Inlägg

Inlägg som Gus har skrivit i forumet
Av Gus

ja till och med halvdassiga boiling point hade ju bilar att luffa runt i

Av Gus

Tack Kapten Haddock för lösningen med quickload-problemet, uppskattar det.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av zoohoomoo
På "Find The Military’s Documents"/ "Find a Way Out Of The Underground" uppdraget, ska man bara ta dokumenterna och sedan klättra ner i kloakerna igen eller ska man döda alla militärer? Det jag gjorde var att jag tog dokumenterna och usb minnet och sprang tillbaka samma väg som jag kom ifrån. Find a stash+Find information about Strelok in the stash är ifylld medan Find a way out of the underground inte är det, trots att jag är ute. Kan det vara så att jag måste döda alla soldater i basen?

Mvh

Hade samma problem, så jag fick ge mig ner där igen, dödade lite till soldater och tog mig upp på ett annat ställe istället så fylldes boxen i...

Spelet är halvkul, men i korta omgångar, alldeles för enformigt, alldeles för mycket ett och samma, skjuta en massa soldater typ. För mycket Delta Force/ Call of Duty, för lite Deus Ex.

Av Gus

Hmm, någon som har en aning om varför quickload inte fungerar för mig? Nån annan som har det problemet?

Det är lite märkligt... Jag kan quicksave:a (F6) men trycker jag på F7 (som väl ska vara quickload-knappen va?) så händer ingenting... Så jag kan bara loada spel genom menyn vilket är lite segt.

Dessutom så kan jag bara loada quicksaves genom menyn OM JAG INTE REDAN DÖTT, i spelet alltså. Har jag dött och ska loada en quicksave så går det inte, då kan jag bara loada "vanliga save:ar" eller starta om spelet och DÄREFTER loada quicksave:n.

Och quickload-knappen fungerar som sagt aldrig.

Ehh, blev lite rörigt detta kanske. Men någon som förstår och vet varför?

Eventuellt kanske patchen kan lösa detta men den vill jag inte installera eftersom den raderar alla saves...

Av Gus

Nån annan som tycker detta spel är lite väl enformigt?

Känns mest som att man springer från ena slagplatsen till en annan och mejar ner tjogvis med militärer. Ganska tradigt kulsprutesmatter, känns som ett Delta force-spel typ.

Efterlyser lite mer själ

Av Gus

Inte bestämt mig ännu vad jag gillar spelet, känns lite fattigt hittills, typ som Boiling Point som förvisso gav mig X antal glada speltimmar men efter ett tag blev väldigt enformigt..

Efterlyser mer INTERAKTION med folk, mer LIV, mer skaffa vänner som inte bara matar mig med uppdrag och är stela och döda inombords typ... Vem kan glömma ex. Deus Ex och karaktärer som Jamie Reyes, Sam och Alex Jacobson, det var snubbar man kände förr, som man skaffade en relation till och litade på... Mer sånt! ska det vara så svårt??

Miljön lite enformig också, men är bara inledningsvis som sagt så det kanske förklarar saken.

Hade dock en rolig shootout med ett gäng stalkers bland några hus, alla mina polare strök med och kvar var jag och två andra snubbar, så jag klättrade upp på ett plåttak med pickadollen i högsta hugg och campade tills ena snubben vandrade förbi därnere och jag kunde fylla honom med bly. Sen skulle jag gå ner från taket men ramlade mellan takbjälkarna och landade på några lådor som kraschade och plötsligt fann jag mig öga mot öga med den sista stalkern, som dock upphört med eldgivningen och satt väl tillrätta vid en brasa och typ spelade banjo (wtf?). Så jag sköt bort hans ansikte med min hagelbrakare. Tjo!

Summa summarum lovar spelet hyfsat gott och jag tror att det kommer "ta sig".

Av Gus

quickload?

hur tusan quickloadar man?

Av Gus

ni blandar ihop grafikkrävande spel med spel som bara är taskigt optimerade

Av Gus

Splinter Cell Double Agent låser sig

Efter att ha klarat Sea of Othosk(?)-banan och äventyren förläggs till Shanghai så startar först en cutscene, märkligt nog utan ljud, och därefter landar Sam i en helikopter och snackar med en snubbe som sedan drar. Och nu förväntar man sig alltså att Sam ska göra något, men han står bara kvar med armarna i kors på helikopterplattformen, filmad snett framifrån, och vägrar röra på sig. Han står där i ösregnet och tjurar och enda sättet att komma ur spelet är ctrl+alt+del.

Har försökt flera gånger men samma skit. Någon som har något råd?

Blir så hjärtligt less på skitspel för 400kr som släpps ofärdiga. Jävla rån.

Av Gus

jag kan inte poängtera det nog

Av Gus

Det här liret är fruktansvärt kasst

Av Gus

Mmm, min favoritbana, i ett överlag riktigt underhållande spel

Av Gus

Dåligt, tråkigt, ospännande, och på tok för kort spel till överpris

Av Gus

Låter som att spelet borde varit längre eller kostat mindre, eller kanske bådeoch

Av Gus

Instämmer med föregående talare

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Allexz
Mr. Pathetic

Steam-fanboy

Av Gus

Detta spel gav mersmak, måste nog köra om dom gamla spelen igen... Men sköta allting RIKTIGT cleant denna gång

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av toffe
hmm.. "stora" problem.. jag vill nämligen köpa expansionen via steam precis som jag gjorde med hl2 men när jag trycker på purchase så får jag "sidan kan inte visas" går jag in på steampowered.com och försöker därifrån så blir det precis samma. Är det någon som har råkat ut för samma problem och eventuellt har någon smidig lösning?

edit: så här står det i webläsaren efter man har tryckt på purchase och att man har valt att man redan har steam installerat: "steam://purchase/79" och sidan kan inte visas

edit2: ett exempel, här är en länk som jag hittade på steampowered: http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/...

går jag in där och trycker connection test så blir det samma fel sidan kan inte visas. Är det hos mig det är fel eller är det steam/valve som har problem? Jag har provat igår och idag utan att lyckas. Det spelar ingen roll vilket spel jag trycker purchase på heller blir bara sidan kan inte visas.

Oj, Steam krånglar... now there's a first

Av Gus

Det här spelet verkar alldeles för kort för att orka bemöda sig med (iallafall innan det kostar typ 50-lappen)

Av Gus

Summa summarum kan väl ändå ingen vettig människa påstå att de FÖREDRAR Steam framför ex. den sedvanliga CD-keyn?

Av Gus

SPOILER!

aaah nu hajjar jag. Man kan mata på knapparna så reser han sig tydligen (??? listade ni alla ut det själva)

Det var dock inte så kul som jag tänkte mig. Vad var det för jävla pissbana?? Irriterande att köra om och om igen tills man hade lite tur och sköt sönder skallen på nog många i ett och samma drag... Och OERHÖRT IRRITERANDE att måsta genomlida 47ans dödsanimation innan man kan restarta... (ugh)

Slutet sjönk något iochmed denna irriterande och andefattiga bana. Men vad fan, bra spel i övrigt. Undantaget en keff sista bana.

Och nånstans är det väl ändå väldigt skönt talande för spelet i stort att det sista jag gjorde var att avrätta en obeväpnad och panikslagen präst, som förtvivlat bankar knogarna blodiga mot en låst grind, med ett nackskott