Inlägg

Inlägg som Levandebild har skrivit i forumet
Av Levandebild
Skrivet av Enviro:

Nu är det dags igen! Om ni inte kikat på The Batman på bio än och väntar på att streama filmen i stället så behöver ni inte vänta allt för lång tid. HBO Max har meddelat att filmen kommer släppas på streamingtjänsten 18 april. Peppen!

Såg den på bio, och den höll verkligen för all hype! Kommer nog skaffa på 4K Steelbook men självklart bekvämt att kunna streama också! Väldigt annorlunda och egen, vilket är ett bra betyg i min bok!

Av Levandebild
Skrivet av Raynstorm:

Hur är detta "nej, nej, nej" mot det jag skrev? Du berättar ju om nånting helt annat.

Min prenumeration på Super Play övergick automatiskt till Playstation magasinet när Super Play försvann och sen avslutades den helt när också Playstation magasinet gick i graven.

Hur är det någonting "helt annat" när jag förklarar att SuperPLAY blev RESET och inte Playstation Magasinet? Hela tanken med SuperPLAY var just att vara en multiformatstidning och inte låsa in sig på ett specifikt format. Att du fick din prenumeration ersatt med PSM handlar nog snarare om att det låg i samma förlag och de ville ersätta dig med en speltidning. Det finns inga likhetstecken tidningarna, eller redaktionerna, emellan i övrigt.

Av Levandebild
Skrivet av Zemlan:

Gamereactor, tidningen är ju ett minne blott tyvärr men besöker fortfarande hemsidan.

Just det, den glömde jag. Gratistidning jag plockade upp ibland men aldrig riktigt gillade.

Av Levandebild
Skrivet av Qubeista:

Har också Level att tacka för att de skrev taktikerna till Naxxrammas när WOTLK släpptes, jag spelade i ett dötrevligt brittiskt casual guild på en PvE server och började raida Naxxramas. Vi wipeade säkert 20 gånger på den första bossen och moralen var dödslåg. Jag föreslog vi skulle använda taktikerna jag hade läst om i Level och vi slog bossen på första försöket. Sedan dess fick jag raid-leada det där gänget på engelska som 12-åring tills vi clearade hela Naxxramas några månader senare. Jag har WoW (och Top Gear som jag brukade glo samtidigt) att tacka för min perfekta engelska som man fått användning för i jobblivet.

Utöver "barntidningen" ROBOT (som jag tror fortfarande finns kvar) gav ju redaktionen även ut specialtidningar om just WoW, det var kanske dessa du köpte och läste? Eller bara från huvudtidningen? Hursom var det ju onekligen ett gigantiskt fenomen som drev in läsare. Själv växte jag upp på landet med enbart 64k-modem så för mig var det inget alternativ att ens försöka spela det. Även om jag testade lite när jag hade chansen på olika LAN-partyn.

Av Levandebild
Skrivet av Raynstorm:

För min egen del var det Super Play som senare blev Playstation magasinet om jag minns rätt.

Prenumererade i många herrans år, ända tills den lades ner. Mor och far har nog allt sparat på någon vind tror jag

Nej, nej, nej.

Tobias Bjarneby, som var chefredaktör och grundare av SuperPLAY, kom från Nintendomagasinet (tror jag det var, detta var innan min tid) som sedan hamnade i luven på sitt förläggarförlag och därför gick independent och tog med sin redaktion för att grunda speltidningen RESET under egenskapade RESET Media (AB). Under samma veva dök en annan aktör upp, speltidningen Player1 - som de senare gick ihop med och blev LEVEL med. De höll på i flera år innan de utannonserade sitt sista nummer och lade ner. Tobias skrev senare att de kanske återvänder under nytt namn och flagg, men det var många år sedan och det förekommer tyvärr allt tveksamt att de någonsin gör det. Men jag har följt alla dessa aktörer och älskat deras alster. Sedan får vi inte glömma det tokambitiösa (och pretentiösa som många skulle nonchalera bort det med) FIENDEN som hann släppa två nummer under fyra års tid tror jag det var, och skrev artiklar om t.ex. en fransk brud som ÄLSKADE Sonic bortom allt mänskligt förstånd, och om varför ICO är ett konstnärligt laddat mästerverk. Utöver dessa svenska tidningar har jag också köpt och läst brittiska EDGE.

Skrivet av Ragin Pig:

Hmm Super Play och Level. Kan ha varit någon tidning där emellan när super play lades ner om level inte tog vid då.

edit: Tror det fanns någon Playstation tidning som skickade med demo skivor också, hade några nummer av den med.

Se ovan

Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av edson:

Har man ett PS5 kan man köpa den digitala versionen från PS Store för 104,75kr.

Somliga av oss gamla rävar gillar fortfarande att samla fysiskt och kan betala lite extra för det. Allt handlar inte om att komma undan så billigt som möjligt bara.

Av Levandebild

Riktigt pepp på att bygga en speldator kring denna! Kanske med en "all-AMD" konfiguration. Men bör den matchas med en 6800 eller 6900XT då? Blir väl enklare modell med 32GB ram så bör räcka gott med förstnämnda. Behöver inte gå overkill även om CPUn är vass.

Av Levandebild
Av Levandebild

Upptäckte denna lite sent då jag inte är inne på deras sida sådär jätteofta, men amerikanska datorbyggarna på Maingear hade ett riktigt roligt skämt i år!

https://d1k3jiaf8cocae.cloudfront.net/wp-content/uploads/sdbeSto...

MAINGEAR Singularity Lighting System

Using mini black holes, the MAINGEAR Singularity Lighting System (MSLS) removes all colors from your component lighting while providing infinite cooling potential. RGB is overrated, in fact, all light is overrated, so we created a new anti-lighting system to make sure none of the rays get traced, providing you with more g-force than a next-generation GPU.
*Free Shipping Not Available. Local Pickup Only.

Av Levandebild
Skrivet av Karate Taco:

2. Du får möjlighet att konvertera Essential till Premium på en gång och förlänga den totala längden av Premium. Prismässigt så är det väl två månader Essential mot en månad premium som är rimligt.

Detta vore det ju bästa och smidigaste för alla. Men det är ju sällan företag går den lättaste vägen haha så vi kan bara hoppas.

Av Levandebild
Skrivet av megaman01:

Ja det har jag koll på. Därför jag köpte två år idag. Men ps+ får man väl se vad som händer med. Just nu har jag ju ”dubbla”

Aha, bra så. PS+ ska tydligen bli lägsta nivån så du kanske får fyra av den?

Av Levandebild
Skrivet av megaman01:

Har också ps+ till 2024 och nu 2 år med psnow. Får se vad detta innebär. Tror tyvärr mina köp av ps+ va bortkastade men med lite goodwill så kanske dessa kan ”köpas in” för några månaders premium iaf.

Har du PSNow verkar det som det "översätts" rakt av till Premium!

Av Levandebild

Dricka "nästan ost" låter farligt nära gränsen antingen underbart... eller hemskt

Av Levandebild

Trevligt med fysisk utgåva till samlingen! Förhandsbokat för tredje generationen nu då. Men det här blir sista köpet av det här spelet haha!

Av Levandebild
Av Levandebild
Av Levandebild
Skrivet av nu1mlock:

Tror du missade hela poängen. Personen som nämnde "rån" skrev ingenting om denna tjänst och det har ingenting med saken att göra.

Edit: Länken gällde visst dag 1-releaser av spel till nya tjänsten. Det som handlade om "rån" gällde snarare live service-spel. Games as a service, inte PS Plus.

Oj, missade visst helheten. Men min poäng kvarstår: du tvingas inte betala för någonting. Du står inte under pistolhot av Sony att betala till dem för någonting du inte vill ha. Betalar du en tjuga för en bil i spelet är det väl för att du vill ha den, inte för att du blir rånad. Vill en inte ha liknande saker i spelbranschen är det enklaste att visa det med plånboken. Alltså att inte köpa saker. Så det jag skrev gäller ju för båda sakerna. Så I failed succesfully!

Av Levandebild
Skrivet av nu1mlock:

Precis. Jag har ju redan alla äldre spel som jag vill spela, så att betala för en prenumeration enbart för gamla spel är verkligen inte intressant.

Vilken tur då att det finns tre nivåer så du inte behöver betala för någonting du inte vill ha

Folk är så dramatiska kring detta. Prata om rån? Att ha någonting andra vill betala för är inte att stjäla, eftersom du självmant ger dem pengar för att få åtkomst till en tjänst. Om du betalat tusenlappen men det visar sig att du inte får tillgång till någonting, det vore stöld. Bokstavligen. Nu erbjuds du tre nivåer för att kunna få olika mängd material, eller betala mindre om du inte villhöver det extra. Visst, Sony kommer antagligen inte ge tillgång till förstapartsspel day 1 men det är också perioden de tjänar som mest på spelen så de vill nog helst inte förlora den inkomsten. Gissar på att vi får de spelen ett halvår eller max ett år senare. Är det för mycket för dig behöver du inte betala för tjänsten.

Av Levandebild
Skrivet av tyvar1:

Hoppas faktiskt lite på det. Älskar min switch men man börjar märka att den är rätt så efter med sina specs. Skulle vara en riktigt fin surprise med en Switch 2/pro? bundle med Zelda: Breath of the Wild Sequel

Tror det är för tidigt för Switch 2 men en Pro-modell vore verkligen drömmen. Redan originalet led ju av drops när flera fiender attackerade så.