Inlägg

Inlägg som marcmud har skrivit i forumet
Av marcmud

Köpa AMD?

Nu när AMD korten har sjunkit extremt i pris ska man hoppa på det tåget eller vänta med att Nvidia skärper sig?

Av marcmud

Jag kommer att köpa ett evga, det låg bra till i tester och är väldigt överklockningsbart

Av marcmud

uppgradera från gtx 760 till ett gtx 960

Hej jag undrar bara om ni tycker det är värt att uppgradera från ett 760 till ett 960 hur mycket bätre är det!

Av marcmud

vad är fel med coolermaster aggen??

Av marcmud

Det här kan ju ses som en jävligt dum fråga, men kommer den här vattenkylningen funka i ett r4?

Av marcmud

en fundering på framtiden!!

håller 1150 socket på att dö ut? Vad blir nästa stora socket 2011-3??, om man nu ska köpa ett nytt moderkort vad ska man då köpa?

Av marcmud

Jag har problem med mina 760s i sli, när det blir natt och mörkt syns det mest, det blir som att bilden ``fastnar´´ som på gamla tv-skärmar om man pausar för länge, kommer inte på någon bättre förklaring än det, tillslut så blir det så mycket som har fastnat att man inte längre ser skärmen, någon annan med liknande problem??

Av marcmud
Skrivet av Xyborg:

Fast nu ska killen spela, och om han har en 60hz skärm så kommer han med stor sannolikhet inte märka någon skillnad eftersom redan hans processor klarar av att leverera 60fps... Då spelar det liksom ingen roll att han får mer poäng i sysmark

Jo absolut men även om man säger att man bara spelar gör man även annat på en dator, och jag tror inte att han skulle bli besviken av att uppdatera sin processor, och man har lite mera uppdaterad egenskaper och datorn skulle bli snabbare i dagligt användande ochså, så enligt mig är det win,win,win att uppdatera!

Av marcmud

Kolla länken om du vill men enligt mig är svaret ja, du ska absolut uppgradera!
http://www.cpu-world.com/Compare/461/Intel_Core_i7_i7-4770K_v...

Av marcmud

jo det såg jag nu att det blir fullt, blir nog ett nytt grafikkort väldigt snart..

Av marcmud

hmmmm, provade att spela en stund nu och jag kom bara upp i 3.5 gb, ska spela lite mera sen och se om problemet upprepar sig..

Av marcmud

jag vet faktiskt inte men jag spelade lite fc3 fick sjuka spikes och dåliga frames, sen såg jag i msi afterburner att det använts 6,9gb

Av marcmud

Okej tackar, jag ska pröva det.

Av marcmud

Hej jag har just installerat en ssd och i den processen så köra jag om hela datorn, förlåt för min okunskap men vad är page?

Av marcmud

Problem med ``lite´´´minne 8 gb..

Hej jag satt och spelade lite far cry 3 här om dan och lekte lite med inställningarna och texturer, sen efter en stunds spelande fick jag riktigt stora lagg-spikar, jag förstod inte riktigt vad som var fel men efter en stunds klurande så kollade jag ram användning och den var på 6,9 GB eller nått sånt högt, är det möjligt att fylla ut 8 GB ram på 1680*1050 på 1080p??

Av marcmud
Skrivet av radx:

Jag fick blåskärmar när jag aktiverade det. När jag stängde av de så slutade blåskärmarna. Vet inte om de är något annat som triggar blåskärmarna men de stod i kraschdumpen "samsung rapid..bla bla.SYS" har kraschat..

Okej då stänger jag av det, läste att det var ibland ökad risk för fel av olika slag när man startade det ibland, så att ge fan i det är nog bäst för stabiliteten(=

Av marcmud

http://www.cpu-world.com/Compare/592/Intel_Core_i7_i7-3770K_v...
En sida med lite information, själv skulle jag köra med 3770k skummade bara igenom men det såg ut som att det var inte så mycket att vinna på att köra 4790k för dina behov, men jag rekommenderar att läsa igenom sidan!

Av marcmud

Har ni haft problem med Rapid-mode på era samsung 840 ssds!

jag aktiverade just rapid mode på min och undrade om det är större riska att nått går fel eller liknande, hittade inget specifikt på nätet undrade om någon av er vet mer om det.

Av marcmud

vänta på windows 10, om ditt moderkort har auto-överklocking är det inte svårt se bara till att ha nog bra kylning!

Av marcmud

windows 10

Jag ser fram emot Windows 10, det lilla jag har set på videor och läst mig till ser det ut som en riktigt bra blandning av 7 och 8, plus att man får Direct x 12 vilket är riktigt sweet!