Inlägg

Inlägg som Avunit har skrivit i forumet
Av Avunit

Överklockning utav GTX 970

Tjenare, Sweclockers.

Köpte ett GTX 970 för ett tag sedan och undrar hur många + MHz jag kan överklocka den i MSI Afterburner för när jag maxar Core Clock och Memory Clock så ballar hela datorn ur och fryser så jag undrar vad är en stabil nivå att överklocka till på denna PSUn!

Mvh, Avunit!

God jul!

Av Avunit
Skrivet av Zodiam:

Se till att ni faktiskt stängt av/höjt max foreground FPS under System -> Advanced, den är låst på typ 90-100 fps som standard, utanför raids ligger jag på 180-200 FPS med riggen i sign och då kör jag också antagligen högre upplösning än er med (2560x1440)

Tackar för detta!

Skrivet av Mogwaii:

Kör Sli så får man mer, o klocka cpu så mkt det går, ensam får jag ofta 144 fps, men i grupp så sjunker det såklart, ej kollat vad jag får.
Men det flyter som det ska så inte brytt mig om att kolla.

Kör lagom med addons, och minska tex shadows.

Rätt svårt att gå över 4,5 GHz med en stockkylare!

Av Avunit
Skrivet av giplet:

WoW är väldigt beroende av var du befinner dig när du mäter samt vad du kör för addons. Aldrig att du har 90fps på ultra i en raid.

Nu när jag levlar en alt med Recount, HandyNotes och GoingPrice_EU och befinner mig på Darkspear Shore får jag ut 90-100 fps men i raids är det nog lite lägre har inte fokuserat på att kolla så mycket fps i raidsen än.

Av Avunit

World of Warcraft relativt låg FPS för mina specifikationer.

Tjenare, kör ULTRA på World of Warcraft med min set-up ni kan se i signaturen men jag får bara ut 90 fps, verkar ju som något är fel för andra personer jag känner får ut ännu högre siffror med sämre set-ups. Hjälp uppskattas!

Av Avunit
Skrivet av Andreas Epradius:

Produkter jag använder i olika installationer och som jag upplever fungerar bra är följande.

Modem:
http://consumer.huawei.com/en/mobile-broadband/dongles/featur...

Riktantenn:
Poynting xpol mimo 9dbi (sök på Google).

Antennens (2) kontakter på kabeln passar inte direkt in i modemet utan du behöver två pigtails för detta. Finns hos de flesta ÅF.

Hastighet och stabilitet ges en boost med denna antenn. Har inga bra exempel med mätvärden (signalstyrka). Men i senaste installationen med ett Telia bredband så var hastigheten utan antennen 20Mbit/s ner och 15 upp. Med antennen ansluten och monterad på maströr 2 meter ovan nock, så blev hastigheten istället 38Mbit/s ned och 34 Mbit/s upp.

Med vänlig hälsning

Andreas Öhr
Epradius

Tack Andreas!
Skall ta en titt på detta.

Av Avunit

Bygga upp ett 4G nätverk i hemmet. Tips om bra 4G-antenner, router och sticka uppskattas

Hejsan, Sweclockers.

Nu är det så att jag bor ute på landet där man enbart kan få ADSL 8 Mbit/s från Telia och jag har haft många problem med det nätverket så nu har kollat runt lite på 4G-antenner, routrar och en sticka som man kopplar in till routern. Men jag undrar om någon här på Sweclockers kan någon bra antenn, router och sticka som man t.ex kan köpa på Elgiganten eller Mediamarkt.

Tack i förhand!

Av Avunit
Skrivet av Nylund1940:

Ja ditt nätaggregat ska klara av det flytande.

Finns ett GTX 970 för 2999:-

Ah, det är så att jag skall åka ner till Ringön imorgon och tänkte köpa det istället för att beställa det. (Tar sådan jävla tid med beställning via internet).
Men tack för svaret!

Av Avunit

Inköp utav GTX 970

Hejsan, Sweclockers!

Tänkte lyxa till det med ett http://www.inet.se/produkt/5411284/zotac-geforce-gtx-970-spel... imorgon och undrar om det är ett bra kort och om min PSU klarar av detta kort.

Har ett XFX 550W 80+ Bronze.

Tack i förhand.

Av Avunit

Jag har googlat men ej hittat något, hoppas någon vet en lösning till mitt problem annars får jag ta att ringa Apple Support. Verkar ju helt skumt eftersom att ingen på internet verkar ha samma problem som mig? :S

Av Avunit

Problem med min iPad...

Tjenare folket!

Något skumt har hänt med min iPad Air, någon som vet hur man kan fixa det?

Har prövat att resetta den genom att hålla nere power knappen och home knappen samtidigt.

Tacksam för svar!