Inlägg

Inlägg som Flyktsoda har skrivit i forumet
Av Flyktsoda

Har faktiskt tittat på just den Philips-tvn och varit i valet och kvalet ifall jag ska ta den eller en från Samsung som också verkar populär. Har även tittat på denna från Philips:
https://www.netonnet.se/art/tv/46-55tum/philips-50pus853612/1...

Men ni skulle säga att den andra är mer värd?

Ska åka iväg till butik och ta mig en titt nu också!

Av Flyktsoda

Prisvärd 50" TV under 7000 kronor

Hej!

Jag är på jakt efter en 50-tummare som är prisvärd. Ska mest användas för streaming av filmer och serier (alltså en smart-tv ).
Vill gärna ha ganska bra ljud då jag inte har något separat ljudsystem, men det är inte SÅ petigt. Är ingen expert alls på detta med TV, så är nog automatiskt inte så kräsen egentligen.

Helst vill jag inte lägga mer än 6000-6500.

Tack på förhand!

Av Flyktsoda

Hej!
Har börjat bli riktigt sugen på BnS igen, men jag känner verkligen INGEN som spelar. Hade varit kul att kanske få joina med en svensk clan någonstans? Om det finns någon här i tråden som fortfarande kör?

Av Flyktsoda
Skrivet av Belzer:

Helt klart!

Vi spelar Exile allihop, lägg till Stor Tallrik som vän så bjuder vi in dig så fort jag nattat lille grabben här hemma

Yay! Vad roligt!
Har faktiskt ingen exile på Luminai (ÄN!) men tänkte rolla en fin liten SS. Försöker adda dig när servrarna är uppe igen och jag lyckats göra en char

Av Flyktsoda
Skrivet av Belzer:

Vi är 6 spelare på europeiska PVP-servern Luminai, i en guild vid namn Quantum Satis. Vårt mål är att bli den största svenska guilden på servern, med inriktning på både PVP och PvE.

Vi lirar allihop ett par timmar om dagen, och är just nu runt lvl 15 allihop. Om det är någon som är intresserad så är ni mer än välkomna

Men tja! Finns det möjlighet att få joina er guild kanske? Blir så tråkigt att springa omkring ensam
Spelar ni dominion eller exiles?

Av Flyktsoda

Jag är absolut sugen på att joina om det startas en guild! Spelade mycket i betan och när det släpptes, sen hade jag uppehåll. Hoppas att spelet får en riktig uppsving nu när det blir f2p!

Av Flyktsoda
Skrivet av Dr4:

Schysst om man skulle starta något gäng och levla tillsammans. Har velat skaffa sen det kom ut men var rädd för att behöva betala varje månad. Hade ingen aning om att det hade blivit f2p! Spelar folk fortfarande det?

Håller med! Verkar som att det fortfarande är många som spelar.

Av Flyktsoda
Skrivet av Taskman:

@Flyktsoda:

Jag spelade när det kom på EU men tappade suget rätt snabbt då Gameforge förstörde jättemycket.
Skall testa NA och om jag får OK ping kommer jag spela där.

Vet att många spelar på NA men det är också mycket folk på EU server.

Ahh, hur har det gått? Har du fått spelat något?

Tycker att NA är mer seriösa överlag än Gameforge..

Av Flyktsoda

Är också sugen på att ge mig på Tera igen. Gillade det som fan, men tröttnade end-game på att spela ensam.. Spelar de flesta på NA eller EU? Minns att EU var ganska kasst för ett tag sen

Av Flyktsoda

Är faktiskt lite sugen på att ge detta spelet en chans! Frågan är ju vart man ska rolla? Och ska man välja east eller west? Spelar det någon större roll?
Hade varit trevligt att få spela med lite andra svenskar, eftersom jag är en totalnoob som inte kan någonting om detta spelet. Haha.

Av Flyktsoda
Skrivet av Berglund03:

Blev allt lite sugen på att testa spelet nu. Aldrig spelat det.
Någon som kan ge en "en liten fakta-snabbis"?
Vilken server skall man ta? Ifall man gillar både pvp och pve.
Vilka klasser är bra eller roliga, samt big no no klass?
Tips för att komma igång snabbt?

Tänker ge ett tråkigt svar, men det bästa är bara att köra igång! Du får en massa tips och how-to's under tiden du levlar Så läs bara de små rutorna som poppar upp då och då.
Själv har jag förstått det som att PvPservern är ganska död och att man helst ska spela på Jabbit (PvEservern). Det finns bara de två att välja mellan.
Sen vilken klass som är bra eller rolig.. det är nog svårt att avgöra för någon annan. Det beror ju helt på vad du vill göra? Dpsa, heala, tanka?

Av Flyktsoda

Återaktiverade mitt Wildstar igår och kände att jag ville levla en char från början, då jag tappat det mesta. Kom till lvl 10 något. Har saknat detta spelet mer än vad jag trodde.. Är dock ganska ensamt att springa runt, så om någon har en guild eller liknande på Jabbit/Dominion som man kan få joina, så hojta gärna till!

Av Flyktsoda

Satt igår och kollade/läste lite om Wildstar eftersom jag är grymt sugen på att börja spela igen. Hörde bara positiva saker, så det är kanske dags att aktivera de där 10 dagarna
Det enda tråkiga är ju att man inte har någon att spela med. Undrar också om det är Exiles eller Dominion man ska satsa på?