Inlägg

Inlägg som Freddemann har skrivit i forumet
Av Freddemann
Skrivet av Windir87:

Planescape: Torment.

Ingenting kommer ens i närheten av att vara lika välskrivet och fantasieggande.

Skickades från m.sweclockers.com

Nepp, detta och Baldurs Gate 2 är mina 2 absoluta favoritspel genom tiderna, väntar ivrigt på HD remakes.

På senare tid är det nog kanske Farcry 3, Bioshock infinite hade bra story men var annars ett rätt meh'igt spel. Nya Tomb Raider var också riktigt bra.

Och Så får vi inte glömma Arkham City samt Deus Ex HR.

Kotaku skrev en artikel igår också om hur man bäst spelar Baldurs Gate 2 i dags läget, med moddar och hela kittet. Kan dock inte länka just nu eftersom det är spärrat på jobbet. :/

Edit, just ja, Max Payne 3.

Edit 2: Här! http://kotaku.com/baldurs-gate-ii-is-still-one-of-the-greates...

Av Freddemann

Ok känns som att man gick in på någon kontorsfest och alla kör något internskämt.

Vem är det?

Av Freddemann

Inte för att jag jobbar med webbdesign men kan iaf råda om lönen, som det gamla ordspråket säger; "du får aldrig vad du förtjänar, bara vad du har förhandlat om!".

Av Freddemann

Japp den är rätt körd. Vatten/fuktskador går inte att laga, rosten som finns på kretsarna kommer bara att sprida sig och döda telefonen i de få fall den fungerar.

Ibland så fungerar telefonerna i flera år efter vattenskador, ibland i en dag och allt däremellan.

Kolla med din hemförsäkring.

Av Freddemann

Känner att man vill fortsätta sin kampanj med sina germaner nu, hela min taktik är att bygga riktigt stora armer, nästan enbart bygga mat/farmer/w/e och forska för dödligare/tåligare soldater.

Sedan agenterna känns lite smått OP numera, eller så hade min första agent svintur i allt. Han tar verkligen bort halva armer på 2-3 omgångar med poison provisions. Samt att han har typ numera 95% chans att lyckas förgifta eller lönnmörda någon. Och eftersom jag levlat just mass poisoner så tar han bort 18% av armen vid varje förgiftningstillfälle.

Blood for the blood god! Skulls for the skullthrone!

Av Freddemann

Vitt är jäkligt grymt senare också om du ska sälja lägenheten, det ser ljusare, fräshare, större ut.

Tips, du behöver inga brytningsfärger, det kommer att skala av rummet och ta bort ifrån illusionen av den extra rymligheten. Den enda gången som det kan vara bra kan vara vid garderobsdörrar eller saker du vill märka ut/peka ut.

Sen finns det ju vitt och det finns vitt, ta hellre en äggskals vitt istället för kritvitt, ingen tycker om kritvitt. Du kan alltid kolla med dom på färgaffären vilken som är den mest populära, så ta den. Flest människor kommer att tycka att den är snygg.

Detta är iof bara tipsat ifrån en kille som enbart renoverar för vinst.

Men det hade nog ändå blivit vitt, det är jäkligt lugnande med en vit lägenhen om man har ett stressigare jobb som man vill koppla bort ifrån.

Av Freddemann

Min morfar var en vis man, han sa alltid "Du kan inte somna om du inte stänger ögonen och håller käften."

Sedan har jag också kommit fram till samma sak som försvarsmakten, att vila är ungefär samma sak som sömn, så om jag ligger och blundar i ett mörkt rum i 2 timmar gör inte det mig så mycket tills jag somnar, man blir faktiskt rätt utvilad av att vila.

Av Freddemann

Donken är dåligt för dig, ta hörlurarna.

Av Freddemann

Lät Geforce Experience optimera spelet, den höjde egentligen abra inställningarna men det flyter på bättre nu med kortare laddningstider.

Så nu får mina germaner ytterligare en chans att ta över världen.

Måste verkligen säga att det är otroligt mycket bättre diplomati nu för tiden, det känns lite som att det var första gången någonsin dom har accepterat mitt counter proposal i något total war spel. Glada tider.

Av Freddemann

Var riktigt taggad när jag satte igång det igår, men laddningstiderna för campaign mappen var sjukt långa, allt flyter på bra på extreme men laddningstiderna var bara brutala.

Väntar nog någon vecka och ser om nvidia kommer med några roliga uppdateringar och kör lite till.

Av Freddemann
Skrivet av Petterk:

Det här med 3 gånger är en gammal praxis som inte gäller längre. Många återförsäljare har däremot kvar detta som norm.

Jag är förvirrad, när ändrades detta?

Av Freddemann

Måste vänta tills man kommer hem innan storhetsvansinnet kan börja ytterligare en gång. :/

Av Freddemann

Som andra säger, dina föräldrar har ju försörjningsplikt tills du har gått ut skolan. Kontakta socialen. Eller börja jobba i försvarsmakten. (Man får ju faktiskt lön, boende och mat samt en utbildning.) Plus att du verkar ju faktiskt kanske behöva den disciplinen som kommer med försvarsmakten.

Kom bara ihåg att hur dåligt allt verkar så är det du som kommer att fixa det, när saker blir svårare är det du som får fixa att andra hjälper dig. Du verkar ändå nog bright att kunna sätta ditt fokus på rätt saker och om du faktiskt koncentrerar dig kan fixa till ditt liv precis som du vill ha det. Tänk på vart du vill vara om 10 år börja jobba på det.

Av Freddemann

Gå bara till en återförsäljare eller operatören och fixa ut ett nytt simkort så att han inte kan ringa på skiten längre. Kolla sen bindningstid och hur länge det är innan du kan avsluta det. Eller om du kan frysa det helt tills du känner att du kan betala för resten.

Av Freddemann

Greenmangaming. En gång på gamefly också. Deadpool innan det släpptes för typ 190 kr. :/ Ibland steam om inte prisskillnaden är märkbar.

Av Freddemann

Nydator för svärföräldrarna.

Hej!

Mina svärföräldrar behöver en ny dator! Dom ska mest använda den för att betala räkningar och surfande men också lite fotoredigerande.

I vanliga fall hade jag väl bara valt någon standard i5 laptop men jag undrar angående det här med fotoredigerandet, det kommer nog mest vara lightroom och liknande men behövs det en i7 för sådana saker?

Någon som har några tips? Budgeten är runt 5000 kr.

Av Freddemann

Att lol är lättare är rent skitsnack, hade det varit sant hade väl "alla" kommit upp i diamant ligan eller iaf guld.

Den stora skillnaden tycker jag är att i lol kan inte en enskild spelare carrya på det viset man kan i dota2, om resten av laget suger kan du inte under några som helst omständigheter vinna ett game oavsett hur bra det har gått för dig. Däremot i dota så är level cappen högra än 18 och heroesen kan scalea otroligt mycket bättre mot late game och kan då carrya ett helt lag om den hereon har snöbollat.
Och det är väl egentligen det som uppfattas som obalenserat.

Det där med runor och grejer är inte ett problem i lol, den turneringen som nämndes innan är väl ändå ett riktigt undantag? Eller är det många som måste starta nya konton för att spela en dagsturnering?
I lol får du möta folk på samma level som har samma runor och masteries.

Av Freddemann
Skrivet av zeddiz:

Det är svårt att säga vad det är som triggar min mat, jag varierar min kost väldigt mycket, äter myycket sällan citrus och mörkchoklad, rödvin blir 1 gång på 3 månader kanske.

Inte för att vara sådan men det vore ju lite halv coolt om du fick skörbjugg eftersom du inte äter citrus!

Och måste säga att jag lider med er som har migrän, jag växte ur min migrän för ca 10 år sedan, då fick jag så sjuka anfall att jag inte kunde stå utan att spy och kunde ha något ljus i rummet alls och alla i huset var tvungna att vara så tysta som det gick.

Jag fick dock aldrig något annat än alvedon på den tiden men fick ändå vara inne på undersökningar och röntga huvudet några gånger.

Av Freddemann

Som den enda som antagligen har pluggat radiologi så måste jag gå in och säga nej.

Sådan låg strålning stoppas oftast av minsta typ av hud men som tidigare har sagts så vet man inte hur det kommer att påverka oss på sikt.

Sedan om man är såpass strålningskänslig så att man får huvudvärk av wifi så borde man inte kunna flyga pga av den ökade kosmiska strålningen som man får utstå då.

Annars är risken stor för hjärnspöken.

Av Freddemann
Skrivet av dizzy11:

Kan sluta som? Var några år sen jag såg den men redan då och alltmer sen dess känns den filmen som en 100% sann framtidsvision.

(PewdiePie har jag ingen åsikt om men man får väl gratulera till framgången)

Tycker att ni borde läsa Brave new world. http://en.wikipedia.org/wiki/Brave_New_World

Det går väl lite ut på samma sak, att folk slutar att läsa och utbilda sig i olika saker för att tv och dum humor blir lättare tillgängligt. Typ.

Jag har iaf kollat en del på Pewdiepie och diggar honom.