Inlägg

Inlägg som heltstörd har skrivit i forumet
Av heltstörd
Skrivet av ErDraug:

Hmmm nej jag har 10k dps nu och ca 1k all ress och 50k hp nu. Allt dör easy på Act 1 inferno, även act 2 är hyffsat enkel nu...

Vad kör du för spec? Revenge är din bästa vän!
Kör du shield och 1-hander?

asså jag syftade på haljuken hehe

är inte hemma nu men kan posta när jag kommer hem.

Dock kör jag ww, call off the acients mm.. jag kör shield och 1hand.

men som sagt, jag kollar mina stats när jag kommer hem o posta d här. behöver nog lite tips.

Av heltstörd

men orka va styrd av nån till att spela hur "de" vill att man skall spela. förut var spelens begränsning just begränsningarna i spelen så därför gjorde man spelen så stora som möjligt.. men nu verkar man vilja "avgränsa" och styra mot ett utsatt mål. nä usch hoppas inte det blir så.

Av heltstörd
Skrivet av ErDraug:

Testa får mer All Resistance du har sjukt låg resistance. Har ca 35k hp och 350 all resistance med buffen och jag dör aldrig, kör butcher runs om och om igen atm

är inte hans damage också jäkligt låg? Jag ligger på ca 15k i dps och ca 30k i hp och dör som en fluga i act1 inferno. Även när jag ska göra skada tar det en evighet. Jag känner att jag måste ha typ 25-30k i dps samt 40k+ i hp samt höja allres. för att klara act1 utan större problem.

Av heltstörd

Här är min Barbarian. Hade för 30min sen dps i 4300 men sen så köpte jag ett 1h vapen som hade reduced req level och voila! över 9000 i dps (9465dps mer korrekt) ) känns riktigt bra nu.

Ang utseendet, försökte matcha hjälmen med skölden hehe

http://i47.tinypic.com/110jdrp.png

Av heltstörd

Jag tycker att det borde finnas en lista med filter och sortering som på ah eller tex counter strike där man kan välja hur många spelare, vilken quest, vilka levels etc. hur svårt ska det vara att fixa en sån databas? de har haft flera år på sig. Jag orkar faktiskt inte spela med de som har mkt lägre level än mig och dessutom bara en pers. visst de kan va lägre level men då ska det va flera pers åtminstone.

nää kasst detta måste jag säga.

Hur undviker man att gång på gång hamna i samma spel när man joinar? nu senast hamna jag 4ggr på raken hos samma person. jobbigt minst sagt!

Av heltstörd

Spela med andra.

Hej

Vad är detta, fattar nada.

när jag vill joina andra i public så står det tex. alowed levels 42-47, jag är 43. Sen när jag loggar in så är det folk med 39, 41 osv ?? DESSUTOM så är det väldigt få inne. Nästan alltid bara en person och när jag lämnar spelet och tar public igen så kommer jag fasiken tillbax till samma person och spel

Vart är alla med level mins det som jag har och vart är alla spelen där det finns 4, 5, 8 spelare???? eller existerar det inte som i D2an?

Av heltstörd

Tjaba!

Här är en printscreen på vad jag lyckats förbättra min Barb sen sist.

http://i50.tinypic.com/5vagb4.png

Av heltstörd
Skrivet av ozo64:

det är bättre att ta på sog så mycket gold find man kan och köra nightmare pch farma massa guld och köpa grejjerpå ah. det går definitivt snabbare än att hoppas på att ngt användbart droppar i act 1

ja, spendera tid på ah som nån precis sa. hur kul är det? jag vill kunna få en belöning direkt för den mödan fattar du?

Sen så undrar man ju då, visst köpa på AH, men hur har dessa items man vill ha hamnat där då? nån måste ju också ha fått dem på drops.

Jag spelar inte ihjäl mig för att kunna köpa ett fett vapen på ah i slutändan. Jag vill köpa vapen på ah genom en "uppgång" så jag kan få en massa bra vapen. det är så jag vill att spelet skall tillfredsställa mig. inte tvärtom.

Av heltstörd
Skrivet av Acetyl:

Strength strength strength

Skickades från m.sweclockers.com

Titta på mitt inlägg ovan har ju ökat rätt ok i strenght jue

Av heltstörd
Skrivet av gujukal:

I din lvl hade jag iaf 1k dps, så inte konstigt att det går dåligt.

hej hej

jo fast du läste inte min uppdatering nu har jag 1100dps 2450 armor (ökat sen sista inlägget ) och 8000+ i life.

Av heltstörd
Skrivet av Plastslev:

Det där låter mycket mer vettigt.

ahh va skönt att höra! ) thanks!

Av heltstörd

Tja!

Nu har jag level 41 på min Barb och har filat lite på hans stats.

Har 1100dps
2300 defence
8000+ life

Vad tror ni, är jag på god väg iaf?

Av heltstörd

Ok nu har jag rensat upp i min stash och bytt mina saker mot lägre life men högre damage. vet ni vad, jag hade fanemig över 5000 i life :S nu har jag 3500 i life, har lyckats få upp dps till 550, armor till 1650.

Så nu är nästa steget att skaffa fram ett bra svärd. typ 75+dps samt lägga en ruby. då borde jag väl komma upp i 700dps trakterna? detta kan jag acceptera då det är dubbelt så mycket mot vad jag hade i början

vad tycker ni?

btw är jag på level 36 nu hihihi

Av heltstörd
Skrivet av Haglund:

Utrustning för din karaktär.

tackar

Av heltstörd

vad är gear för nåt?

Av heltstörd

jag kollade lite rare svärd och så att jag kanske kunde köpa ett svärd med ca 75dps (80 om man har mkt gold, vilket jag inte har).

Så om jag tex tar ett svärd med 75dps och slänger in en prefect eller 1 steg högre ruby, hur mycket borde jag kunna få ut?

Av heltstörd

nä nu blir jag deprimerad. Alla verkar ha det dubbla i dps

jag har ett socketed svärd just nu som ger ca 45dps och den slängde jag i för ett tag sen en perfect ruby. detta gav mig runt 65dps om jag inte minns fel. så min damage är inte hög.

Jag försökte köpa en ruby igår men det fanns inga på ah. det var helt tomt! :S

sen en dum fråga, vad är gear?

Av heltstörd

Är min Barbarian ok? Dålig dps?

Hej

Jag är Level 35 med min Barbarian. Är på act2 nightmare och känner att det är rätt tufft asså. Behöver slå säkert en 5-6slag på en vanlig skeleton eller vad dem nu heter. Detta känns inte ok.

Jag har ca 1400 i defence och bara 360dps. Är Damage för låg eller? Hur ska jag förbättra den avsevärt, för jag ser inte att man kan köpa sig till så mycket bättre saker pga level gränsen och gold så klart?

Tack på förhand

Av heltstörd

Yepp! hittade det. Man kan gå direkt till Cursed Hold tydligen.

Av heltstörd

I know, va d jag gjorde MEN jag hittade felet till slut. Jag klickade på sista questen istället för just själva "chamber of suffering". Då blev det ju fel så klart.

Men måste man gå igenom hela halls of agony1 och 2, passagen och HoA3 för att komma till chambern eller finns det nåt sätt att komma till HoA2 direkt?