Inlägg

Inlägg som Levandebild har skrivit i forumet
Av Levandebild

Bara det inte blir Vista 2 ska det väl inte vara så farligt. Är ju ändå gratis att uppdatera och frivilligt att inte göra så om en absolut inte vill så ser inte varför detta skulle vara en dålig nyhet.

Av Levandebild
Skrivet av meanh:

Håller med, SteelBooks är inte alls fel i en typ enklare "Deluxe Edition". Hade personligen nog hellre sett en fin fysisk Art Book än en SteelBook i Collector's Edition när man ändå inte får någon skiva. Iofs kanske Sony är rejält smarta här, en riktig "fanboy" som köper Collector's Edition för över 2000:- kan man nog relativt lätt mjölka på 7-800:- till genom att sälja den vanliga versionen till denne också så att personen i fråga får en skiva att stoppa i sin SteelBook.

Vad jag vill se i en collector's Edition är just en steelbook och en artbook. Allt annat är krimskrams för mig. Utgåvor med statyer väljer jag alltid bort. Vill inte ha något museum för dem liksom.

Av Levandebild
Skrivet av Tiamat:

Det där är den amerikanska releasen det bör vara samma release i Europa förhoppningsvis. Europa är sega med releasedatum samt prissättning. Har inte ens sett det svenska priset för Splatoon 3 Nintendo Switch OLED Edition.

Bergsala som är sega!

Av Levandebild
Skrivet av Tiamat:

Bayonetta 3 Trinity Masquerade Edition
<Uppladdad bildlänk>

Dessutom kommer det att släppas Bayonetta 1 i en fysisk variant. Tidigare kunde du köpa ettan via Japanimport Climax edition. Release senare i år.

<Uppladdad bildlänk>

Enligt denna tweeten är release för första spelet på fysisk kassett 30:e September. Så lite innan tredje spelet släpps alltså.

Av Levandebild

Hungry for some 4-player Kirby fun? Race through delicious obstacle courses, collect the most strawberries, and thwart your competition using familiar abilities.

Get ready, Kirby’s Dream Buffet launches exclusively in Nintendo eShop this summer!

Av Levandebild

Annonsen är avslutad

Av Levandebild
Av Levandebild

Foliehatten på?

Av Levandebild

AMD promotar att de har 8K output, det är inte samma sak som att det är bra idé att spela i 8K. En Pro-modell kommer snarare göra 4k-spelande mer stabilt om något.

Av Levandebild
Skrivet av KroesusSork:

Ehum, har du någonsin varit med om att de sålt något nytt på Black Friday? Det är ju bara ett sätt att rea ut det ingen köper och göra plats i lagren

Alla årets tv-modeller beg to differ!

Av Levandebild

Är dessa kort ute till Black Friday-hysterin kanske de t.o.m. kan fås till bra pris! Om allt stabiliserats dvs. Verkar trevliga kort att gå från en Intel iMac med.

Av Levandebild
Av Levandebild

Nu drar han tydligen tillbaka sitt bud och anser att Twitter brutit mot överenskommelsen.

Av Levandebild

Snygg! Gillar speciellt joy-consen och färgfläcken på dockan!

Av Levandebild
Skrivet av landmarks:

Jag tror ändå jag kan sträcka mig uppåt 40-42, men när det inte längre får plats på ett skrivbord, har högtalare, fjärrkontroll och inbyggd Android TV känns det tvek. Särskilt när linjär TV ersatts av streamingtjänster för mig personligen.

Samma här, så länge sedan jag kollade på "vanlig" tv-sändning. Streaming är allt för mig numera. Sen är det inte så intressant vad den kallas, om det är en "skärm" eller TV bryr jag mig inte så mycket i. Den skulle användas som gamingmonitor och streaming.

Av Levandebild

På tal om Games with Gold fick jag just detta mail:

Från och med den 1 oktober 2022 kommer Xbox 360-spel inte längre att finns med bland de månatliga spel som erbjuds Xbox Game Pass Ultimate- och Xbox Live Gold-medlemmar via Games with Gold.

Vi har nått gränsen för hur många Xbox 360-spel som vi kan hämta till katalogen. Men Games with Gold kommer även i fortsättningen att ha spännande Xbox One-spel och ge dig exklusiva besparingar varje månad.

Det här kommer inte att påverka de Xbox 360-spel som du har laddat ned innan oktober 2022. Alla Xbox 360-spel som du löser in via Games with Gold innan dess får du behålla i ditt Xbox-konto, oavsett om du fortsätter din prenumeration eller inte.

Tack för att du är en trogen medlem.

Team Xbox

Av Levandebild

Xbox One X Gears 5 Limited Edition

En begagnad och använd, men förutom lite revor i kartongen väl omhändertagen konsol, i exklusivt Gears 5-tema på såväl konsol som handkontroll. Medföljer gör även ett ställ om en föredrar att ha konsolen ståendes, el- samt HDMI-kabel! Fungerar fint som enkel Gamepass-maskin samt uppspelning av DVD/Blu-ray/4K UHD Blu-ray.

Finns för upphämtning eller kan skickas om köparen står för frakten.

Läs hela annonsen här

Av Levandebild

Annonsen är avslutad

Av Levandebild
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

För att en fri marknad ska fungera så bör det finnas flera aktörer. Nvida och AMD har haft ett slags oligopol. Detta ihop med att de inte kan producera den mängd som marknaden vill ha.

Jag ser det som artikeln tar upp som en självklarhet och förväntad händelse. Man borde tycka att marknaden i de rika länderna borde bli lite mättare då en väldigt stor skara har datorer som idag ändå fungerar hyfsat bra. Såklart att alla vill ha bättre dator, men min poäng är att denna extrema köpkraft på att lägga väldigt mycket pengar på nya datordelar kanske har minskas.

Ja, att det skulle bli en backlash av allt detta (pandemin, mining) var ju väntat - men det var ju svårt att veta hur länge den skulle pågå och hur stora satsningar det behövdes för att överkomma problemet på kort sikt. Nu kom det plötsligare än någon kunde ana och det ställer till problem för Nvidia. Som tur är för dem har folk vant sig betala mer för datordelar, då speciellt grafikkort, men otur för dem är att räntor, mat och -bensinpriser nu minskar folks köpkraft radikalt så antagligen kommer nya datorer inte ligga på allas köplista. Iaf inte högst upp och som mest prioriterat. Svåra och intressanta tider väntar.

Av Levandebild

Annonsen är avslutad