Inlägg

Inlägg som TwinkingToby har skrivit i forumet
Av TwinkingToby
Citat:

Slut!

Av TwinkingToby

Satt i kö. Kom in. La i varukorg. Tryckte på "köp". Utslängd. 2 gånger har jag hunnit med detta. LOL

Av TwinkingToby

Jag och en polare som ej har tillgång till internet atm vill väldigt gärna gå!

Skickades från m.sweclockers.com

Av TwinkingToby

NES går ganska enkelt att rengöra! Gjorde en totalgenomgång av min för något år sedan. Finns mkt bra tips om man söker på tex google - var dock beredd på att de bästa tipsen är på engelska. Men det ska nog inte vara några problem

Av TwinkingToby

[QUOTE]

Skrivet av MultiMan:

Det som stör mig mest i den här (egentligen märkliga) diskussionen är att så många mer är intresserade av sina egna, upplevda erfarenheter, än vetenskaplig fakta. Det finns, det är bevisat och det går att se med elektronmikroskop för de som vill. Fabriker och monteringsanläggningar investerar mångmiljarder i skydd eftersom skadorna annars stör produktionen och kostar massor.

Hur kan då många i den här tråden fortsätta sina diskussioner som om ESD inte är en realitet som man behöver ta hänsyn till? Det hade varit ok om de skrivit; "Jag skiter i att skydda mig, men andra bör göra det eftersom sakerna kan bli skadade annars. ESD finns men jag är för cool/lat/whatever för att orka skydda mina prylar." Men många gör inte det, utan skriver som om fenomenet inte finns och ger därmed ut råd emot vetenskap och beprövad fakta!

Äntligen en vettig person i denna annars horribla tråd som innehåller flertalet skäckexempel! Alla ni idioter som inte förstår det som nämns ovan: spridd inte er okunskap vidare! Ni får gärna se er själva som coola bara för att ni inte tar hänsyn till ESD eller för att ni förnekar det finns en risk att inte ha det i åtanke. Okej ni har säkert byggt en jävla massa datorer och lekt med hårdvara men fatta att ni har gjort det på er egen risk - lura inte på andra den risken!

Av TwinkingToby

Att folk inte kan se fördelarna med detta erbjudande är sorgligt! Längre garanti och att datorn noggrant testas... Dessutom blir alla problem som kan uppstå med både hård- och mjukvara enkelt att åtgärda på direkten vilket kan spara tid. Och precis som nån sa: om du verkligen känner att du måste bygga datorn själv (om det får dej att på något sätt må bättre): ta då del av erbjudandet, få hem datorn, och plocka sedan ner den för att plocka ihop den igen. Vill för övrigt nämna att detta är mitt allra första inlägg som medlem på sweclockers