Inlägg

Inlägg som Levandebild har skrivit i forumet
Av Levandebild
Skrivet av Sinery:

LG C1 är så mycket billigare, så du kan köpa större.
Eller för desktop så väntar jag själv på 4k OLED 240Hz monitor med QD eller liknande.
Läss på TV, har en CX.

Kommer nog gå max 65" så suktar inte efter 77+ utan är mer intresserad av det högre trycket i färgerna som QD verkar ha.

Av Levandebild

Osäker på om jag är sugen på en LG OLED, har blivit hype-biten av QD-OLED och då framförallt från Sony som verkar vara bättre alternativ. Vad tror ni?

Av Levandebild
Skrivet av medbor:

Postar samma som LG-22-tråden

Länk? (till tråden, inte nödvändigtvis till ditt inlägg)

Av Levandebild
Skrivet av zosma:

Kan säkert vara så, men den brukar säga att det är fullbokad. Det är inte bra att det säger att det har utgått.

Skrivet av appel1:

Så har det varit i omgångar sen den släpptes.

Samma med PS5.

Ja, de tar bort den/m för att förhindra överbelastning utav bokningssystemet och betyder alltså inte att konsolen/erna aldrig mer kommer säljas igen. För det kommer de garanterat att göra. Gäller bara att ha lite is i magen.

Av Levandebild
Av Levandebild

Village återsläpps med VR-läge!

Av Levandebild

No Mans Sky till PS5 och PSVR2!

Idag släpps en uppdatering till Horizon: Forbidden West med NG+ och extra svår svårighetsgrad! Samt att gameplay till PSVR2-äventyret i samma serie visades!

Snart kan vi spela som katt på både PS4 och PS5!

Cronenberg möter The Matrix möter Jet Set Radio Future (typ)!

Street Fighter har aldrig sett bättre ut! Kommer bli vilt!

Mysigt indie-äventyr väntar!

Spider-Man: Remastered till PC!

Av Levandebild

Hade problem med Firefox ett tag så gick över till Safari på datorn (iMac) men kör Firefox och Safari på mobilen (iPhone).

Av Levandebild

Pokémon får co-op till upp till fyra spelare! Släpps 18:e November!

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av psp123:

Är smått betagen av skivan. Vet inte hur många gånger jag hört den nu.

Är själv lite småbesviken efter några genomlyssningar. Inte så den är dålig, men rätt medioker i mina öron. Hade högre förväntningar. Kändes nog för överarbetat. "Legender" var ju riktigt fin avskalad som i teaser-videon men alldeles för pop:ig på skivan. Landar nog på 3/5 men då känner jag mig snäll. Hade förväntat mig typ 10/5 haha.

Av Levandebild

Mest tv-spel och filmer, då främst från Criterion, Arrow Video BFI! Samlarutgåvor och steelbooks är så mycket mer än bara filmerna, ofta med kul specialmaterial och medföljande häften/böcker som förhöjer upplevelsen enormt! Går oftast inte att få digitalt!

Av Levandebild

Också väldigt bra, men kanske mest "Kent" av spåren. Väldigt Eogist(e) ju.

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av psp123:

Känns som en kanonskiva efter första genomlyssningen. Påminner mindre om Kent än jag räknat med.

Håller med! Mer "eget" än väntat. Men det är bara bra imo! Denna är något av en favorit!

Av Levandebild

Har en inte fått tag på PS5 än kanske det är värt att vänta lite för PS5 Pro verkar komma 2023!

Av Levandebild
Skrivet av Mono:

Undrar om Sony tar tillbaka den rabatten också?

"To start this game, plz pay the 25% you saved bying it"

Av Levandebild
Skrivet av Überklass:

Men du, detta är ett forum och på forum så uttrycker man sina åsikter. Det är ju faktiskt inte svårare än så. Om du nu inte gillar åsikten så är det fritt för dig att uttrycka det, eller ignorera.

Absolut! Jag förstorade upp detta lite för mycket! Har bara sett i trådar om ram-minnen och allt möjligt så det blev mest tjatigt och nu reagerade jag tillslut. Men självklart vill jag inte inskränka någons rätt att uttrycka sin irritation, men det är skillnad på att vilja ha någonting utan rgb och i tråd efter tråd tjata om det och dessutom se ned på andra och få sig framstå som förmer för det. Är väl mest det andra jag stört mig på alltså. För det går bra att köpa ram-minnen utan att basunera ut hur mycket mognare och bättre det gör dig. Är väl mest det helt enkelt. För har som sagt inga problem med andras smak, om de så består i rosa utsmyckningar och enhörningar eller en svart stängd låda utan minsta utsmyckning. Men just det där "bättre än"-tänket som följer med är tröttsamt.

Av Levandebild

Har nu förhandsbokat 4K Steelbook som släpps i nästa vecka, hoppas den kommer med matnyttig extramaterial!

Av Levandebild
Skrivet av Dinkefing:

Det får stå för dig men jag tycker det är barnsligt och onödiga pengar på sådant som inte har en praktiskt funktion. Dags att växa upp kanske?

Kylflänsar däremot har en praktiskt funktion. Och ärligt talat grönt hade varit fränt idag bland alla svarta moderkort eller röda. Retro är coolt!

Haha hur är det barnsligt med design och ljus? Kanske du som borde växa upp från att vara så elitistisk
Jag ifrågasatte inte din rätt att tycka grönt är snyggare än svart, jag känner inte dig och bryr mig inte om dig eller din smak det minsta. Undrar bara att så fort någonting med rgb utannonseras så känner någon behovet av att grina om hur barnsligt det är och hur de minsann föredrar utan. Vilket visserligen är helt okej, det är som sagt inte det jag ifrågasätter. Utan bara varför det känns så viktigt att påpeka det hela tiden. Vi vet eran åsikt och ståndpunkt liksom. Det är samma visa varje gång. Så eftersom du efterlyser funktion får jag tala ditt språk då: vad fyller det för funktion att gång på gång påpeka detta när varje tillfälle ges? Känner ni er större och bättre än oss andra? Viktigare? Eller tror ni på allvar att ASUS helt plötsligt kommer sluta med RGB för att ni tjatar här, och väga det tyngre än låt säga internationella försäljningssiffror? Tyck vad du vill men tjata inte om det som en hackig CD-skiva kanske?