Manche

Hedersmedlem

Magnus Blix

Namn
Magnus Blix
Plats
Stockholm
Sysselsättning
Webbtomte
Registrerad
2003-11-08
Senast aktiv
2019-04-20 10:12

Artiklar

Fulkultur om Teenage Mutant Ninja Turtles

I veckans avsnitt av Fulkultur avhandlas fenomenet Teenage Mutant Ninja Turtles, med diskussioner om TV-serier, spel och serietidningar baserade på varumärket.

Testpilot: D-Link DCS-2530L

Med högupplöst video och 180-graders vidvinkel ska D-Links trådlösa övervakningskamera vara både funktionell och enkel att använda. Testpiloten Magnus Blix installerar ett vakande öga i hemmet.

Reportage från Nvidias lansering av Geforce GTX 680 på Webhallen

Det är inte varje dag en hårdvarulansering sker på svensk mark, men i torsdags begav sig Nvidia till Stockholm för att introducera Geforce GTX 680.

Cooler Master HAF 922

Cooler Master tar sig an sommarvärmen med ett välkylt miditowerchassi i den omtalade HAF-serien. SweClockers undersöker om modellen håller för trycket när kvicksilvret sticker iväg.

Ikonik Ra X10 SIM

Chassitillverkaren Ikonik satsar hårt på att vinna entusiasternas hjärtan och modellen Ra X10 SIM är inget undantag. Häng med när SweClockers undersöker om chassit lever upp till förväntningarna!

Omaura TT

Designerlådan Omaura TT är många hembioentusiasters våta dröm. Datorlådan innehåller allt ifrån en avskalad design till inbyggd OLED-display, men frågan är om konstruktionen kan hålla ett modernt datorsystem.

SweClockers sammanfattar Dreamhack Göteborg

Efter tre aktiva dagar är Dreamhack Göteborg över. För SweClockers besökare har det varit dygn av roliga tävlingar och intensivt spelande. Här är en sammanfattning av evenemangen.