Inlägg

Inlägg som Laccy har skrivit i forumet
Av Laccy
Skrivet av S-OD:

Råkade få tag på hennes nummer???

Hon och några gav det till en lärare och jag råkade snappa upp det, jag skulle fråga den läraren en sak så jag stannade kvar. Vissa saker har jag svårt att glömma så det stannade kvar...

Skrivet av PV52:

Ursäkta mig, men det låter lite stalker varning på det där :-\

Skickades från m.sweclockers.com

Jag är verkligen inte ute efter att stalka henne. Der enda jag vill ha är ett svar och säger hon nej kommer jag strunta i henne. Att glömma kommer dock ta ett tag, jag har en tendens att komma ihåg saker länge...
Som jag skrev ovan kommer jag lätt ihåg vissa saker så det kan iofs verka lite stalkeraktigt, men så är det inte!

Av Laccy
Skrivet av Mieriola:

@Laccy: Genom vilken kanal är det ni pratat/chattat nu?
Eftersom det är en gammal klasskamrat som du spenderat tre år ihop så antar jag att du eller någon du känner/kände vet vilket telefonnummer/adress hon har. Är det då möjligt så lägg "fake-kontakten" bakom dig och ta istället kontakt med henne igen den vägen (Öga-mot-öga, Sms, telefonsamtal).
Säg hur du känner, få ett nej, deppa ihop och sen glöm bort henne. Finns fler tjejer som kommer dyka upp.

Eller så går det kanon och blir en fortsatt relation.

Jag fick av en slump tag på hennes nummer för väldigt länge sedan, så det är via SMS jag kontaktade henne. Och vi gick i samma klass i fyra år .
Men nej, jag kände henne inte direkt, mycket på grund av att sammanhållningen i den klassen var värre än hemsk typ, och att jag inte direkt är den som börjar prata med folk.
Som jag sa råkade jag få tag på hennes nummer och jag kan ta reda på var hon bor ganska lätt, men jag känner att SMS är vägen att gå, bara för att få fram det jag vill säga. Jag brukar ha svårt att få fram sådant muntligt och jag vet är det blir än värre framför henne...
Måste fortfarande komma på hur jag ska skriva det, vad jag vill säga vet jag väl ungefär men inte hur... >.<

Av Laccy
Skrivet av Bascule666:

Hur gör era katter när de söker uppmärksamhet? Min Zelda blir ibland uttråkad då jag inte engagerar mig tillräckligt. Några exempel:

Sover jag för länge och hon är vaken så har hon två strategier, antingen kryper hon ner under täcket och biter mig i benen tills jag vaknar och börjar klappa henne eller så smyger hon fram och i princip "pussar" mig i ansiktet. Ibland blir jag fullständigt förvirrad när jag vaknar av att hon andas upp i näsan på mig och jag inte vet vad som händer.

Sitter jag i soffan och surfar på min Surface Pro eller tittar på TV och Zelda känner sig bortglömd så är det attack mot mina ben som gäller igen. Som tur är så biter hon aldrig speciellt hårt utan det är mest ett nyp (hon har aldrig bitit igenom skinnet).

Sitter jag på toa och gör "number two" och läser och Zelda känner sig bortglömd så är det åter benen som får ta stryk. Så fort jag klappar henne slutar hon men det krävs konstant klappande...

Lustigt, jag trodde inte katter var så sällskapssjuka, de är ju inte ett flockdjur direkt.

http://i.imgur.com/Q6pviRl.jpg

Sitter jag vid datorn hoppar den ena här hemma gärna upp på skrivbordet och stör, att sträcka sig med tassarna mot skärmarna är en favorit, hur många gånger jag än ställer ner henne på golvet hoppar hon upp igen... I övrigt jamar (löper) hon halvt konstant. Fast ingen av katterna är speciellt uppmärksamhetssökande, förutom när de är hungriga varav en är det hela tiden.
Söker de uppmärksamhet gör de det åtminstone utan att vara "elaka" mot oss, men de har lite olika strategier.

Men katter verkar bestämma när de vill vara tillsammans eller ensamma, och en av mina favoriter; Du äger inte katten, katten äger dig.

Av Laccy
Skrivet av PuMaH:

@Laccy: Säg inte så. Även om det hade varit skönt om man kunde vara ärlig och rättfram så är det i de flesta situationer fel, ända gången det hade funkat är om hon redan gillar dig och är intresserad av dig också. Om så inte är fallet har man absolut en chans ändå, men då gäller det att hitta något gemensamt först. Prata bara, efter ett tag se om hon vill ses och fortsätt så.

Jag har försökt lista ut vad hon tycker men utan att gå in detalj så kan hon lika gärna gilla mig mig som ogilla mig...

Men ska jag bara svara med mitt namn typ? Hennes svar när jag frågade om det var hon var "Vem är det?", så jag antar att det passar?

Av Laccy

Har lyckats få kontakt med en tjej jag gillar (klasskamrat åk 6-9, gick ut nian i somras) men jag vet inte vad jag ska skriva . Vad jag vill säga är att jag vill att hon ska veta att jag gillar henne och att jag skulle uppskatta ett svar. Några tips på hur jag ska uttrycka mig SweC?
Notera att hon inte vet att det är jag som har skrivit till henne än.
Vill inte göra något fel... :/

/Någon som inte har någon erfarenhet alls och är urusel på sociala interaktioner.

Av Laccy
Skrivet av chipw00t:

Är sur på SL. Betalar jag för något så förväntar jag mig att det fungerar. Förseningar till höger och vänster jämt.

Undrar vad min arbetsgivare skulle säga om jag dök upp 5-10 minuter sent hela tiden?

Vet inte riktigt. Känner mig bara skitarg på hela SL just nu. Jävla u-lands organisation.

Skickades från m.sweclockers.com

Tycker de har bättrat på sig de senaste åren, men jag använder dock bara en ganska begränsad del av kollektivtrafiken.
Men jag är lite orolig för att SL ska göra att jag kommer sent till skolan ibland, min nya skola är stenhård när det gäller att komma i tid (= kommer man sent kommer man inte in på lektionen), och vill inte behöva ta en massa marginal..

Av Laccy
Av Laccy

@Andreaz1: Finns det inte "pop-up"-reklam som kan komma med video trots att musiken är pausad? Tror inte jag hört det med ljud, men det var länge sedan jag hade gratis spotify.
Den reklamen försvinner oftast när du rör musen över spotify-fönstret.

Edit: Glömde bort typen av reklam, den brukar ju som någon annan sade vara relativt bra på Spotify...

Av Laccy
Skrivet av Kaxc:

Samma sak hade jag fel på i ett par år. Köpte blåtandshörlurar istället

Har ju redan ett par lurar för över 1000 spänn, har inte råd med ännu mer!

Men det hela är mycket konstigare nu, kontakten på mobilen fungerar med andra sladdar, både 3- och 4-poliga kontakter. Hörlurssladden fungerar i andra mobiler, DOCK så verkar inte kontrollerna på den fungera och kan inte testa på något annat fabrikat, hela familjen kör Samsung (även jag, men använder annat rom). Men nåja, har i alla fall utbytbar sladd på hörlurarna och sladden som inte fungerar är en billig Kina-sak (mycket sannolikt den som gått sönder), så jag kan i alla fall lyssna på musik på väg till jobbet, men jag har märkt hur trevligt det är att ha kontrollen och mikrofonen på sladden... '_'

Av Laccy
Skrivet av of-doom:

Inte hålt koll på marknaden här alls faktiskt. Vart har du fått tag i ett oöppnat x4:a?

Har också sett ett par här, kolla om de är kvar!

Av Laccy

Verkar som om 3.5mm-porten på min telefon till slut har gått sönder. Värsta är att den fungerade i morse... Nu är frågan; laga eller skaffa ny mobil, den är inte så värst rolig att använda längre. :/ Har ändå funderat på att byta operatör men de jag har kollat på erbjuder inte telefoner och jag har varken lust eller råd att betala för en lös telefon... Suck.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Laccy
Skrivet av of-doom:

är inte bruna brytare dom som låter högst?

Blåa är värst med sitt klickande, de bruna har samma känsla som de blåa, men utan klickandet. Övrig ljudnivå har jag inte koll på. :/

Av Laccy

Microsoft Sidewinder X4 är bra om du kan hitta det begagnat, har ett själv!

Av Laccy

@comp1337: Gillar också lampan!

Av Laccy

https://c5.staticflickr.com/9/8806/28826305036_b0634bbb7c_k.jpg

He's mine/Overprotective by Laccy_, on Flickr

https://c2.staticflickr.com/9/8760/28314735745_673f0244b9_k.jpg

SAM_7154.jpg by Laccy_, on Flickr

https://c6.staticflickr.com/9/8651/28314737965_b2b40b4e4b_k.jpg

Enlightened (Not really) by Laccy_, on Flickr

https://c5.staticflickr.com/8/7584/28209943012_8ee658b6b4_k.jpg

What's over there? by Laccy_, on Flickr
(Står i beskrivningen på varje bild hur gammal han är när bilden är tagen)

Får fixa bilder på de två större katterna senare, har inte kommit dit än... Fler bilder finns på min Flickr och det kommer komma fler!

Av Laccy

@pigge_85: Var har du sett den om jag får fråga? Inte omöjligt att jag har sett det någon gång, men absolut inte tillräckligt för att jag ska komma ihåg det.

Av Laccy
Skrivet av boniz:

Helt ärligt, med handen på hjärtat så har jag inte sett en enda skylt om det där, kanske är för att jag skiter i all sorts information i kollektivtrafiken som inte är varningsrelaterad.

Jag tror inte att jag har sett någon skyltning alls om det där, och jag brukar ofta läsa det som finns, mest på bussar dock. Men jag hade tur när jag åkte första gången jag åkte med detta system, man ser stolparna direkt när man kommer upp på perrongen vid min lokala hållplats, men jag har ändå glömt det minst en gång. (Aktiverade vid nästa stopp).

Men det är svårt att ställa om när man är så van vid att bara gå på. Bestrid om du kan och uppdatera hur det går!

Av Laccy
Skrivet av Kilroy:

Jag tänkte också tipsa om dom. Dock inte särskilt smidiga.

Skickades från m.sweclockers.com

För att vara hyfsat stora är de ganska smidiga tycker jag, har dock inte mycket att jämföra mot. De är inte så värst bra när det är mycket buller i bakgrunden. Jag åker mycket kommunalt och måste ha ganska hög volym för att bullret inte ska "döda" ljudet i lurarna, och det tröttar ut mina öron ganska snabbt... :/

I övrigt är de jättebra, sitter med dem på mig just nu

(Notera: Bakgrundsljud i form av typ röster = tumme upp, konstant bakgrundsljud av brus och liknande = tumme ned)

Av Laccy

Även jag har dessa och tycker att de fungerar bra! Använder min mixer som ljudkort och till den har jag även en ok mikrofon kopplad, men vilken som helst duger egentligen.

Av Laccy
Skrivet av Airikr:

En utflykt till Norges underbara natur? Det är min högsta dröm! När åker vi?

Jadu. Det är ju egentligen en smaksak. Om horisonten syns, så tycker jag att den ska vara rak, oavsett motivet Tog mig friheten till att ladda hem ditt fotografi och göra den rak, så du får se skillnaden. Hoppas det inte gjorde något

https://erik-edgren.nu/sweclockers/solomon-straight-horizon.jpg

Jag tänkte ju göra samma sak, men för långsam som alltid! (Nästan)

Personligen tycker jag dock att man kan räta upp den ännu lite mer.