Inlägg

Inlägg som Kevinkingeen har skrivit i forumet
Av Kevinkingeen
Av Kevinkingeen

EDIT: Såg precis att någon annan redan hade lagt upp denna
Den här sjuka speldatorn med GT120 som ska klara Battlefield 4
http://www.blocket.se/malmo/Varsting_speldator_till_godis_pen...

http://i.imgur.com/Ei94npt.png

Av Kevinkingeen

Surf/mediadator 5K

Hejsan!

Ska köpa en surf/mediadator för cirka 5000kr, är väl max villig att gå upp till 6000kr om det behövs. Ska användas för att surfa och titta på film som sagt. Det ska vara färdigbyggt och helst med Intel-processor, är lite nojig kring AMD

Tack på förhand!

Av Kevinkingeen

2x Samsung 850-Series EVO 250GB (Inet)
Logitech G710+ Mekaniskt Gaming Tangentbord (Elgiganten)
ASUS RT-N56U N600 (Inet)

Tog hem den sista SSD:n både på nätet och i butik, snacka om turdag för mig

Av Kevinkingeen
Skrivet av mrfjalar:

Är det klassat som ett bra mekaniskt tangentbord? Skönt att ha händerna liggandes emot en längre tid?

Har ju bara haft det några timmar men känns skönt än så länge. Den vann även ett test av mekaniska tangentbord i NordicHardware.
http://web.archive.org/web/20130405084143/http://www.nordicha...

Av Kevinkingeen

Logitech G710+ för 599kr på Elgiganten. Köpte den idag och är sjukt nöjd
http://annons.elgiganten.se/black_friday/

Av Kevinkingeen

Tack till alla som har tittat på sidan och gett synpunkter. Ni får gärna registrera er på sidan, det kostar ingenting.

Av Kevinkingeen

Studera utomlands

Hejsan!

Jag går andra året på Naturvetenskapsprogrammet och efter gymnasiet är slutfört så har jag planer på att studera utomlands. Det finns ingen i min klass med samma planer så det finns ingen som jag kan diskutera med och få reda på mer info och därför vänder jag mit hit. Det jag har tänkt mig är att studera Computer Science i USA. De skolor som jag är mest intresserade av för tillfället är Harvard, MIT, Stanford, University of California, och Carnegie Mellon. Skulle gärna vilja veta mer om hur det dels är att göra hela ansökningen och SAT-proven, men även hur det är att studera i USA. Om ni känner någon som har studerat i USA, kanske till och med på någon av de skolorna jag nämnde ovan, så får ni gärna skicka dem hit så de kan berätta mer

Tack på förhand!

Av Kevinkingeen
Skrivet av Sibirius:

Här kommer jag igen med ännu ett geometriproblem, handlar om trinagel med bisketris detta.

Bestäm sträckorna a och b
[IMG]http://imgur.com/4qFhHuC[IMG]

Jag tänkte då att a/b=11/27 och a+b=27 då den är likbent. Tillsammans bildar detta ett ekvationssytem som jag löste och fick att a blev 7.8... och b 19.1... Har jag tänkt rätt eller fel?

Själv tycker jag det låter rätt tänkt

Av Kevinkingeen

En bild på mig själv, vad mer kan man säga

Av Kevinkingeen
Skrivet av mrqaffe:

Linuxskägg är det främsta attributet, sedan ska kläderna inte vara så strama utan mer avslappnad stil är det som gäller. gärna en röd hatt om man råkar ha nått med dem att göra.
https://www.soldierx.com/system/files/hdb/AlanCox.jpg
https://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Cox

Haha okej, inte exakt det jag förväntade mig

Av Kevinkingeen
Skrivet av dahen:

Tack för svaren, erkänner att det var dumt att låta henne spela men nu är det försent, Sims och Minecraft har hon tröttnat på, konstigt bara för jag hade aldrig trott att CS skulle intressera henne.

Voice var det första jag stängde av och det har inte varit nån fara i övrigt än iaf, vi får träna mot bottar bara.

Känn inte att det var dumt att låta henne spela CS för det som många inte förstår är att barn faktiskt utvecklas av att spela spel, till och med spel som CS. Det du kan göra är att se till att din dotter förstår skillnaden mellan vad som händer i spelet och vad som händer i verkligheten, för så länge hon vet det så kan hon inte skadas av att spela sådana spel, iallafall i min uppfattning.

Av Kevinkingeen
Skrivet av stimy09:

Jag har "IT-kostym" - D.v.s lite ledigare än full kostym men ändå välklätt. Mörka jeans (aldrig slitna). Skjorta. Ibland en stickad tröja över. Kavaj när tillfället kräver det.

Jag är intresserad av hur en "IT-kostym" ser ut, du får gärna skicka en bild eller förklara

Av Kevinkingeen
Skrivet av sassa46:

Sweclockers kanske inte är rätt ställe att diskutera kläder, men är ändå lite intresserad av hur folk som hänger här brukar klä sig.
Vad gillar ni för märken? Lägger ni mycket pengar på kläder eller går alla pengar till andra intressen och allmän överlevnad?
Lägg gärna in någon bild också, så får man en bättre idé om hur ni klär er.

Själv gillar jag märken som Our Legacy, Norse Projects, Patrik Ervell och Red Wing. H&m funkar också för basplagg som vita t-shirts och sånt.
Försöker att inte lägga särskilt mycket pengar på kläder genom att köpa begagnat och på rea, men blir lätt mycket under säsongsbyten och liknande. Hade lagt upp någon bild om det inte var för att jag sitter i mjukisbyxor framför datorn, kanske lägger upp någon under veckan om några av er tycker att tråden är intressant.

Brukar oftast ha en finare skjorta (alltså inte jeanstyg eller dylikt) och mörka byxor. Ibland har jag även på mig en kavaj. Spenderar helst inte för mycket på kläder så handlar mest på H&M och liknande. Jag bryr mig inte om märken speciellt mycket, utan bryr mig mer om kvalitet och bekvämlighet. Har ett par Ralph-Lauren skjortor och blir lite snobbstämplad på grund av det, men använder de enbart för att de är stiliga och bekväma. Själv har jag lite svårt att förstå varför knappt någon i min ålder (16 år) bär kavaj, det är sjukt bekvämt, och man ser jäkligt stilig ut. Fast alla har ju sin egna stil

Sen har jag extremt svårt för mjukisbyxor öppet, har det enbart hemma ifall jag vill mysa lite

Av Kevinkingeen
Skrivet av Sibirius:

Grymt! Tack så hemskt mycket. Det var vid det första momentet det stod still i huvudet på mig. Men med din hjälp så förstod jag hur man skulle tänka och kunde tolka uträkningen. Återigen, tack.

Det var så lite, kul att kunna hjälpa till

Av Kevinkingeen

Angående det här med mobilsidor, finns det någon statistik på hur många som besöker hemsidor på telefonen gentemot datorn?

Av Kevinkingeen
Skrivet av Sibirius:

Lite hjälp med följande geometri uppgift uppskattas väldigt mycket.

Från punkten M mellan punkterna A=(4.8) och B=(2b,4) dras en linje till punkten C=(6,b) bestäm b med 3 stycken värdesiffror så att MC får längden 14.

Jag måste ju få ut punkten M först, men hur?

Gjorde den på papper, skriv ifall du vill att jag ska förklara mer hur jag gjorde

http://i.imgur.com/a4H1fvw.jpg

Av Kevinkingeen
Skrivet av Wh1spY:

Ändra namnet, Love Me Endless osar inte bra! Love Me Endlessly som sagt. Annars bör du byta namn helt.
Endless används när du vill beskriva ett annat ord typ, love. Endless Love.

Sen om du vill verka någorlunda professionell så bör du fixa alla stavfel och grammatiska fel.
Några exempel från index-sidan.

"stöder för nuvarande " -> närvarande!
"LoveMeEndless är en modern online dejtingsida" -> ta bort online, helt onödigt att ha med det ordet då vi faktiskt besöker din sida via internet.

Logotypen var fiffig dock!

Tack för goda tips. Jag kommer att göra de förändringar du nämnde.

Av Kevinkingeen
Skrivet av Litenskit:

Ehm, inte för att jag är en expert på engelska men är inte översättningen typ "Älska mig ändlös"? Borde inte det korrekta namnet vara Love Me Endlessly?

Jag vet att det inte är 100% grammatiskt korrekt men jag var tvungen att förkorta namnet något och tyckte inte att det var ett så stort fel iallafall.

Av Kevinkingeen
Skrivet av FlashTec:

Mobilstöd?

Sidan kan ju självklart visas på telefoner precis som på datorn men jag har ingen dedikerad mobilsida. På sikt tänker jag bygga en app till sidan så att det blir lättare att använda den på telefoner.