Inlägg

Inlägg som Svantesson666 har skrivit i forumet
Av Svantesson666
Skrivet av Wille1504:

Synd att den inte har någon form av VESA, i så fall hade man utan problem kunnat ha den bak på tv eller dator.
Men det ser ut som att man skulle kunna tejpa fast den nu med dubbelhäftande tejp, den väger ju bara 690 gram.

Slutligen syns ett "roterbart" VESA-fäste och en nätadapter specificerad till 65 W.

Läs om, läs rätt.

Av Svantesson666

Måste nog också säga Mac. Apple gör förbannat bra datorer. Touchpaden, skärmen och finishen är verkligen i en klass för sig. Dock är jag av den åsikten att precis lika grymma de är på att bygga en bra dator lika värdelöst är OSX. Det är som att gå tillbaka fem år i tiden, minst. Det enda som OSX i princip gör bättre än Windows är skalningen av text beroende på upplösning. Så en Apple som istället för Windows vore mitt val.

Av Svantesson666

Jag betalar gärna frakten för ditt Xbox 360 istället för att du ska slänga bort den. Om jag får vill säga.

Av Svantesson666

Få in skiten på skatten nu genast! Så betalar ALLA en exakt procentuell lika stor andel istället för att vi som faktiskt betalar ska betala för alla som inte betalar. Vid all annan skattefinansierad verksamhet (vilket det här faktiskt är även om det kallas för avgift) så vore det här betalningsförfarandet orimligt vilket det är också är i det här fallet.

Av Svantesson666

Förmodligen orsakar det jordfel och datorn stänger av sig igen. Har varit med om det själv när jag köpte ett nytt grafikkort hos just Inet. Kan inte mer än säga än att jag hoppas du får en trevligare bemötande vad gällande retur än vad jag fick.

Av Svantesson666

Kan faktiskt vara ganska så bra. Hade inte haft något emot om mina tangenter lyste lite svagt vitt. Jag kan själv skriva utan att titta på tangentbordet men om jag ska skriva specialtecken a la %¤]€ och liknande måste jag titta ner. Och då hade det inte alls varit dumt om tangenterna lyste lite i ett mörkt rum. Det kan säkerligen även hjälpa dem som har lite synfel.
Förstår inte varför så många här har så extremt lite humor? Alla måste inte vara klädda i svart och leva efter mottot "Idag är en dag närmare döden än igår". Lite färg piffar upp. Det är t.o.m. bevisat.

Av Svantesson666

"Kurvad TV". Allvarligt grabbar? haha haha
Vi brukar säga böjda i Sverige men ni kanske fortfarande bara är lätt jetlaggade och blivit hårt amerikaniserade där borta i LV.

Av Svantesson666
Skrivet av Andreyas86:

Tydligen äre drakar som går hem hos folket

Eller som i mitt fall pga att det var en viss redaktion som satte ett visst moderkort i sin sommardator 2013...

Av Svantesson666

Portal och Portal 2. De är dessutom helt fantastiska!

Av Svantesson666

Glömde min Samsung Galaxy S på en flight mellan Miami och New York. Självklart var det någon jävel som stal luren. Förhandsbokade då en Samsung Galaxy S2 som jag fick vänta på i tre veckor. Andra kvällen jag har telefonen ska jag ut och festa i Gbg. Kliver av vid Korsvägen och snubblar till på en trottoar, telefonen flyger ur handen och blir överkörd av en buss.

... jag tog första bästa buss hem igen då mitt partyhumör stendog.

Av Svantesson666
Skrivet av Ixos:

Jag hoppas innerligt att alla de som anser att detta betende är OK själva blir drabbade.

DVS ni är lite sent ute och hamnar inför valet att antingen slänga 3000kr i sjön till någon girig jävel som köpt två stycken, eller får vänta 4 månader på nästa leverans eftersom de tog slut då alla köpte mer än de behövde för att sälja vidare på blocket!

Jag kan inte säga mer än att jag har exakt lika mycket sympati för dig som du hade haft för blocketannonsörerna om de tvingats sälja med förlust...

Nu tänker jag inte lägga mer energi i den här tråden. Hata mig om ni vill, allt jag kan säga är att båda parter i mitt fall gjort en god affär.

Av Svantesson666

Jag är så klart partiskt i målet då jag faktiskt beställde PS4:or redan 14 juni med den tanken att sälja dem. Men jag förstår ändå inte den hetsen det är mot personer som mig och andra. Det enda vi gjort (jag iaf) är att förmedla en, eller flera PS4:or till folk som verkligen vill ha en men som inte förbokade tillräckligt tidigt. Jag har inte lurat eller ens försökt låtsas att den enda anledningen till att jag säljer dem är att jag köpt flera med den enda tanken att sälja dem vidare och göra en vinst. De två som köpte de jag förmedlade blev inte ens nästan förbannade av den förklaringen utan var bara glada att de fick en konsol på release-datum något de redan räknat med aldrig skulle ske. Och då jag hade hur många som helst som ringde utan att ens antyda att försöka pruta betyder det ju att varan jag hade att sälja ansågs ha minst det priset. Att det finns några här som anser att så inte är fallet betyder ingenting. Jag anser inte att Skriet av Edvard Munch är värd 120.000.000 USD men tydligen gjorde någon annan det. Ska jag hata försäljaren för att han inte sålde den för de 10.000 kr som jag ansåg att den var värd? Säljaren gjorde dessutom en overklig vinst på den.

Seriöst den här diskussionen är barnslig och tramsig. Motvikten till kapitalism är kommunist och även om kapitalism inte är perfekt eller 100 % rättvist är motvikten grymt mycket sämre. Tycker det osar av folk som tycker som tycker synd om sig själva för att de inte fick på någon release-datum. Hade det gällt något viktigt såsom potatis eller vete hade diskussionen varit på sin plats men nu handlar det om en PS4! En teknikpryl man inte ens knappt kan använda för tillfället. Hela diskussionen blir befängd.

Av Svantesson666
Skrivet av mrc:

Den ekonomiska risken är i princip obefintlig eftersom man inte betalar förrän leverans, dessutom skulle man kunna avboka precis innan om man märker att det är inte någon stor efterfrågan etc.

Din analogi med en bilhandlare haltar
- Anledningen till att bilhandlarna inte äger bilar är för att det är en finansieringslösning där bilföretaget äger lagret, det skulle exv vara så om Sony ägde PS4orna på Webhallens lager där Webhallen inte behöver binda upp kapital för att hålla produkterna i lager
- Bilhandlarna utnyttjar inte sin situation med att kräva ockerpriser såsom vissa blocket-nissar gör

Problemet är ju detsamma i biljettsammanhang, folk som egentligen vill gå på konserter får inte tag på biljetter för att massa andra håller på o köper med enda syftet att tjäna pengar. En enkel lösning på att komma runt biljettproblemet är att göra dom personliga men det har man väl inte börjat med ännu

Problemet gällande PS4an skapas pga Sony som vill hålla igen utbudet för att skapa ett tryck på marknaden precis som Apple brukar göra. Jag kan tycka att folk som varit ute o bokat i god tid och plockat ut PS4an kan vara värd en lite premie (säg 500 SEK) men betalar man 7000-8000 SEK (vilket jag knappast tror speciellt många gör) är man pantad

Nåja då är det t.o.m. mer fel att jämföra med att köpa upp konsertbiljetter. Konserten har du bara en chans att se. Och ingen tvingar ju någon att köpa en PS4. Det här diskussionen är faktiskt tramsig. Det handlar om tillgång och efterfrågan. Och så länge som ingen blir lurad så är detta den mest effektiva och rättvisa ekonomiska marknad som människan har kommit på. Det handlar inte alls att dessa annonser skapar något slags monopol utan endast att det finns för få konsoler på marknaden för att priset inte ska ligga närmare det rek. priset.

Av Svantesson666

Folk här verkar nästan mentalt handikappade. Att köpa en PS4 på releasedagen av någon annan där garanti och allt medföljer är givetvis inte fel men varför i helvete skulle det vara fel av säljaren? Han/hon agerar mellanhand/leverantör. Han/hon har också tagit den ekonomiska risken att köpa/beställa dem på förhand.

Undrar om alla som tydligen anser att detta är moraliskt även anser att bilfirmor som säljer nya bilar är moraliskt fel? För bara så ni vet så äger dessa firmor NOLL av de bilar som står i deras lokaler. De ägs av tillverkarna. Dock får bilfirman en del av försäljningspriset vid försäljning. Det är därför det är så vanligt att det finns en person som visar bilen men att du måste gå till en annan person för att skriva kontraktet (denna person är den enda som får agera mellanhand mellan ägaren och bilfirman).

Av Svantesson666

En kille utanför Jönköping köpte min ena PS4 och den har visat sig inte fungera alls. Han får BLoD och inget. Han har tydligen följt någon error-guide som Sony släppt och allt indikerar på att hans PS4 är trasig. Känns surt även för mig då han köpte den genom mig. Jag hade dock självklart igen aning om att den inte fungerade. Så nu blir det en promenad till Komplett.se och deras kontor i Gbg på måndag morgon.

Av Svantesson666

Fick mina två vid 12-tiden idag. Lade ut den ena på Blocket redan igår för 5500 kr och folk ringde och mailade som galningar. Så idag lade jag ut den andra för 6500 kr och folk ringde nästan ännu mer idag! Så nu har jag sålt båda och gjort en liten vinst på lite drygt 4000 kr. Ångrar så att jag inte förbokade fler...
Känns nästan konstigt att folk är så glada och tacksamma när de i ärlighetens namn betalar ockerpriser av mig. För tillfället är det verkligen säljarens marknad, det är en sak som är säker.

Av Svantesson666

Jag köade i Borås. Där hade de fått 10 st men tyvärr var jag runt nr. 20 i kön. Sedan gick jag över till Media Markt och där hade de fått in 15 st och jag var nr. 18 eller nåt. =/

Av Svantesson666

Jag är ledsen att jag inte har 20 stycken PS4:or att sälja, för jag fick inte precis lite svar på min annons.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Svantesson666
Skrivet av Mocka:

Helt ärligt kommer det nog inte förvåna mig om vi får se sprillans nya PS4or ute på Marknad. Kan tänka mig att folk lätt betalt 4500kr för en sådan och har man då köpt den för 3900kr är det 600 "snabba" riksdaler i vinst.

Säljer mina ena för 5500 kr och min andra har jag bud på för 5900 kr eller 5500 kr + PS3 Slim med 2 handkontroller.

Av Svantesson666
Skrivet av gamingfreak:

...och då stod det memory_management

Vilket alltså hintar om att något minne är trasigt. Körde du memtest någon gång?

Välj "Kör" och skriv "mdsched".