Inlägg

Inlägg som pathroon har skrivit i forumet
Av pathroon

Det får bli att uppgradera till 7800x3d i april. Min i7 7700k har hängt med länge. Men mitt RTX 3080 behöver allt en ny vapendragare framöver. Hade en idé att det hade vart kul att byta till en 7700x bara för att det hade vart kul att ha kvar samma modellnummer men bytt från k till x. Men nu är det så nära tills 7800x3d släpps att det får bli en sådan.

Av pathroon
Skrivet av ResarXam:

1 stycken kontroller som blev över

tänkte mig 700kr

Läs hela annonsen här

Jag är intresserad!
Hur är skicket? Får man fråga varför du har en över?
Har själv slått sönder en av mina när det blivit lite väl intensivt i Beat Saber så lite ihopslagna gör inget. Men jag vill gärna veta att de fortfarande kommer hålla för några fler slag.

Av pathroon
Skrivet av fantomsmurfen:

Har du du uppdateret BIOS på moderkortet? Har du överklockat grafikkortet?

http://www.msi.com/support/mb/P67AGD55.html#down-bios

Tydligen hade jag inte uppdaterat BIOS, och det verkar fungera efter det. Man kan alltså inte lita på att MSI Live Update håller koll på uppdateringarna.

Tack för hjälpen!

Av pathroon

Fel på mitt MSI GTX 970 Gaming?

Jag har idag fått hem mitt MSI GTX 970 och har märkt ganska snabbt att det inte står helt rätt till.

Jag börjar spela BF4 men efter bara några minuter så hänger sig datorn och ett hackande ljud börjar låta från högtalarna.
Jag har haft detta problemet innan med mitt Gigabyte GTX 560Ti och då hittade jag att man skulle uppdatera BIOS på grafikkortet, vilket löste problemet.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707&d...

Jag vet att mina andra komponenter inte går helt hand i hand, moderkortet och CPU stödjer inte PCI Express 16x, 3.0 men jag har förstått det som att det ska fungera ändå. Det fungerar ändå fint så länge jag inte spelar.

Jag har sökt efter något liknade från MSI men har inte hittat något. Finns det någon som är bättre än mig på att söka på google, redan vet en lösning eller ska jag helt enkelt skicka tillbaka det och kräva ett nytt?

Av pathroon
Skrivet av Technoid:

Du har aktiverat rapid

Det hade jag tydligen. Finns det någon simpel förklaring på hur det fungerar, då skillnaden är såpass stor? Tar upp ram gjorde det iaf, sänkte min användning med drygt 1Gb när jag slog av det.

Gjorde även en ny sökning utan RAPID och fick fram ett oroande lågt värde på Random Write (IOPS), vad kan jag göra?

http://i.imgur.com/Weadeay.png

Av pathroon

Här är mina monstersiffror, men det måste väl ändå vara en bugg i Magician eller något? Även om jag gjort om testet flera gånger och får liknande resultat.

http://i.imgur.com/NPUEYLz.png

Av pathroon

Hm, det blir ju betydligt mycket billigare att köpa en ny PSU + GTX 560 men vad jag har hört så ska inte SLI vara jättepålitligt och sen börjar 1gb minne bli lite för lite. Så det borde vara mer framtidssäkert att satsa på ett 670/680?

Av pathroon

GTX 560 ti SLI med 600W-nätagg?

Jag undrar om jag kan köra SLI med Gigabyte Geforce GTX 560 ti på ett 600W nätagg?
Har lite planer på att uppgradera burken men vet inte vad jag ska göra. Om det inte går att köra SLI med de korten, hur långt räcker mitt nätagg utan att köpa ett nytt, är lite sugen på att fläska på med ett GTX 680 men som sagt, hur långt räcket ett 600w nätagg?