Inlägg

Inlägg som Mnemozyne13 har skrivit i forumet
Av Mnemozyne13
Skrivet av Equilibrium:

Beror ju förstås helt på spelet, vissa spel har jätte bra musik så då behöver man inte ha egen musik på.

Menar du att du inte lyssnar på dom här varje gång du spelar?

Youtube

Av Mnemozyne13

Beror på vad man spelar, när ja kör osu! slår jag ogärna på annan musik samtidigt eftersom det blir så grötigt. (musikspel)

Men jag lyssnar nog på det mesta eftersom många låtar blandar flera musikstilar men det lutar nog tyngst åt Electronic, EDM, Metal, Industrial. Är allergisk och får utslag av Hiphop, rap K-pop och kinesisk musik men det finns bra musik inom dom kategorierna på samma sätt som det finns dåliga låtar inom EDM.

Eftersom man är osu! spelare blir det oundvikligen även en hel del anime/hentai musik med på spellistan.

Av Mnemozyne13

Det är väl inget fel med att man ställer en fråga i SC,s forum istället för att söka information genom en sökmotor. Att värdet är oändligt tyckte då ja var lite fyndigt. Dels är skogen förnybar och dels så blir det svårt att överleva på planeten utan syreproducerande växter.

Bäst att sommaren kommer snart, jag har hört att man kan få följande symptom av brist på D-vitamin.

1. Depression
2. Högt blodtryck
3. Svaga muskler
4. Trötthet
5. Dåligt humör
6. Sämre uthållighet

Av Mnemozyne13
Skrivet av Laxpudding:

Sedan är det mycket en definitionsfråga: Kan man se skillnad? ja, förmodligen och säkerligen ännu mer ju mer man övar. Men blir man en bättre spelare och vinner oftare? Där kanske det är placebo eller nocebo. More research is needed.

Marginellt bättre, finns ju många variabler. Men det kommer alltid finnas en finnig tonåring som sitter där med sina 30FPS/60Hz med mus och tangentbord från Clas Ohlson för 40 kr som spöar en ändå. Att folk med 240Hz vinner mer än folk med 60Hz är däremot mycket troligt. Därför att man bör nästan anta att folk som investerar mer pengar i sin skärm även investerar mer tid i spelen överlag.

Om vi tar två likvärdiga spelare och låter den ena spela på 240Hz och den andra på 30Hz, eller varför inte 24Hz då ögat ändå inte kan uppfatta mer än 24 rutor per sekund. Så skulle jag gärna sätta alla mina pengar på killen med 240Hz skärmen och sen säga upp mig från jobbet. Sen är det klart att det skalar med tiden, att vinsten blir mindre och mindre men lite högre kan vi nog gå. Ser fram emot 1kHz skärmar!

Av Mnemozyne13
Skrivet av Paddanx:

Gör man fel i trafiken, ska man också vara beredd på att böta för det

Är du lika hård när det gäller fartöverträdelser eller kör du lite som du känner för då?
Får jag översätta det där till: "kör man bil ska man vara beredd på att få böter", kort och gott?

https://korkortonline.se/fakta/boter/

Av Mnemozyne13

Köp ett äldre kontorsbord av den större varianten begagnat, plocka bort onödigt krafs och måla det själv. Svart är ingen dum idé.

Av Mnemozyne13

Själv skulle jag vilja göra musik men det tar för mycket tid och jag gör inget för att försöka ta mig dit. Det är nog inte många som kan förutspå vad dom ska bli eller blir det dom har tänkt. Utbildade mig till svetsare förra året, slitsamt, dålig lön med dåliga framtidsutsikter även om jag har haft tur och hamnat inom den lite mer exklusiva kategorin. Just nu utbildas det massor av svetsare med låg kompetens för att snygga till "siffrorna" så det kanske inte vore så dumt att fundera på vad man vill göra om 20 år.

Synd att dom inte utbildade sig till jurister och kvacksa.. ja menar läkare, så det sker lite lönedumpning där istället.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Fredag:

Typiskt Sverige att skita i EU när de passar. Varför är vi ens med då?

Vad jag kan minnas så är vi med därför att:

1. Spriten skulle bli billigare.
2. Eftersom det är jobbigt att visa upp ett pass.
3. Då den som röstar nej är en tråkmåns.

Det är därför vi är med i EU, pengalobbyn och globalisterna vann genom att lura folket som inte riktigt visste vad dom röstade för eller vad dom långsiktiga konsekvenserna skulle bli.

Av Mnemozyne13

Folk har alltid bråkat och gruffat i onlinespel vad ja kan minnas men man gjorde det på ett annat sätt förr. Hamnar man utanför ramen för hur guiden på internet säger att man ska spela spelet så känner sig spelare tydligen väldigt provocerade. Sen har väl språkbruket ändrats lite med, mer rena dödshot idag.

Körde 100% Torbjörn i OW varje match innan man tröttnade på att folk gnällde oavbrutet eller blev direkt arga. I bästa fall kör dom bara någon troll pick som svar eller gick AFK.
Ser inga problem att alltid spela Torbjörn i ranked heller för när alla variabler är inräknade hamnar man i den ligan man hör hemma ändå. Förmodligen är man bättre på andra saker än dom i samma liga som en själv om man bara kör "dåliga" gubbar men så långt verkar folk inte kunna tänka.
I LoL blev det mest Sona "anywhere" med clarity tills Riot plockade bort de. Blev tröttsamt att lyssna på allt gnäll där med. Efter det blev de mest Sona med exhaust fast ja använde den aldrig, dock inte så många som anmärkte på det.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Pixo:

Eftersom ni har slut på stålar så bör ungen inte få ett smack.. Han får lära sig genom att era tidigare beslut har satt er i sitsen så att "ekonomin är ansträngd". Sen är han ju bara 9 år med och borde vara ute och kasta snöboll istället för att sitta och bli fet framför en dator?

Eftersom hans pappa är nyseparerad och han kommer få pendla mellan två olika hem där en ny pappa eller mamma helt plötsligt kan dyka upp som ska ha partnerns uppmärksamhet så är nog en dator ingen dum idé. Hans kompisar kanske inte vill kasta snöboll då får han stå där och kasta boll ensam på ett träd eller något. Man blir inte fet av att sitta vid en dator, man blir fet av att äta fel i förhållande till energin man förbrukar.

Nej en dator låter jättebra, då har han någonting att se fram emot och alltid något att göra.

Av Mnemozyne13

Hade utan tvekan gått med Ryssarna om man fått det. Skulle gärna tåga mot Stockholm om man fick chansen, Dalaupproret 2.

Av Mnemozyne13

Är det inte enklare med enskild firma, visst för att det kan va tryggt att inte behöva bli personligt skyldig vid en eventuell konkurs och få skulder för resten av livet men vad är det för skulder ni ska dra på er. Ni har ju inga inköp förutom utrustningen och dom pengarna blir ni av med i vilket fall som helst. Tycker ni startar enskild firma båda två. Två företag och sen delar på lokalen, eller toan.

Av Mnemozyne13

När uppstår problemet, alla spel?

edit: Det rycker inte bara till lite då och då?
Vissa spel gillar inte att man har för hög FPS. Om du har möjlighet att ladda upp en video kanske någon kan hitta på ett bättre svar. Har för mig att ja fått flimmer i något enstaka spel vid fel upplösning men om du har det hela tiden i alla spel låter det ju illa.

Av Mnemozyne13

Vet ingenting bara gissar och då blir svaret Nej. Om vi struntar i bandbredden, behöver man inte ganska låg latens för att få det här att fungera? Folk som har problem med packetloss måste ju bli aningen irriterade och skulle nätet ligga nere kan man inte ens köra ett singelplayer spel.
Sen kanske man kommer på att man vill göra något annat än att spela som kräver ett grafikkort med så nej jag tvivlar på att det här kommer bli en hit någonsin men det går säkert att hitta användningsområden.

Av Mnemozyne13
Skrivet av Elghinnarisa:

extremt hög handel diskar som dog inom de första 12 månaderna, och efter ett par år var väl närmare hälften av diskarna döda?

Köpte en 3TB Barracuda som jag misstänker att läs och skrivhuvudet gav upp på efter exakt ett år. Struntar helt i specs och pris från och med nu kommer enbart gå på statistik, failure rate och livslängd vid köp av lagringsmedium. Lite drygt när man tappar 3TB data och dom blir ju bara större.

Av Mnemozyne13

Du kan ju trycka på print screen, öppna Paint, ctrl + v (paste) och sen spara den var du vill på hårddisken. Eller så kan du använda Puush som laddar upp skärmdumpen så du kan skicka den till andra som en länk.

Av Mnemozyne13

@Laxpudding:Du ser ju ganska slimmad ut idag så då är väl jag du för 15 år sedan. Ja oroar mig nog mer för hur tyget/läder ska hålla så länge det blir ju utnött med tiden, hur ser din ut?

Av Mnemozyne13

@Laktos: KAB seating Director
8/10 men det verkar va riktigt svårt att få tag i en bra datorstol, det är verkligen ett problem. Var runt och prövade massa stolar, det här var den bästa jag kunde hitta.

https://puu.sh/yNC8V.jpg

Av Mnemozyne13

"Misstänkta" fildelare. Det betyder att man egentligen inte vet någonting, inte heller har något rättsligt beslut och att dom helt enkelt slumpmässigt skickar ut bluff fakturor på eget bevåg. Det här borde vara olagligt om något.

Av Mnemozyne13

Gillar frågan om Netscape, det är en Ikon med ett stort "N" och ett av svaren började på M. Är det här ett intelligenstest?

Har med för mig att DC++ hade en annan ikon från början men minnet kanske sviker en, blir svårare att hålla isär saker. Men FTP,n används ju än idag och ikonen är aktuell så det finns ingen ursäkt att missa den frågan.