Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som Dussan89 har skrivit i forumet
Av Dussan89

Förr fanns det betydligt fler mindre "datahörn" med bara ett par anställda, tycker det är tråkigt att allt sånt är borta, enda som kvarstår är dom större butikerna som webhallen, inet,ect. Om någon mot all förmodan kommer ihåg butiken Enter i katrineholm som låg mitt på centrum där jag inhandlade min första dator. Med ett fläskigt GTX 260 med camouflage och en kvinna med pilbåge på om jag minns rätt.

Av Dussan89

Helt jävla sjukt att man stödde detta misshandel av spel design när det kom. Har för mig att det skulle komma ut 2012 första blå lögnen dom drog.

Av Dussan89
Skrivet av Nasso:

Varför skulle inte staten/myndighet kunna dra/kräva tillbaka/spärra in ditt körkort eller ditt nationella id?

Fair.

Av Dussan89

Kommer aldrig skaffa detta, En ID handling som kan dras in/stängas av när staten/myndighet/utvecklare känner för det ?.

Nope. Bank ID är gränsen.

Av Dussan89

Tappad mejsel rakt ner i cpu socketen, jag ryser fortfarande när jag tänker på det,

Asus Z77 Sabertooth, Köpte ett Asrock Z77 Extreme 4 som ersättare och var nöjd.

Av Dussan89

Linux kan inte bli mainstream snart nog, microsoft behöver fan lära sig av ordentlig konkurrens.

Av Dussan89

Roligt för kunder, tråkigt för partners, det var anledningar som detta som gjorde att EVGA slutade göra kort, Nvidia börjar undercutta sina egna "partners" med kort under partner priser.

Av Dussan89
Skrivet av Mörksuggan:

Kan dom inte bara tillverka en 90° adapter så sladden hänger neråt eller uppåt beroende på hur man vill ha. Samtidigt som det då skulle bli väldigt mycket mindre sned belastning på kontakten.

Cablemods har en ersättningskabel i just 90 grader.

Av Dussan89
Skrivet av jeppe109:

Ser inte ut som att Nvidia har så mycket plats över på PCBn.
Kan ju vara en bidgarande orsak.

Vet ej om det är en okej anledning att en sån här sak passerar design stadiet, borde upptäckts långt innan grafikkorten ens börjat tillverkats, speciellt av ett företag som gjort grafikkort i 30+ år.... Nu sitter dom med kort i händerna på kunder och den mardröm som kommer.

Av Dussan89

Förstår inte hur så här halvfärdig/bristfällande anslutning sitter på ett 30k kort. Helt hjärndött om det bara är för att det ska se bättre ut. Och att kabeln/anslutning är klassad för 30 i - urtagning/ej böjas/skör är sjukt.

Av Dussan89
Skrivet av Dreijer:

Vilken manly man du är.

Bästa investering av en hundring jag vet!.

Av Dussan89

Tappad som barn stödjer jag på patreon såklart!

Av Dussan89

Har ett R9 295x2 om det kan vara intressant. (kräver 1000w minimum watt nätagg).

Av Dussan89

Goddag! Marknaden här på sweclockers är ett utmärkt sätt att hitta, annars är det nog bara om man har tur på loppis eller dylikt.

finns nog många som har lite radiatorer/slang och anslutningar liggandes.

Av Dussan89

Skeptisk, Mer makt åt EU får det att rycka i benet direkt, mest intressant om de går att göras "offline", strömavbrott, störningar, med mera, säkert smidigt men inget för mig.

Av Dussan89

Tror jag avvaktar efter AMD SCSIAdapter 9.3.0.221 uppdateringen...

Av Dussan89

Måste nog vara mitt R9 295x2, tills alla spel slutade supporta crossfire, fantastiskt kort som bara mådde bättre av en klump med koppar i form av vattenblock på. Andra plats må vara MSI gtx 670 jag hade.

Av Dussan89

Äntligen ett psu som tillåter mig att testköra mitt R9 295x2 i Mitx burkar :D, skämt åsido intressant teknik.

Av Dussan89

Skrattade halsen av mig när dom visa 6900XT vs 3090, 999USD mot 1600

Av Dussan89
Skrivet av twit:

Vilken typ av ljudmiljö är det som avses? Lurarna du länkade skulle jag inte lita på alls vad gäller att skydda hörseln.
Bättre då att satsa på något åt det här hållet.

Fungerar det inte med kåpor du spänner fast på hjälmen? Tycker själv att öronproppar en längre tid blir rätt jobbigt för både öron och huvud.

Jag tittade lite på 3M men verkar närmare omöjligt att köpa som privatperson, det är bara en position där jag behöver ha hjälm annars hade jag bara köpt peltors adapter för mina gamla, det är en större bläster jag kommer jobba bredvid och runt.

Skrivet av BergEr:

Är du redo att lägga lite till kan du köpa in-ear som gjuts efter dina öron och har certifiering som hörselskydd. Sånt som t.om går att använda vid jakt.

Jobbade inom industrin och vi fick välja mellan sånt eller peltor kåpor när det var dags för skyddsutrustning. Kommer dock tyvärr inte ihåg namnet men det finns där ute!

Det vi kunde välja var då bluetooth (fast lurarna satt ihop i varandra och batteriet var på kabeln mellan).

Kan inte jobbet skjuta till lite pengar?

Vi får plocka ur vanliga hörselkåpor med sladd eller sånna där man mosar ihop och kör in i örat, men det där med gjutas för sina öron låter intressant, men jag antar hiskligt dyrt ?. Tror inte jobbet är intresserad av att ta in större sortiment av hörselskydd.