Inlägg

Inlägg som ScaniaTuktarN har skrivit i forumet
Av ScaniaTuktarN
Skrivet av Wilrichn:

Tittade lite på LinusTechTips, ser ut att det beror på huvudet också.
Ibland glider dem av, tror bara att de inte sitter så fast i början men sedan kanske det ändras, som mitt G430.

Jo det såg jag också, på Linus verkade dom då sitta riktigt nice x)

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av Wilrichn:

Hej.

Just nu kör jag med G430 från Logitech.

Men tittar nu hos Komplett, de har rea på G633 och G933, planerar på att köpa någon av dessa, har lite problem med G430 just nu.
Ibland försvinner ljudet bland annat.

Tror bara rean är just nu under helgen.

Du verkar redan bestämt dig men läs recensioner om dom. Logitech hävdar att dom ska låta bra för att vara ett gaming headset, har även för mig att dom jämförde lurarna med ett par HD-650 (Sennheiser), om det är sant kan jag inte svara på.

Av ScaniaTuktarN

@jnsson & @anon42512 Innebär det att jag inte kan få uppdateringar till appar heller? Är inte så skillad angående mobiler så mobba inte hahah

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av jnsson:

Säger bara vad jag hade gjort

Jorå men nu blev de inte så nå ;D :**

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av jnsson:

Aja, jag hade ALDRIG köpt en telefon som är 2 år gammal. Du kan ju avbryta ordern ;). Jag har sett 2 styckena Zor och den ena har hanterats bra, men den andra har inte hanterats bra, o den hade sprucken baksida, skärmen fungerade si så där mm så jag är inte alls övertygad

Well de verkar vara olika för alla men jag hoppas då på det bästa xD Ålder och sådant bryr jag mig inte så jättemycket om men yee, du ska då int få mig att må dåligt nu mannen, dags att du tare lungt!

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av jnsson:

Jag skulle ändå inte köpa en Z2. Den är nu rätt så gammal ändå o kommer inte få så mycket mer uppdateringar. Sedan har jag sett att du skriver på Swedroid också :). Som sagt, just pga av glaset och att den kommer upp på 2 år nu i April så skulle jag inte köpa den

Hahhaahh jodå, du såg att jag var den Rediga Mannen! ''Synd'' nog så har jag beställt en, min polare övertygade mig som satan när jag fick se hans slitna jäkel! Vi får väl se vad mitt exemplar håller för kvalitét..

Av ScaniaTuktarN

@jnsson ! Ska man satsa på en Z2? Jag inspekterade min polares Z2 och fy satan va den var sliten i kanterna osv. efter alla gånger han tappat den, han har kört utan skal i 1-2 år och den rullar då fortfarande på fint! De är nästan så ja vill trycka köp

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av bärplockaren:

Haha va i hela fridens namn gör folk med sina mobiler egentligen,sparkar boll?
Att folk aldrig lär sig vilken mobil de har, är det en 5 eller 5s.
http://www.blocket.se/vi/64837755.htm

http://i.imgur.com/Z4RAJLF.jpg

Säkert nån bortskämd unge som snart får en iPhone 6 av sina föräldrar

Av ScaniaTuktarN

Jag tycker du ska åka till en affär där dom har ett par tangentbord framme med olika brytare. Det är en smaksak, bara för att någon gillar röda brytare så betyder inte det att du kommer gilla den.

Har du otur så kanske du inte kommer gilla känslan av mekaniska brytare öht!

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av Marticus:

sen är det lite skillnad på Kinnarps och Kinnarps så dra inte hela märket över en kant. Däremot håller jag med om att det bästa är att testa först.

jo hä ä klart

Av ScaniaTuktarN

Testa själv innan köp, alla kommer säga Kinnarps, det slutade med att jag köpte en sådan och jag fullständigt hatar den.

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av morxy49:

1A måste den inte vara. Kan var mer eller mindre, men ju högre strömstyrka desto fortare laddar den. Min laddare är på 2.1A

Redigt, min iPad HaXoR CHaRGeR ligger på 5.1V/2.1A, är totalt kass angående ström såå kommer 5.1V spränga laddarN så det flyger splitter på mig? :'(

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av Bakgrund:

Vanlig micro-usb, använd nätadaptern du fick med telefonen eller liknande.

Så man laddar den med 5V/1A adapter?

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av cider123:

100 000 mah för $15 - nej

Kan varmt rekommendera denna: https://www.komplett.se/product/823090/telefoni/mobiltelefon-...

Detta är en väldigt prisvärd powerbank med tanke på nuvarande priset, jag gav 250 för min och jag är helnöjd. (räcker 3-4 laddningar & har 2A output).

Jag tar nog och köper en, men först vill jag höra hur man laddar själva powerbanken? Man får inte med någon ''väggadapter'' så man kan ladda skiten i ett vägguttag?

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av jnsson:

Det stämmer att det är frostat glas. Det är vad jag också har hört.

Nice, då lurade Elgiganten sin kund. De fick även en stackars sate att köpa en CAT-smartphone.. Elgiganten-snubben sa att dom gjorde bra och prisvärda mobiler.. Titta specsen, totalt skit för priset, majoriteten av recensionerna är även negativa. Tycker synd om honom.

Jävla kass personal, hade nästan lust att skratta när man hörde hans argument för att just den mobilen var så bra xD!

OFF TOPIC OCH RIKTIGT INTRESSANT INFORMATION, JAG VET!

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av jnsson:

Jag skulle inte våga ta en. Som sagt, min rekommendation ligger fortfarande på en Moto G

Nja ja vågar nog inte jag heller, det som dock irriterar mig mest är att Sony är medvetna om problemet men fullständigt skiter i det och släpper nya telefoner med samma problem. Dom vill heller inte laga skiten, du får skicka in mobilen och så inspekterar dom skiten, sedan säger dom att det är du som orsakat skadan, och för att få mobilen skickad tillbaka så vill dom ha en redig summa, annars får man säga adjö till mobilen. Hur fan är det dom tänker?

Snubben på Elgiganten sa att Z5 Compact hade plastbaksida men nu när jag surfar runt på nätet så sägs det vara frostat glas? Stämmer det? Även den skitmobilen verkar spricka av sig själv!

Edit: Glömde säga att jag hade en mardröm inatt, jag hade nämligen skaffat en Z2:a som sprack första dagen och jag hade panik eftersom föräldrarna betalat mobilen och Sony hjälpte mig inte. Det var bra skönt att vakna upp och veta att det bara var en dröm ahahh!

Skrivet av jcee1993:

Jag skulle säga känn på S5 Neo, vet inte vad reapriset är på Z2 men neo kan du få för ~3500, riktigt fin telefon med bra kamera, vattentålig och prisvärd.

Vi får se mannen!

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av jnsson:

Jag har inte hört att dom har "fixat" det. Som sagt, det är en del det händer för, inte alls alla

Jag vet! Det verkar som ett j*vla lotteri, irriterande som satan, vill helst göra ett beslut innan morgondagen (rean tar slut då)

Av ScaniaTuktarN

Är hos Elgiganten just nu o tittar på en Z2 o allt verkar nice förutom att den spricker av sig själv (om det fortfarande händer). Snackade med en snubbe som jobbar där och han var mycket väl medveten om att dom spricker. Nån som vet ifall Sony fixat de?

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av jnsson:

hehe men du skrev nämligen följande "Känns inge kul att punga ut 400-500 kr mer för 1gb extra RAM och 16 gb lagring," och det är väl värt o skaffa 2GB RAM version. Du kommer kunna, i Android 6.0, som håller på o rullas ut till Moto G3 och G2, men det är alltid bättre o ha 16GB versionen, just bara för 2GB RAM

Jorå ;D Nice! Jadu, vi får se hur de slutar ;D

Skrivet av cider123:

Rekommenderar starkt en sån här mobil: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_237292.html

Vattentät
Gigantiskt batteri - du kan till och med använda din mobil som ett battery-pack och ladda andra enheter.
Många på Swedroid kör med dessa mobiler
Rugged osv.

Det är en mobil för någon som gillar att vara utomhus, men inte kräver mycket prestanda för spelande.

En recension/lite snack om mobilen: http://www.swedroid.se/forum/threads/blackview-bv5000-ara-rec...

De ska ja titta upp, tack för tipset!

Av ScaniaTuktarN
Skrivet av erik54321:

jag kommer spela bf4 på medium är det okej?

Inget att oroa sig för. Dock vet jag inte vad nätagget håller för kvalité, det får någon annan svara på, namnet plexgear och 'tillverkat' av Kjell känns inte vettigt xDD