Inlägg

Inlägg som Illernos har skrivit i forumet
Av Illernos

7500 plus frakt för LGn

Av Illernos

6750 plus frakt för LGn

Av Illernos

@Laxpudding bra att veta, tack! Ska kika på en vettig kabel att investera i då först och främst.

Av Illernos

Jag tror jag har läst igenom det mesta i tråden men ber om ursäkt om detta diskuterats sedan tidigare.

Någon annan som har problem med displayport på F versionen?

Jag har ett 2070 Super och skärmen fungerar i ca 90% av fallen när jag sätter igång den, men i 10% av fallen så hittar den ingen input.

Värt att säga är att jag självklart inte ändrat någonting mellan gångerna. Ibland räcker det med att stänga av skärmen och slå på den igen, ibland krävs en omstart och ibland krävs att man kopplar ur både displayport och strömkabel; stänger av datorn väntar nån minut och sen kopplar in igen.

edit: kanske inte var så uppmärksam ändå märkte jag;
@Mortac var hittade du uppdaterad firmware? Hittar bara HDR och "vanliga" drivrutiner (senast uppdaterade 2019-03-06) på LG:s hemsida.

Av Illernos

10800 + frakt

Skickades från m.sweclockers.com

Av Illernos

Interstellar

Skickades från m.sweclockers.com

Av Illernos
Skrivet av Haziza:

Många har inte ens fixat en sub än, den 27:e kommer alla PVP servrar få sinnessjuka köer!

Är inte det del av the vanilla-experience?

Av Illernos
Skrivet av spjakarn:

Tror jag inte kommer att gå tillbaka till vanilla/classic igen då jag vid den åldern jag var då hade mycket mer tid att spela. Det jag däremot saknar från just vanilla är avsaknaden av inflation på gear och dessa catch-up-mekanismer som används i ”modern”. Det var så skönt med konceptet att får man item A så förblir det så bra som när du fick det, men att självklart efterkommande item B är bättre. Catch-up, war/titanforging, sockets, leech och *@n och hans moster urvattnade glädjen av att få det item du suktat efter i veckor.

Skickades från m.sweclockers.com

Håller med dig här, jag har svårt att se att jag kommer spela Classic - ser inte riktigt meningen efter att jag spelade som allra mest just under den perioden i mitt liv. Då kunde jag raida sju dagar i veckan och farma pots efter raidet (för vem behöver sova).

Den tiden finns helt enkelt inte idag med barn och sambo - då är det betydligt lättare att hoppa in och köra några mythic + (som för övrigt är det bästa blizzard lagt in i wow sedan classic).

Då (på vanillatiden) clearade vi även Naxx och allt content innan dess så jag kommer aldrig uppleva något nytt om inte blizzard slänger in ny content i classic. Det blir liksom inget incitament att spela kan jag känna, men det är ju såklart olika för alla personer.

Oavsett tycker jag det är kul att Classic lanseras så att alla som inte hade möjlighet att köra det då får känna på det spelet man själv älskade och la så oerhört mycket tid på. Det kanske inte blir likadant nu när allting redan är kartlagt och det säkerligen kommer finns addons för precis allt men ändå stor skillnad mot retail såklart! Kommer ihåg när vi körde Four Horsemen och det inte fanns några bossmods, då gäller det att folk i guildet antingen kunde programera egna eller väldigt bra kommunikation.. och många bra gearade tanks ;).

Av Illernos

Fick hem min 950F från inet häromdagen - är mkt nöjd! Viss bleed men inget jag stör mig på. Gick från en 27” 2560x1440 dell på 60hz så skillnaden var enorm.
Var också sugen på 38” men känner att 34:an var nog så dyr. Nu återstår det bara att köpa en arm till skrivbordet så jag kan få in skärmen lite närmare väggen.. och just det ny dator.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Illernos

Glapp eller liknande på en samsung tv

Hej!

Jag har en samsung UE65F9005 som jag köpte för kanske 4 år sedan. Har aldrig haft problem med den innan men senaste tiden så blir skärmen helt svart när man sätter igång den, power-lampan som visar at tvn är på lyser men den reagerar inte på några knapptryckningar. Alltså varken från fjärrkontroll eller on/off på själva tvn.

Jag har googlat lite på det och hittar massor av trådar med problemet på just samsung att tvn är svart men ljudet är igång - men det fungerar inte på mitt exemplar heller. Det enda sättet att få igång tvn är att man drar ut strömkontakten, antingen på tvns baksida eller själva strömkontakten i väggen. Ibland fungerar inte det heller och då får man göra om det några gånger men sen går den igång och visar inga andra problem. Den stänger aldrig av sig själv eller liknande utan problemet uppstår bara efter tvn varit avstängd och jag sätter igång den.

Någon som har erfarenhet eller en aning om av vad detta kan bero på? Känns ju inte som panelen är sönder eftersom tvn fungerar felfritt när man väl fått igång den.. kan det vara något ”glapp” på kretskortet där strömmen går in tro?

Eftersom den är 4 år gammal och var dyr när jag köpte den så känns det tråkigt att behöva köpa ny pga ett sånt här problem. Garantin gäller ju inte heller efter de här åren och värdeminskningen försäkringsbolaget kommer gå efter kommer ju resultera i att man kanske får ett par tusenlappar över efter självrisk.

Av Illernos

Har varit sugen på LG 34GK950F och enligt denna sidan verkar det fungera bra med nya drivrutinerna. Någon som läst något liknande gällande LG skärmen?
https://www.io.mt/nvidia-gsync-on-lg-34gk950f-b-confirmed-wor...

Skickades från m.sweclockers.com

Av Illernos

Behöver inte vara så svårt egentligen, det jag saknar är egentligen en snygg och väl genomarbetad tjänst-sida eller dashboard kan man själv kan konfigurera vad man vill visa oavsett om det gäller dataförbrukning, graf över inkommande utgående data eller blockera en eller flera avsändare/mottagare om så önskas. Även kunna göra ändringar på abonnemang eller aktivera tillfälliga tjänster eller liknande.

Mycket finns idag genom flera olika tjänster, lite från "mina sidor" hos sin ISP och andra från admin-gränssnittet för sin router. Tjänsten kan byggas på allt eftersom och gärna med ett hyfsat API så att användarna själva kan skapa moduler och "appar" för att erbjuda till andra användare. Kanske kan en väldigt bra byggd app som många användare använder sig av ge någon sorts bonus till skaparen i form av gratismånad eller liknande.

Pris för en sådan tjänst beror mycket på utbud men 19-29kr/mån skulle jag kunna betala för det iaf.

Av Illernos

Får också väldigt låga resultat i Firestrike, har precis slängt in 2st 970 G1: or.

http://www.3dmark.com/3dm/5420907

Graphics score på 17022
Physics score på 5597
Combined score på 4866

Processorn är klockad av moderkortet

Av Illernos
Skrivet av era909:

Ditt nätagg har ju plats för 4 st PCI-E (2+2), har du använt båda 4+4 EPS 12V och det är därför du inte får dit båda kablarna till grafikkorten? Eller har du använt "fel" EPS 12V, den som tar upp en plats där du kan koppla PCI-E?

Självklart var det jag som kopplat fel, när jag kopplade om detta rätt så hade jag ju en PCI-E ledig och allt var frid och fröjd.
Tack för hjälpen!

Av Illernos

Ok, men man får tillräckligt med kräm ur bara en 4pins som grenas ut till 4 molex?

Av Illernos

970 G1 ska sägas förresten

Av Illernos

SLI Gigabyte G1 Gaming

Hej!

Jag håller på och kopplar in 2st Gigabyte G1 Gaming och märker att jag inte har plats kvar på mitt corsair AX750 för en PCI Express strömkabel till som går till 2st 6/8 pins. Man får ju dock med 2st molex kontakter, alltså 1 4pin i PSUn till 4 molex och sedan använda dessa till de 2 molexkontakterna. Får det andra kortet tillräckligt med ström på så vis, eller kan man dela upp det i så fall och använda en av molex delarna på vardera kort?

Av Illernos

Ska bli kul!

Även om man är van vid det här laget är det fortfarande helt sjukt vad alla är negativa till precis ALLTING..
"Ååå nej dem gjorde inte si", "och varför gjorde dem så.." "Aldrig igen ska jag köpa spel från blizzard", "ett jävla skit!", "för lite för sent" "så jävla glad att jag inte köpte d3" (seriöst vad gör man här och kommenterar en nyhet om en expansion till ett spel man inte ens köpte från början? Högst oklart kan jag känna) osv osv osv i all oändlighet..

Dem släpper ju iaf en expansion och lägger till flera saker som spelarna velat ha, gillar du inte spelet är det ju helt okej. Förhoppningsvis är det ingen som tvingar dig till att nöta något spel mot din vilja och inte heller någon som kommer tvinga dig köpa expansionen till det. Om det mot förmodan är så förstår jag att det känns lite jobbigt för er.

Jag spelade diablo 1 tills mina fingrar gav upp, diablo 2 spelade man en kort period och la ner tills det att LOD kom och då nötte man sönder det spelet i flera år och fick alltid återfall till det minst en gång om året tills precis innan d3 kom.

Diablo 3 är enligt mig ett sjukt bra spel, jag har spelat Diablo 3 mycket, MYCKET mer än vad jag någonsin spelade Diablo 2 pre expansion. Jag tröttnade dock nu för ett par månader sedan när jag nått paragon 100 med en klass och kände att det inte gick att göra så mycket mer; vilket dem har löst i och med denna expansion.

Sen kan man tycka vad man vill om Auction House, jag har inga problem med det egentligen eftersom man själv väljer hur man vill använda det men jag kan förstå om man tycker att det förstör mer än det tillför till viss del. Men att klaga på att dem tar in för mycket saker från WoW till D3 känns ju lite småsint och för mig rätt självklart ändå. När dem utvecklade WoW är jag säker på (i alla fall var det något jag märkte) att dem tittade på flera delar från Diablo 2 och vidareutvecklade dem efter vad spelare efterfrågade.

Dessutom är ju detta bara en första presentation över vad som kommer tilläggas med expansionen, jag är ganska säker på att det tillkommer en och annan detalj innan vi når ett releasedatum.

Torchlight 2 var ett jäkla bra spel men tyvärr varade det inte alls länge för mig, det var absolut värt pengarna man betalade för det och jag hade säkert köpt en expansion till det också men om man räknar speltid har diablo 3 varit ett fruktansvärt bra spel. Path of exile var också bra men tröttnade jag också på väldigt snabbt, för mig är det något speciellt med Blizzard spel som får mig att vilja fortsätta spela oavsett hur mycket skit alla vill kasta över dem nu för tiden.

Jag ser i alla fall fram emot expansionen, kommer bli många roliga speltimmar tillsammans med polarna i jakt efter nya legendariska föremål och jag önskar er andra som inte surat ner er totalt över att d3 inte är exakt som d2 lycka till :).

Av Illernos
Skrivet av IntelAti:

Sitter själv på ett par Q 701 och dessa kommer med tiden skina mer och mer Du kunde ha sparat pengar och köpt K 701 med fast den är inte lika snygg. Mer stilren.

Hoppas du blir nöjd i fortsättningen med!

Ja det hoppas vi på :). Beställde från amazon så det var inte någon skillnad i pris på K och Q vilket gjorde valet lätt till ett par svarta! 1500:- + frakt mm resulterade i 2000:- totalt vilket jag ansåg var okej.

Av Illernos

Fick precis hem mina AKG Q701 tillsammans med ett Xonar Essence STX och är fruktansvärt nöjd :).
Men bytte från Siberia v2 och inbyggda ljudkortet så inte helt otippat att jag skulle bli kanske.

Blir väl ganska mycket över budget med lurarna beroende på varifrån man beställer dem men tycker absolut du ska köra på STX kortet!