Inlägg

Inlägg som Gus har skrivit i forumet
Av Gus

jag tycker iallafall att det är svindåligt

Av Gus

schysst spel i all sin anspråkslöshet. lite kort dock, men helt klart underhållande rakt igenom. har spelat färdigt det nu och det var helt klart dom 89kr jag betalade för det iaf

gav mig även lite lust att se dom där riddick-filmerna, har varken sett chronicles eller pitch black...

Av Gus

vad är chuck-patchen?

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av getskägg
Japp, alldeles nyss faktiskt. Orkade i max 5min. Störde mig oerhört på de "glidande stegen"
karaktärerna har i Mw oxå, ser lite ut som skridskoåkning, typ.
Fast det vore ju konstigt om inte 4:an i serien är en hel del bättre (iaf grafiskt) än nr 3?

Mvh

jojo, grafiken kan jag tolerera, men det är livslösheten, allt är statiskt och folk står stilla och säger ingenting och gör ingenting... RAI och de oskriptade konversationerna gör fruktansvärt mycket för spelkänslan i min mening (även, eller kanske främst, när det småbuggar)!

Av Gus

Är det nån annan än jag som försökt återgå till Morrowind efter Oblivion men lagt ner ganska omgående eftersom ni var uttråkade och deprimerade av hur otroligt tyst och dött spelet känns?

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BattleAngel
Då har du inte letat tillräckligt efter som det finns Silt Striders i dom större städerna som gör att man kan färdas snabbt som fan mellan dom, och man hade även "mark" och "recall" spells (saknar dom i oblivion *gråter*)

ähhh, slöseri med pengar, rör på dom lurviga säger jag, och höj lite acrobatics och athletics på köpet

Av Gus

DEUS EX

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av maiky
SPOILER VARNING!

Hmm har precis hämtat den där scrollen å gett den till gray fox.. å nu ska jag till anivil å lämna en ring.. men? dom spelar musik som när man är jagad å jag kan inte fast travela till anivl, DRYGT! måste ja rida dit eller finns det någonting att göra åt de? står att de finns fiender i närheten.. men vafasen är ju mitt i market district!

SPOILER VARNING!

Men vad fan, rid eller spring, din bortskämde fan i morrowind fanns inte heller sån där fast travel-lyx...

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zeker
när jag spelar poker, brukar jag ha "Anteckningarna" uppe i bakgrunden, och när jag förlorar mot nån liten fisk så brukar jag helt enkelt bara öppna upp Anteck... och skriva vad jag tycker om denne person, blir oftast bara massa fdujbnfusdbubfuqbfb fdajfbnu men det är bättre än att slå sönder nått

hahhahah, ja det var en kreativ - och fredlig - lösning

Av Gus

Jobbigt med korta spel, får nog vänta tills det blir billigare kanske, känns alltid saftigt med typ 400spänn för ett kort spel tycker jag...

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av seth vicious
Ptja, testa demot vettja.
http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=57535...

Aaahh, man tackar!

Av Gus

jag såg en tjej en gång (fast det var på datorn förståss)

Av Gus

Condemned

Ännu en spelförfråga, denna gång om Monolith-titeln Condemned, beskrivet som nåt slags skräck/action-FPS?

Nån som spelat?

Vad har ni att säga?

Av Gus

Du behöver egentligen inte ens stänga en gate i varje stad om du inte SSSSSPPPPOOOIIIIILLLLEEEEERRRRRR bryr dig om att skaffa allierade till en viss stor strid.

Sen håller jag med föregående talare om att Dark Brotherhood-questsen är riktigt goa

Av Gus

turordningsbaserade strider kräver en nästan omåttligt stor fantasiförmåga

Av Gus

"I CAN'T USE THE BALOON WITH THAT"

Monkey Island III

Av Gus

jag brukar spotta på skärmen, det är skönt förnedrande, känns som att spotta datorjäveln i ansiktet... sen så är det lätt att torka bort (blir rentav renare, förutsatt att man inte snusar) och ingenting går sönder... högst rekommenderat

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av airhead
Umbra finns, det har gått vidare till en brud i Vindasel. Det är en quest-relaterad item.

Vindasel låter nästan som Vin Diesel...

Av Gus

oblivion-tråden kanske?

Av Gus
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Perforated
Du borde ta och titta lite närmre på AI:n i såna fall, visst, den är inte helt puckad men det förekommer en hel del oegentligheter. Jag tar några exempel från en recension, vilka stämmer bra in med mina egna observationer.

"I praktiken blir det inte fullt lika bra och jag har varit med om en hel del sjuka saker angående RAI. Först och främst såg jag under mitt första besök i staden Skinngrad en kvinna som klev ut mitt på den vackra stenlagda gatan framför kyrkan och började ploga. Jag höll givetvis på att dö av skratt när jag talade med henne och hon förklarade att här ute på fälten skulle hon odla tomater (mitt i centrum av staden?).

Ytterligare ett snedsteg är när jag dyrkar upp en dörr i natten och gör inbrott i ett hus. Jag genomsöker huset och är på väg ner för trapporna igen när en fattig tiggare kommer in i huset och lägger sig i sängen. Jaha, tänkte jag och skulle fortsätta ut, då en vakt kliver in. Jag tänker "hjälp, nu är det kört", men icke. Vakten kliver fram till sängen, hugger ihjäl tiggaren, säger hallå till mig där jag står med allt tjuvgods och kliver ut igen.

Ännu roligare blir det när jag kliver ut ur staden och går mot stallet, där jag ser en man som går på huk fram mot en kvinna som sitter på en bänk och äter bröd. Plötsligt ställer sig kvinnan upp och skriker att mannen är en eländig tjuv. Tjuven kastar sig upp på en häst som står vid stallet och blir jagad av två vakter samt kvinnan som med knytnävarna i högsta hugg är sugen på bråk. Tjuven snurrar upp i luften med hästen och fastnar på den lilla stugans skorsten där han kliver av hästen, trillar ned och dör. Kvinnan går fram till mannen och tar av honom byxorna – vakterna blir förbannade och slår ihjäl henne. En vakt tar av henne klänningen, den andra vakten blir arg och slår ihjäl vakten. Den överlevande vakten tar den andra vaktens rustning och går därifrån. Kvar står jag och en häst på taket och förstår inte alls vad som händer.

Detta är några av alla hysteriska saker som inträffat men rent grundläggande är RAI inte lika verklighetstrogen som Bethesda vill få oss att tro. I grund och botten kommer det vanligaste störningsmomentet vara att folk pratar med varandra, säger adjö, vänder sig om i några sekunder, vänder tillbaka mot varandra och pratar igen. Och så håller det på. Inget problem, men kanske inte den revolution man hade räknat med."

Är det så konstigt att jag kritiserar, dina egna ord "system som faktiskt är de bästa som finns idag." Att ett system har bäst teknologi och är "världsledande" gör det inte automatiskt bra. Jag kan kasta världens bästa AI, grafikmotor och fysikmotor i famnen på vem som helst och säga åt dem att göra ett spel, bara för att de har det bästa som kan köpas för pengar så innebär det ju knappast att det blir ett bra spel.

vad fan, fattar inte varför alla klagar, det där är inte buggar, utan dråpliga och roliga situationer, som gör spelet mer spännande och roligare, själv ÄLSKAR jag när nåt mysko händer, tycker det är skitkul ju... tråkigt om allt skulle fungera felfritt hela tiden!! lite "buggeri" förgyller spelandet och är skitskoj