Inlägg

Inlägg som Freddemann har skrivit i forumet
Av Freddemann

Alltså någon alls som uppskattar animus delarna? Nöär man bara rycks ut ur denna härliga karibiska övärld för att all inlevelse ska total dödas på 2 sekunder?

Av Freddemann

Körde en Razer Naga, köpte sedan en Razer Naga 2014/3 när den pajade efter 3 - 4 år.

Riktigt skön att hålla i, knapparna får man typ alltid anvädning för i nästan alla spel.

Av Freddemann
Skrivet av sebcollin:

Ja som jag har förstått det så är det så ja. Jag initierar alltid med att ramma det fartyget jag ska attackera, glider in sida-vid-sida, skjuter av kanonerna under däck med vänster klick, får då upp möjligheten att skjuta med shift 2-3 gånger, gör det och avslutar med heavyshotsen(kanonerna på däck) genom att hålla in högerklick som ger mig möjlighet att sikta.

Ovan

Då jag kör med gamepad får jag helt enkelt testa mig fram lite när jag kommer hem.

Av Freddemann
Skrivet av sebcollin:

Du glömmer inte att använda kanonerna du har under däck? Jag kom på det efter ett antal strider. Du skjuter dom med vänsterklick, enklast att träffa med alla om du glider in sida-vid-sida. Medans dom laddar kan du skjuta kanonerna du har på däck, högerklick och sikta dvs. Efter varje träff brukar du kunna skjuta med shift på de känsliga områden, antar att du gör det också?

Hmm räknar du sido kanonerna och swivels nu?
Eller så har jag helt missat detta och det är Heavyshots som du menar!?

Har man 3 kanoner som man kan skjuta med på sidan, när man inte räknar med framåt chainshots och mortars?

Av Freddemann

Endast mediamarkt som jag skulle kunna tänka mig. Siba har äger ju netonnet och flera olika andra bolag och dom verkar vilja ha Siba som huvudfokus.

Dustin har jag ingen insyn i överhuvudtaget men elgiganten är så klurigt uppstyckat att dom har svårare än vad folk kan tro att gå i konkurs.

Av Freddemann
Skrivet av fantomsmurfen:

Problemet är att jag inte har några möjligheter alls att få ett jobb som det ser ut trots en civilingenjörsexamen. Jag har gjort allt för att hitta en arbetsprövnings/-tränings plats utan att få något även om det innebär att jag skulle jobba helt gratis i ett år. Detta beror troligtvis på en konflikt mellan mig och min tidigare arbetsgivare som urartat och bl.a. blivit polisärende. För några år sedan sökte jag ett ett halvtidsjobb som paketerare på ett bageri och jag var den enda sökande som verkligen var intresserad av jobbet. Det slutatde med att ingen fick jobbet. Så just nu är jag rätt nöjd med att i alla fall ha sjukpension och slippa leva på socialen.

Er det låter ju helt sjukt, att efter en konflikt med föredetta arbetsgivare inte kunna få ett jobb. Bor du i en liten ort eller vad?

Av Freddemann

Har bestämt mig idag att det får bli en Nexus 7 2013 LTE.
Jag fick ett sjukt bra pris på den så jag får hoppas att jag inte ångrar mig senare. :/

Edit kan säga att nu direkt så känner jag att det här var ett av de bättre köpen som jag kunde ha gjort faktiskt, den svarar verkligen lika bra som en maskin för de dubbla pengarna!

Av Freddemann
Skrivet av scienta:

Se där! Vad tränar du för kampsport(er)?

Jag började med Hung Gar kung fu, gick senare över till ving chun, har väl ett steg ifrån svart bälte på båda men dels flytt/lumpen och jobb ställde till det innan graderingarna så det liksom föll ur. Nu är det så många år sedan så jag orkar inte ta upp det igen.

Sen blev det någon termin Muay Thai och senast några år MMA. Men är ruskigt sugen på att börja BJJ för att komplettera min mma eftersom jag är som ett barn på marken i jämnförelse med hur jag är stående.

Själv då? Jag antar att du har kört lite olika grejer också?

Av Freddemann

Ring hennes föräldrar och berätta allt.

Eller om du nu verkligen vill bli ihop med knarkbrud och försöker få chans med henne igen så borde du ändå ringa hennes föräldrar och berätta allt.
Jag antar att du med tjack menar knark och inte typ godis ifrån ica maxi.

Var hon skriven på din adress?

Av Freddemann

Min anledning är att jag efter 8-9 års kampsportande har uppehåll och vill bli starkare och snabbare tills det att jag kan börja med det igen.
Jag vet också att allt man gör i sitt liv så kommer det alltid att underlätta att vara tränad, t ex att gå i trappor, bära möbler etc.

Och att jag vet att en ohälsosam livsstil kommer alltid ikapp en, kanske när man är 35 år gammal eller senare, men någon gång.

Av Freddemann

Förhandsbokade det och köpte det och vad kan man säga? Just like the good old days!

Började köra som en mage, tänkte fan, borde ha kört som en kensai/mage istället men sen tänkte jag... meh kör på det här nu!

Edit någon som minns när man borde dca sin kensai? Minns typ lvl 21 eller nåt i den stilen.

Av Freddemann

Jag körde gaming laptops under några år. Sen blev jag less på att flytta runt så att ajg köpte lägenhet och en stationär. Ett av de bästa besluten någonsin, det är bara att koppla in en extra skärm och en ssd and youre home.

Av Freddemann
Skrivet av iaken:

Det kommer lagom till release-dagen. Reggade mitt för över en vecka sedan och syns inte än.

Samma här.

Jag köpte t o m AC3 dlc'erna genom greenmangaming bara för att det inte gick att köpa genom uplay, hittade inte skiten och var krångligt som fan.
Så ja, uplay suger.

Av Freddemann
Skrivet av Naxos:

Ja WoW och Battlefield är ganska "utsatt". Inte så konstigt egentligen.

Jag vet vad du menar!

Det enda spelet som har någerlunda community som jag har varit med om var typ Warhammer Online eller LoL om du har spelat upp dig en riktigt bra bit. (Över guld så förstår folk att det inte hjälper någon med att ha taskig attityd, så det blir markant mindre sådant.)

Av Freddemann
Skrivet av Naxos:

Är det bara jag, eller går det inte spela onlinespel längre? Så jävla mycket otrevligt folk, dumma kommentarer och folk som ska trycka ner andra.

Gaming-communityn är nog den mest omogna och vidriga samling människor som finns. (generellt så klart)

Något speciellt spel du tänker på?

Av Freddemann
Skrivet av giplet:

Har du provat att backa ett par versioner på grafikdrivrutinen? Jag har behövt backa min på grund av problem med de senaste drivrutinerna. Jag tror tyvärr att nVidia har haft lite bråttom ut med uppdateringar på senaste tiden.
Jag har inte samma symptom (mitt grafikkort vägrar höja klockfrekvensen i vissa spel utan ligger och tuffar på typ 100MHz), men om problemen blivit värre med en uppdatering av grafikdrivrutin så känns det ju som att det är där man kan börja gräva.

Alltså det här problemet med frysningarna har jag alltid haft med datorn, nu har det dock blivit såpass dåligt att det inte går att leva med längre.

Av Freddemann

Ok då är jag med på noterna! Tack!

Av Freddemann
Skrivet av Hotfuzz08:

Ja det kan man väl kanske göra(kan inte minnas att jag sätt den inställningen). Det du gör i så fall är att ställa ner PCI-E 3.0 till 2.0. PCI-E 2.0 bör inte strypa ett GTX 670 så någon praktisk skillnad bör det inte bli.

Är du säker? Det stod att man automatiskt får Gen3 om man har en ivebridge, jag har då en i5-3570. Det märks inte på cpun?

Av Freddemann

Gen2? Gen3? Skillnad?

Hej!

Jag har visst ett sånt där riktigt härligt problem verkar det som.

Min dator som jag köpte förra året fryser sådär lagom då och då, Allt bara låser sig och sista halvsekunden av ljud loopas ut tills jag tvingar avstängning genom att hålla inne knappen.

Jag köpte datorn ifrån komplett.se och snackade med dom om detta och har efter detta uppdaterat BIOS, ominstallerat drivrutiner/windows och formaterat om flera gånger.

Det började hända mer och mer nu efter senaste geforce uppdateringen och jag blev less och började på nytt leta efter lösningar.

Då ser jag att det är väldigt vanligt problem för folk med ett Gigabyte 670 OC och ett ASUS P877-V LX.

Eller tja, man hittar youtube videos, forumtrådar ifrån olika forum och folk som är rätt vana vid det. (nej det är inte fixat än.)
Jag läste mig dock till att man kunde ställa ner någontingnågontingpci till Gen2 istället för Gen3 så skulle det fungera bättre. Så vad är skillnaden?

Eller borde jag bara gnälla till komplett?

Av Freddemann
Skrivet av Crippa90:

Då får du nog läsa på lite bättre för det har han allt. Han har exempelvis skrivit en bok med Neuman som jag tycker är väldigt bra. Vad han däremot inte har är lätta svar och förklaringar på svåra frågor såsom exempelvis (men inte bara) LCHF-förespråkare är duktiga att komma med.

Det bästa med Guddi enligt mig är att han är väldigt tydlig och duktig på att särskilja personlig åsikt och information hämtat från exempelvis studier.

Jag ska köpa den boken till helgen och försöka ta mig igenom den, den verkar jäkligt intressant faktiskt. Och ja, som LCHFare så stör jag mig också rätt mycket på de sjuka simplifieringarna man får höra av andra LCHfare, nu ska jag väl inte säga så mycket mer där eftersom jag också var sån.
Men som Guidol också skrev, LCHF fungerar ju tydligen men inte av dom anledningarna som så ofta förklaras.