Inlägg

Inlägg som Svantesson666 har skrivit i forumet
Av Svantesson666

Håller med om att detta är riktigt ruttet gjort av Dustin. En butik som även jag använt oerhört många gånger pga deras enorma utbud. Den här gången hade jag dock tydligen tur då jag bokade mina två konsoler 2013-06-14 genom Komlett.se och där är både leveransen, på release-dagen, bekräftad sedan länge samt att priset står fast (3890 kr) även om de nu höjt priset till 4490 kr.

Av Svantesson666

http://komarken.se (min bilskola)

http://ixtremelt.se (min Xbox 360 sida)

Av Svantesson666

Windows RT på telefon vore klart logiskt. Men det är ju obegripligt att de inte satsade på det från början. Då hade de ju fått ett system som klarade köra samma appar på både surfplattor och telefoner precis som iOS och Android redan har. Dessutom hade de fått både mobil- och surfplattesektionen så oerhört mycket starkare. Då hade RT kunnat få leva tills dess att alla enheter är tillräckligt starka för att kunna vara baserade på x86. MS (död åt alla som skriver M$!!!) verkar verkligen göra sitt bästa för att sätta alla krokben de någonsin kan för sig själva.

Av Svantesson666

Själv har jag mina två Xbox 360 Slim ståendes av utrymmesskäl. Jag har kort sagt inte plats för alla annan utrustning om de skulle ligga ner. Kan säga att jag aldrig har haft ens tillstymmelse till bekymmer med att haft dem vertikalt placerade. De tar inte bara mindre plats på TV-bänken det ser dessutom betydligt snyggare ut.

Nu visade det sig att man fick ytterligare ett skäl att vara nöjd att man förbeställt PS4.

Av Svantesson666

Användare: @SwedenVirre
Typ av affär: Sälj

Tillvägagångssätt: Förskottsbetalning

Produkter:

Intel Core i7-920 & Gigabyte GA-X58A-UD7

Positivt:
- Absolut ingenting!

Negativt:
- Efter budgivning var klar skickar jag ett vinnarbrev där personen ifråga berättar att han inte kommer betala för varan.

Slutbetyg: 0/5

Av Svantesson666

Tog och beställde 5 st. Fa fan liksom! Jösses va billigt!!!

Av Svantesson666

På min lista ligger nog (trots världens bästa namn) Super Lesbian till NES. Spelet var totalt ospelbart.

Av Svantesson666

Jag lider med dig. Har själv gjort samma tabbe för många år sedan med en Nokia som jag då hade. Efter dess är jag alltid extremt nojig när jag ska bada idag. Känner alltid igenom alla fickor många gånger innan jag går i. Dock hade min Nokia minneskort så det går inte att jämföra exakt. Även jag fick en ny på hemförsäkringen minus 1500 kr i självrisk.

Av Svantesson666
Skrivet av Klappa:

Ja men då är det helt bortkastade pengar. TS verkar inte ha riktigt koll då det inte finns något trådlöst som är lika stabilt och lika snabbt som ett trådbundet om man ska köra 1gbit /s full duplex. Lika bra att TS lägger ner om han inte kör trådbundet med cat-6 kablar.

Jag är beredd att hålla med. Ska man köra trådlöst är 1 Gbit tämligen meningslöst idag. Vänta istället något eller ett par år så kanske det finns routers och tekniker som gör att TS kan få största delen av den hastighet som han faktiskt betalar för.

Av Svantesson666
Skrivet av Mikael07:

It came from the desert var ju spännande! Iaf om man var 14.. Klart, den ständiga disk-swappingen drog ju ner helhetsintrycket en smula.

Jag håller med. Det sämsta var väl att det var lite av ett lotteri vart man skulle gå härnäst. Till sist lyckades jag kommer ner i underjorden där drottningen bodde men klarade aldrig spelet. För ca. ett år sedan såg jag en walkthrough på YouTube så nu har jag iaf sett hur man skulle klara det.

Av Svantesson666
Skrivet av erik7191:

Ge mig exempel? Spelade igenom de tre första delarna i kampanjen, sen blev det smärtsamt tydligt att vissa lag var bättre än andra, och slutade där.

Skärmar som blir svarta vid ingång till forten, eller vid uppstart av ny fight. Trollformler som blir successivt dyrare ju fler gånger man använder dem, muspekare som blinkar, fighter som inte tar slut trots att motståndarens alla enheter är död osv. Ubisofts officiella forum för HoMM6 är fyllt av folk med problem. I stort sett alla problem som fanns när spelet var nytt finns ännu kvar. Vill man läsa ett forum där folk är vansinniga på utgivaren så kan man med fördel läsa detta forum.

Av Svantesson666

Jag är förvånad över att ingen har nämnt det totalt utskällda Daikatana än.
Annars var även Postal 2 fruktansvärt uselt för att inte nämna Saint Row 4.

Av Svantesson666
Skrivet av erik7191:

1. Heroes of Might and Magic 4. Ett praktexempel på hur man tar ett bra koncept (trean i serien), och brutaldödar det. Serien har inte kommit tillbaka sen dess. Det går visserligen att spela, då det inte buggar eller något sånt, dock så känner man konstant att man nog skulle ha valt att spela trean ändå.

Om du säger att de inte buggar kan du inte ha spelat Heroes of Might and Magic VI mycket...
Faktum är att det har varit en enda lång smärtsam upplevelse för alla och vi är tämligen många som har läst lusen av Ubisoft på deras forum för deras totala brist på action för att fixa problemen. I mitt fall har det gått så långt att jag skrev att jag ska ladda ner version sju när den kommer olagligt bara för att jämna ut det något ojämna förhållande jag (med resten) har med Ubisoft...

Men visst jag håller med att HoMM4 knappast nådde upp till HoMM3, vilket å andra sidan kanske är världens bästa spel genom alla tider. Topp 5 ligger det i min värld utan tvekan i alla fall.

Av Svantesson666
Skrivet av whisky:

Och då blir det bara surround om förstärkaren har analoga ingångar för flerkanalsljud, vilket inte är speciellt vanligt längre.

Ibland är det skönt att man har en gammal förstärkare med analoga ingångar, då vet man att det funkar utan större problem även om en kabel kan vara klart smidigare.

Av Svantesson666

En stor skillnad på UseNet och torrent är att trafiken är enkelspårig. Dvs. du laddar aldrig upp något vid nedladdning via usenet.

Av Svantesson666

Gå till Giganews.com och läs. Det är för att ladda ner filer genom diskussionsgrupper s.k. News Groups. Det är dock en betaltjänst. Giganews kostar $25 i månaden har jag för mig (går på autogiro så har dålig koll) men det står så klart på deras hemsida. Det finns dock många andra och Giganews är dyrast men brukar anses vara den bästa.
Enligt vad jag erfar ska Giganews faktiskt leverera 1 Gbit om man har det. Jag vet bara att de maxar ut min 100 Mbit lina.

Av Svantesson666

Ska sägas att jag har senaste drivrutiner av allt. Även senaste firmware. Dessutom är det så att Google Chrome har sina egna inbyggda drivrutiner för Flash. Har provat att avaktivera dem och istället köra standard flashplayer men fan heller att det hjälpte.

Av Svantesson666

Torrent vid 1000 Mbit är förstås meningslöst (alla andra lär nog gilla din fart upp dock ) men news servers via ex. Giganews eller liknande kommer du älska då kommer du faktiskt kommer kunna få ut farten som du betalar för.

Av Svantesson666

Dator kraschar i Chrome (flash)

Har fått världens märkligaste fel. Min dator kraschar varje gång som jag kör Google Chrome och Chrome behöver använda Flash. Vad är det då som är konstigt? Jo det märkliga är att det inte alls hjälpte att formatera och installera Windows 8 istället. Än märkligare blir det att inte heller hjälpte att först byta från AMD till en Intel i7-920 med ominstallation och inte heller när jag sedan bytte igen till Haswell. Har bytt samtliga komponenter i datorn bortsett minne och hårddisk. Jag har dock kört otaliga minnestester samt prövat dem i annan dator och även minnestestat dem där. Även kört en del tester på min SSD men alla kommer ut utmärkt.
Som jag ser det kan det bara vara SSD:n som får datorn att krascha vid Flash-körning i Chrome.
Internet Explorer fungerar utmärkt.

Oftast när den kraschar som genererar den ingen dump-fil utan hela systemet bara total låser sig. De gånger den faktiskt skapar en loggfil så är det oftast oskernel som har kraschat. Det kan också då krävas ett par omstartet innan datorn startar igen. Men som sagt om man bara håller sig till IE så funkar datorn perfekt i veckor. Medan det tar 1-2 minuter innan den kraschar i Chrome. Jag har sökt massor på nätet och INGEN verkar ha samma problem. Lösningen är självklar enkel att bara strunta i Chrome men samtidigt så gillar jag Chrome mer än IE plus att jag gärna skulle vilja veta hur sjutton det här kan komma sig att datorn uppför sig så här.

Jag måste säga att jag var tämligen säker när jag bytte all hårdvara men fasen heller. Tänkte prova att köpa mig en Samsung 840 Pro som sista åtgärd. Funkar inte heller det så ger jag upp. haha

Av Svantesson666

Det kan det vara men jag har aldrig haft problemen förut så jag misstänker att det är någon server i USA som inte orkar med. Kanske får kolla vad det finns för europeiska news providers.