoretiskt folkvalda, antingen medvetet eller omedvetet omvänt sverige till en oren och otrygg zon som desperat behöver all form av övervakning som är möjlig för att stävja problemen.

Att övervakning, polis, stat osv egentligen bör vara passiva och endast lägga sig i när det behövs är lite av min grundfilosofi. Men nu ser jag inget annat läge än att det faktiskt behövs, och det med snabbast möjliga insats.

Hoppas alla röstar på det dom tror är bäst för sverige, oavsett vad deras vision är.

Av rmd

fat/slim/superslim ? om slim, så är jag intresserad med startbud, 500kr

Av rmd

även om jag ogillar w10, så får jag ganska ofta kunder som vill köra w10. i samtliga fall av äldre hårdvara har allt skött sig självt utan problem. tror du lugnt kan köra rakt av utan speciella drivare. om det behövs fungerar oftast w7 drivarna, men inte alltid.

om man är rädd för spyware-relaterade delar i w10, så har dom väl redan satt in samma saker i w7 med updates. uppgradera är nog det man bör göra känns det som. lycka till!

Av rmd

Vill folk verkligen ha trams-chassin?! Det är i min bedömning inte snyggt och inte speciellt flexibelt. Man kan inte heller tänka sig att det blir särskilt billigt. De tänkta kunderna måste vara p6-p12 och helt frälsta av Corsair's prylar. Resterande köper nog en vettigare och billigare lösning.

Av rmd

Om nån undrar är kontakten som sitter i agget en "C19" som mycket väl finns i kortare modell, tex på elfa. Tex https://www.elfa.se/elfa3~se_sv/elfa/init.do?sq=c19&cat=0

Snyggt bygge iaf

Av rmd

Här är väl folk bara intresserade av att installera och ha nya saker. Privatlivet är sällan speciellt intressant. Facebook är ett stort exempel på det. w10 är inget värre än fb. Dock ganska så samma koncept.

Av rmd

Normalt kan jag inte bry mig mindre om mods, custom trams osv osv. Men jag tycker verkligen det är på tiden sweclockers tar fram de fina och seriösa byggena som faktiskt visas här. Dessutom mycket snyggt bygge denhär gången.

Många är ganska hårt överdrivna och snedvridna "pimp-my-ride" grejjer som ingen borde göra. Här däremot är det mycket bra och snyggt gjort.