Inlägg

Inlägg som utsatt_unge496 har skrivit i forumet
Av utsatt_unge496

Den största skillnaden är väl att regerigen vill minska invandringen tillfälligt för att ge systemet en chans att återhämta sig. Planen är ju att sverige ska fortsätta ta emot flyktingar på lång sikt. Av vad jag har förstått vill SD minska invandring och flykting mottagande för att det är muslimer.

Av utsatt_unge496

Btw, 4ms är inte så jätte imponerande, jag skaffade den billigaste 24" skärmen jag kunde hitta och den har 5ms.

Av utsatt_unge496

@AmR Du behöver nog inte skaffa separat kylpasta, sedan kan du nog skala ner moderkortet lite grann, skippa en chassi fläkt. Sedan lägga dom sparade pengarna på ett operativsystem kanske

@Lexius GTX 960 är inget dåligt kort, speciellt inte för en första gaming dator då 30 FPS faktist accepteras. Intressant komplett dator också, länk på den?

Angående tips som jag hade önskat att jag visste innan jag skaffade datorn, swec kommer alltid säga att du ska skaffa något liiite dyrare ist. Alltid.

Av utsatt_unge496
Skrivet av kostfibrer:

Tack för svar hörrni!!

Datorn fungerar och man kan logga in på den, men den går knapp använda... T.ex GÅR det inte öppna aktivitetshanteraren... Försökt spara över hennes bilder till usbminnen etc, men dom blir korrupta...
Skolans it ansvarige säger bara att hon får skylla sig själv som inte gjort backup (sant dock, men löser inte problemet hehe)

Testa ett annat medium, lägg upp bilderna i ett moln eller maila dom så kanske det går bättre.

Av utsatt_unge496

krypterade hårddiskar är inte att leka med, det svåra blir nog att få hårddisken att fråga efter ett lösenord. Hur illa är viruset? kan man logga in?

Av utsatt_unge496
Skrivet av tripletutorial:

@utsatt_unge496: På grafikkortet antar jag att du menar. Har jag redan gjort

http://sweclockers.com/nyhet/21261-amd-introducerar-radeon-so...

Kör du catalyst ligger du ett steg efter

Av utsatt_unge496
Skrivet av Borneteg:

Tack! men jag har dessvärre försökt det.. Via enhetshanteraren ber jag den söka efter nya drivrutiner och den säger att den inte hittar några.
Sen har jag aldrig haft AMD förut så vet liksom inte vilken av deras grejer som är deras geforce experience.. Jag tycker ju att dom nyaste drivrutinerna borde vara dom bästa?

No offence men har du googlat "amd drivers"

Av utsatt_unge496

Det är alltid värt ett försök att updatera drivers.

Av utsatt_unge496

Nya drivrutiner till grafikkortet borde funka.

Av utsatt_unge496

Är du helt säker på att du kör winXP? Dags att byta upp sig kanske? Billiga ex finns i marknaden -->

Av utsatt_unge496

@annttee: hyper 212 evo är alltid en klassiker, prisklassen borde passa den som glömmer köpa kylare till cpun ☺

Av utsatt_unge496

Om man går från mobil 3.5 till mobil bluetooth så borde det vara marginell skillnad. Ljudkortet i mobilen lär ju inte vara så imponerande om mobilen ens kan köra annat än mp3.

Jag kör med sladd för att det sparar batteri 😆

Av utsatt_unge496

Har du ingen cpukylare eller bara den som ingick? Alltså ingen eftermarkads kylare?

Av utsatt_unge496

Man ska hålla fn + numpad2. Man kan inte cykla och gå från max till min genom att addera. Hade dom däremot kört på 4 olika lägen så hade de gått, då 11 + 01 = 00 i binärt.

Av utsatt_unge496

Vet inte hur det är gjort men min kompis brukar länka plays.tv länkar med fina no scopes.

Av utsatt_unge496

Lätt värt! Battlefront? Inte på högsta kanske men borde fungera. En 1TB hårrdisk och ett bättre grafikkort kanske så blir battlefront noll problem.

Av utsatt_unge496

Spel är lösningen! Ta nått fint rpg med mycket lore, story och dialoger. Sen kan ni sitta där och bonda och gamea. Sedan så är engelska medier alltid intressant, få henne att gilla bbc på facebook. Dom brukar ha intressanta artiklar om aktuella ämnen på bra engelska. Stöter hela tiden på nya ord och gramatiska lösningar och trix för att det ska låta snyggt.

Av utsatt_unge496

Fan asså, jag brukar aldrig skaffa drivers som är i beta men vad gör man inte för att köra rainbow six sige. Och så låter AMD en ner.

Av utsatt_unge496

XpGained=baseXP/((reqlevel-level)*0,5)

2000=5000/((10-15)*0.5)
Sedan kan man byta ut 0,5 mot lämpligt tal, kanske beroende på svårighets grad. Jag skulle vilja ha en exponentiell funktion egentligen men orkar inte fixa det på mobilen. Kan tipsa om geogebra iaf, jag anväder det när jag fixar likande algoritmer. Väldigt enkelt att använda.

EDIT:
Kom på att man kan använda en tredjegrads funktion för att fixa så att man även får xp boost om man kör quests med högre level req.

XPgained=BaseXP+(-5*(levelreq-level)^3)

4325=5000+(-5*(10-15)^3)

5625=5000+(-5*(10-5)^3)

Av utsatt_unge496

Analoga sladdar som 3.5 mm, XLR eller RCA är beroende av kvalitet på sladden för kvalitet på ljudet. Digitala sladdar däremot, som USB, spelar det ingen roll på, en svag etta eller nolla är lika mycket värd som en stark etta eller nolla.