Inlägg

Inlägg som Nerus har skrivit i forumet
Av Nerus

En intressant reflektion är ju hur många som motsätter sig att betala för denna tjänst, så som avtalet är formulerat, där i vanliga fall alla licenser och avgifter för immaterialrätt höjs till skyarna här.

Av Nerus

Kul! Kan absolut se mig själv göra samma sak.

Två-takt eller?

Av Nerus
Skrivet av Dunder:

Du menar att privatekonomi skulle vara viktigare än att kunna tillverka sin alldeles egna smörkniv?

Nä, du skojar.

Jaja, vi använder fortfarande de där smörknivarna!

Skrivet av Gainsgoblin:

@Koffe_93: Ganska skum syn att hoppas att börsen kraschar och folk får en ekonomisk smäll för att du inte hann med att köpa in dig innan den här ökningen ändå. Det kommer fler chanser, du kan köpa in dig nu också och vara långsiktig om det nu kommer en nedgång.

Bästa dagen att börja investera var igår, näst bästa är idag.

Av Nerus
Skrivet av omdull:

Efter det som sagts i tråden här står jag kluven till en del. Automatiskt droppstop eller inte. Är det värt 300kr extra för automatisk droppstop? Om vi bortser design i frågan mellan modellerna

Skickades från m.sweclockers.com

Definitivt. Kan inte leva utan det, när man väl glömmer svämmar den över och det blir bönor i kaffet och man måste städa alltihop.

Av Nerus

@¤Reason¤:
Det var inte helt vanligt att börja med glidare, kul!
Lycka till med uppkörningen!

Av Nerus

Inte så många som kör glidare verkar det som. Så jag får nog lägga upp min.

http://i.imgur.com/mV9eBV1.jpg

Av Nerus

@shamzin

En sak ingen nämnt är hur du tänker dig du skulle fungera som chef. Är du OK att ta jobbiga samtal med människor? Säga upp folk, säga till dem att de inte har gjort jobbet du förväntat dig av dem (om det nu är så) vid löneförhandlingar mm.

Gjorde ett liknande val för något år sedan, och valde #2 som jag är väldigt nöjd med idag. Mitt råd om du är osäker, ge chefsjobbet vad du har, funkar det så funkar det. #2 skulle jag gissa är mycket svårare att få ett erbjudande till på senare, än vad ett liknande jobb som #1 är.

//Nerus

Av Nerus

Uppskattar länkarna till datorerna på Inet!

Av Nerus

Är det inte så att man har rätt till pengarna tillbaka när den varit inne på reparation två gånger?

Av Nerus
Skrivet av stayalive:

tack alla för era svar och för att ni delar era erfarenheter med mig. Ja, mitt svenska är inte utmärk när jag skriver det vet jag. Det hemska är att jag vet inte mina misstag med skrivandet så det blir bara svårare eftersom jag måste skriva en personligt brev och en gång i veckan gå till arbetsförmedlingen för att rätta till det. Detta suger men jag försöker ändå.

Om du har kommit så långt som en intervju flera gånger så är det nog inte fel på ditt CV eller personliga brev.

Jag tycker du ska vara öppen med det mot arbetsgivaren, och helt enkelt ta kontakt med dem och fråga vad det var som gav de andra en fördel. Det är så såklart viktigt att inte låta hotfull i frågan, " VARFÖR FICK HAN JOBBET?!?!", utan förklara att du är väldigt nyfiken på vad det var som gav den andra en överhand eller ett övertag, så att du kan jobba på det.

Av Nerus
Skrivet av chrisragnar:

Har glas-musplattor helt blank stenhård yta? Eller är de betsade/behandlade för att ge lite motstånd? Känner mig högst tveksam mot helt blank o_o

Icemat hade en yta av frostat glas. Jag har mycket svårt att tänka mig en jämn yta av glas som skön att använda.

Av Nerus
Skrivet av Xclusiv8:

Och man kan visa samma saker inom kristendom. Varför är du inte emot det?

Skickades från m.sweclockers.com

Det finns väl egentligen inga extrema åsikter eller uppmaningar i Bibeln? Avseende nya testamentet, som man väl får anta gäller när det diskuteras, med tanke på att gamla testamentet inte längre efterlevs av kristna sedan det nya förbundet.

Skrivet av isbjoern:

Började läsa trådstarten men sedan såg jag kommentaren under om att TS var kommunist. Jävla tur jag inte slösade tid på att läsa skiten.

Ja det hade ju varit hemskt om du hade skaffat dig en egen uppfattning, istället för att helt döma en person baserat på en post från en annan person.

Av Nerus
Skrivet av Nilzohn:

Bootpip hörs ej, hdd drar igång. Skärmen står och blinkar, så den får ingen startsignal. Detta oavsett vilket grafikkort jag använder.

Har lyckats låna nätagg av en kompis, så jag provar det ikväll. Sen är det bara moderkortet kvar...

Då skulle jag nog tro att det är moderkortet och inte nätaggregatet. Men du bör ju såklart testa det i vilket fall när du kan låna ett!

Orsak kan vara någon form av kortslutning eller statiskt stöt när du bytte processorn.

Av Nerus
Skrivet av Nilzohn:

Redan gjort, utan framgång.

Andra saker som är provade är ta bort alla MB headers, ström till andra enheter som DVD-R osv. Ingen framgång alls.

Händer det inget, eller är det bara skärmen som är svart?

Hörs boot pipet? Hdd går igång? Går den kanske hela vägen till OS så du kan höra något login-ljud?

Av Nerus

Servrarna fungerar helt ok nu, i alla fall vad jag erfarit. Finns dock fortfarande några som har problem tydligen.

Som DustPuppy säger, spelet är väldigt buggigt. Jag har tappat lusten att spela en del på grund utav att det är så väldigt mycket som fungerar så dåligt. Faktum är att det nästan inte är något som fungerar som man kan tycka att det skulle.

De talar om AI, men det handlar inte om någon sorts intelligens, jag ska inte gå in på det här, för det finns så många bra poster och länkar om det i andra trådar.

Ett tips är alltså att läsa igenom dessa poster och länkar, och skaffa din egen uppfattning. Personligen kommer jag förmodligen inte spela så mycket mer tills en fix kommer. Det är kul i början, men det avtar fort när man kommer till problemen.

Av Nerus

Jag har upplevt precis samma sak på senare tid. Har skippat WoT någon vecka nu, det enda som händer är att man kommer in och undrar varför ingen annan i sitt lag gör något vettigt, blir irriterad, och loggar ut.

Av Nerus

"Too many germs" är ju ett ständigt problem i industristäder. Vad kan man göra för att minska detta?

Av Nerus
Skrivet av TAG9217:

Placera ett stort reningsverk bredvid ett stort vattenverk så har du obegränsat med vatten. Det stora reningsverket rensar allt skit och pumpar ner vatten i marken i princip.

Skrivet av ozo64:

Jo det har jag redan. Behövde bygga ett till bara och jag är inte säker på att det andra får tillräckligt med avlopp ut där. Får hålla ett öga på det.

Menar ni ett vattenverk med reningsanläggningar eller avloppsstationen?

Det verkar ju konstigt att lägga dem nära varandra så vattnet man pumpar ut blir smutsigt?

Av Nerus
Skrivet av klotim:

För mig tog det några "ingame" dagar tills de bytte från low till medium density.
De är nog för att spelet inte använder sig av "cheetah" läget längre...

Hade förövrigt hög efterfrågan av invånare när jag hade låg densitet med!

Se till att bygga polis, sjukhus,brandkår och grundskola med parker så ska det gå!
samt Medium till hög densitets vägar såklart

Jo det verkar ge sig nu. Satt lite på en platå verkade det som, går det inte framåt så går det tydligen bakåt.

Av Nerus
Skrivet av TiasE:

Utöver att ha uppgraderade vägar måste det även finnas utrymme för att byggnaderna ska kunna expandera, så du får inte lägga vägarna för tätt, sen måste det ju även finnas behov och efterfrågan efter mer invånare i staden, vill folk inte flytta in så kommer de inte bygga större hus.

Utrymme bör inte vara problemet. Och inte heller behovet. Problemet är just att de skriker om mer residents, men jag har inte mer plats. Och alla bor med låg densitet.