Inlägg

Inlägg som RoflCopter har skrivit i forumet
Av RoflCopter

Sonos är fan kanske det bästa/smidigaste jag (ja alla har olika preferenser) använt inom teknik på jag vet inte hur länge och tror inte min vardag skulle gå ihop utan det. Däremot hade det inte skadat om de fick lite konkurrens så de blir lite mer rimligt prissatta, men dem vet vad de ska ta betalt för och vilka dem ska rikta sig mot.

Jag vet inte, men har en känsla av att det inte är samma grupp som köper sonos som skulle köpa en google home mini. Lite som att de slåss på två olika sidor av marknaden, men är nog ute och cyklar.

Av RoflCopter
Skrivet av anon265474:

@RoflCopter Är det både det bakre glaset och skärmen som är spräckt på S10+? Eller bara bakre glaset?

Bara glaset ovanför kameran som är spräckt (vilket bara syns i rätt ljus) sen är den ju lite tappad på två kanter (som du nog ser på bilden)

Framsidan däremot är helt perfekt. Kan skicka en video på hela telefonens skick om det önskas!

Av RoflCopter
Skrivet av trex maffia:

600 kr + frakt budsen

Skickades från m.sweclockers.com

De är sålda.

Av RoflCopter
Skrivet av boegas:

Har du budsen kvar?
Vilken färg?

Skickades från m.sweclockers.com

Yes de är kvar. Vita!

Av RoflCopter
Skrivet av Minisulan:

Ursäkta men 6500:- för en trasig S10+ som kostade ganska precis 6000:- NY på Amazon.de för någon vecka sedan....
S10+
Och om man nu vill laga din telefon kostar även det en del pengar.
Tips, laga telefonen via hemförsäkringen och sälj den efter för ingen kommer betala 6500 i de skicket tyvärr.

Plockade ner den en 500-lapp. Några skador utvändigt på något som har absolut ingen betydelse på en telefon som annars är helt felfri. Priset på 6000kr på amazon för någon vecka sen går inte längre att möta sig med i Sverige där det närmaste jag hittar är 9000kr. Vi får se kanske är helt ute och cyklar när jag satt den prissättningen men det går bara ut över mig som inte får den såld!

Av RoflCopter

Samsung prylar (s10, s6, Watch, Buds, A80)

Tjena Tjena ska sälja av lite Samsung prylar!

Samsung s10+ 128GB (SM-G975F/DS), Prism Black – Använd typ 1 månad skärmen har inga skador. Tappad en gång i asfalt vilket resulterat i lite skador på sidan av telefonen (se bild).
Pris 6000kr

Samsung Galaxy Buds (SM-R170) – Använd i typ 2 veckor helt felfria alla extra pluppar finns kvar.
SÅLD

Samsung A80 128GB (Sm-A805F/DS), Phantom Black – Helt oanvänd.
Pris 4000kr

Samsung Galaxy TAB S6 (SM-T865NZAANEE), använd i en vecka helt felfri.
SÅLD

Galaxy Watch 46mm (sm-r805fzsanee), Silver, använd ungefär 2 veckor, felfritt skick.
SÅLD

Kan både mötas i Stockhom och skicka. Öppen för paketdeals.

//Alexander

Läs hela annonsen här

Av RoflCopter
Skrivet av marcusOCZ:

Se för er 15 stycken som redigerar video 10 timmar om dagen till ca 2500kr per timme. Utan att ha räknat på det helt så tänker jag dom får ut en extra timme med arbete med ny hårdvara. Det är 15x2500kr mer fakturerat per dag, ca 37.500kr. Beräkna en levetid innan byte ca två år eller kanske det är tre, osäker där. Med ca 250 arbetsdagar per år blir det några kronor. Ca 9 miljoner mer per år som man kan fakturera sina kunder. Av dessa studios finns det 13 av på dussinet.

Summa= 15 av dessa har betalat sig många gånger om.

Kolla bara MKBHD video med hans renderingstider som blivit totalt tillintetgjorda. Det finns en marknad för detta och det är inte för privatpersoner med en egen plånbok, det är företag som köper denna dator och där finns det inget som är för dyrt. Din tes med tiderna stämmer helt, det som Mac Pro kan göra går ju redan idag med en Imac Pro men att spara såpass mycket tid & bråk som det går att göra med denna gör att prislappen inte är helt snurrig egentligen, vilket är helt sjukt

Av RoflCopter

Tycker förövrigt att när man skulle betala var det extremt dåligt gjort, fanns rutor som enligt EG inte var ifyllda och gick inte att gå vidare till att slutföra betalningen. När man uppdaterade så blev man ju bara inkastad i kön igen, tog några timmar att komma till skott men var ingen som var så intresserad av min rakapparat så var lugnt:)

Av RoflCopter

Känns ju väldigt högt, sitter på 50kvm i innerstan i Stockholm och betalar 2 i månaden... Hoppas det löser sig till det bättre

Av RoflCopter

Jobbigaste är ju att när man läser det så låter det automatiskt i huvudet som att någon skriker det man läser...:S

Av RoflCopter

Ram kvar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av RoflCopter

Använder en Cross Classic Century Lustrous Chrome bläckpenna för anteckningar och mindre notiser i anteckningsblock. Sen när jag ska skriva längre saker använder jag en stiftpenna från Ballograf 07. Mycket nöjd med Cross pennan just för att den glider väldigt fint på blocket!

Av RoflCopter

Gh4:an är tyvär väldigt svår att hitta några bra linser till som funkar bra med filmer dock finns det några riktigt fina 12mm och 25mm men det blir lite meckigt med fasta objektiv till film... Så som jag ser det iaf och lite segt med GH4:an då det är ett väldigt bra kamerahus för pengarna

Av RoflCopter

Har en gammal Quartz Certina med ett nytt fräscht band då det andra är i metall o inte riktigt passar min vardagssmak. Tycker det är trevligt med lite äldre klockor även fast denna har börjat gå lite segare med tiden. Var min farfars klocka:)

Certina klocka

Av RoflCopter

Det jag har sätt från sekunden han vunnit, det är att han har fattat att det här inte är en lek längre. Han känns som han har blivit mycket seriösara, hans tal var om att ena USA, inte om att stänga ute folk. Det känns som att allt innan var en lek för han och att han aldrig riktigt fattade att han faktiskt skulle vinna.

Tycker faktiskt det känns skönt att han vann, men det är nog bara för att jag tycker om de som säger vad de faktiskt tycker. Och inte vad någon annan har skrivit åt en, eller vad ens familj har tyckt i generationer, och att man då måste tycka så.

Av RoflCopter
Skrivet av Bobokrull:

Det löste sig under natten när jag skrev inlägget. Philips rulla ut en ny app någon gång under natten som fungera. Var bara att ta bort den gamla.

Det du ser när du startar tvn är "Demo läge" Då finns viaplay. Men det försvann från Philips för ett par år sedan. Du behöver inte gå ut och in för att wifi ska fungera. Det tar en stund för tvn att gå in på wifit bara låt den bara vara någon minut.

O varför nickar du Bobo Krull? Har du nån relation till han eller är det bara en rolig sak?

Av RoflCopter

@Bobokrull:

Jaha, har faktiskt rätt mycket problem med min tv, hdmi portarna funkar knappt, allt man stoppar in kommer i andra nyanser. Så om jag sätter in i ett ps4 via en hdmi kabel blir det en helt annan färg än det skulle vart på en annan tv. Det är förmodligen ingen inställning på tv:en då det ser helt skevt ut. Detta gäller dock inte netflix appen som redan finns på tv:en den funkar fin fint och alla färger ser vanliga ut. Har testat med olika kablar hdmi ingångar och enheter men ser alltid lika konstigt ut.

Av RoflCopter

Har philips smart tv, min tv vill att jag ska ansluta till wifi varenda gång jag startar tv:en men jag går in och ut ur smart tv och då kommer internet tillbaka igen som vanligt och behöver inte skriva in koden. MEN, då försvinner viaplay men inte netflix! Så netflix är egentligen inget problem!

Av RoflCopter
Skrivet av Neonodia:

Editera din excell och gå in på comviq.se billigast jag hittat hittils

Du kan ju ändra nåt nu om du vill (tror jag?), jag har redan beställt min telefon så är inte så intresserad av det där längre!

Av RoflCopter
Skrivet av Sjoooberg:

Kikar gärna på ditt excel ark

Skrivet av Skrotnisse92:

Comviqs hemsida. Men 320kr/mån var endast för mobilen, sedan tillkommer 195kr/mån för abbonemang. Men det är väl vad jag betalade för 5S hos telia när den kom (500kr/mån totalt)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1OVDsGbiZHtjPGBLzBYepI... Ni kan titta in där kollade runt på lite olika sidor för att försöka hitta en så billig lösning som möjligt så skrev ner de siffror jag kom fram till där