Inlägg

Inlägg som cenax har skrivit i forumet
Av cenax
Av cenax

Har två nycklar kvar ifall någon är intresserad

EDIT: Slut!

Av cenax

Jag sitter på fem stycken beta-keys. Om någon vill ha en så skriv i tråden så PM:ar jag en nyckel.

Av cenax

Om det är någon som sitter på en beta-key som inte används så skulle jag vara väldigt tacksam ifall jag skulle kunna få en Skicka ett PM till mig ifall någon vill dela med sig

Mvh Calle

Av cenax

Judge.se

Vi är ett trevligt gäng som lirar bf3 tillsammans och har egen bf3-server samt teamspeak. Anledningen till att jag skriver här är att vi vill ha fler att spela med och snacka skit med på teamspeak.
Så om här finns någon som är sugen på lite team-play med härligt folk så surfa gärna in på http://www.judge.se/forums/ och regga på forumet så hittar ni info om Teamspeak.

BF3-Server: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/7d758dcb-56...

Av cenax

Kan inte annat än att hålla med ovanstående om att det är mekaniskt tangentbord som gäller. Själv sitter jag med ett Mionix Zibal 60 och är väldigt nöjd.
Men som sagts tidigare, testa ett par olika tangentbord i butik innan köp och se vilka brytare som passar dig bäst.

Av cenax

Så skicka ett mejl till inet och förklara situationen? Tack för svaren!

Mvh Calle

Av cenax

Jag kör två stycken xfx hd6950 i crossfire och nej jag har inte glömt koppla in pci-e kablarna. Har fungerat felfritt sen jag köpte grafikkorten fram tills idag när bara datorn tvär dog när jag läste aftonbladet. Datorn vägrade starta, när jag tryckte på power-knappen så snurrade cpu-fläkten ett kvarts varv typ. Plockade ut ramminnen och grafikkorten och datorn gick igång. Kopplade sedan in komponenter efterhand och testade starta och det gick bra fram tills att jag kopplade in grafikkort nummer två, datorn vägrar starta.

Mvh Calle

Av cenax

Trasigt grafikkort

Hej! Ett av mina grafikkort har slutat fungera, datorn vägrar starta när det är inkopplat. Grafikkortet är ett HD6950 som är cirka 4 månader gammalt och köpt på inet.se. Det jag undrar är hur jag skall gå tillväga?

Tack på förhand!

Av cenax

Nick: Cenax_89

Skicka gärna friend request, alltid kul med fler att spela med

Av cenax

Hjälp till att ta flaggor i conquest, det ger 200-250p per flagga. Försvara flaggor ger flag defense poäng. Ett tips är att använda markfordon och bara köra och ta flaggor och försvara, gav mig 12000p på Tehran highway igår.

Av cenax
Skrivet av SwEKEy:

Hade varit mycket intressant att se hur ett par HD6950 crossfire stod sig i ultratestet med tanke på att priset är relativt lågt! Någon som sitter på ett par och kan ge lite input?

Min rigg: i5 2500k @ 4,5GHz, xfx hd6950 CF @ 850/1350, 8Gb ram.
Drivers: 11.10 preview 3 + CAP 4
Settings: Ultra 1920*1080
Fps: min 50 avg 75,7 max 117
Map: Caspian border 64p conquest
Använt mig av fraps.