Inlägg

Inlägg som perihelion har skrivit i forumet
Av perihelion

Hmmmm vad ska man säga om spelet? Jag sitter med en E8600 i 3.3Ghz och ett 9800GTX+ och ändå lämnar frameraten en hel del att önska. Jag kan inte ens välja något annat än medium-texturer och 1920x1200 kan jag inte heller välja.
OCH VA FAN HAR DOM GJORT MED SKUGGORNA!?!? Skuggorna ser rastrerade ut. Riktigt fult!

/M

Av perihelion

Automatisk åldersifyllnad :-)

Tjena vissa sajter vill att man ska fylla i sin ålder för att få kolla tex videoklipp etc. Finns det något plugin till firefox som automatiskt fyller i sådan skit?

/M

Av perihelion

Trådlös mus till spel?

Tjena!

Finns det några trådlösa möss som fungerar bra att spela med? Jag testade någon trådlös logitechmus för 6-7 år sedan och då märkte man lite fördröjning men det borde väl hänt lite på den fronten antar jag?

/M

Av perihelion

Peerguardian alternativ?

Tjena!

Är det någon som vet om det finns något schysst alternativ till PeerGuardian? Jag kör Vista och Peerguardian fungerar inte under Vista tydligen.

/M

Av perihelion

"Grafiken kändes som bäst halvdan"??? Jag börjar mer och mer undra om det finns olika versioner av spelet ute. Jag är stort fan av Crysis och jag tycker att Far Cry är 10 gånger snyggare. Har sett fler som klagat på grafiken och det är ju helt jäkla obegripligt. Det har inte gjorts något snyggare spel till PC. Personligen tycker jag att spelet är något av det roligare på år och dagar.

/M

Av perihelion

Jag fick också bara svart ruta med dom nya beta drivisarna. Fungerar med förra versionen men då kan jag ändå inte starta i DX10-läge. Gör jag det så står den bara och laddar och laddar... Mycket märkligt. Någon som vet varför?

/M

Av perihelion

Nej jag är helt övertygad om att skillnaderna är minimala men man undrar ju varför det inte fungerar som det skall?

/M

Av perihelion

Bioshock svart skärm?

Tjena!

Såg att fler hade detta problem när jag googlade men hittade inga svar.

Installerade Bioshock på min Vista 32bit nyss. Har kört det förut men då hade jag bara ett dx9-grafikkort och nu har jag bytt till ett Asus Geforce 9800+ så jag tänkte bara dra igång det för att se hur det såg ut under dx10. Men så fort man väljer New Game och svårighetsgrad så blir skärmen svart. Inte helt svart man ser lite grafik precis som den skall tona upp bilden men fryser när den börjat.

Någon som har någon aning om hur man löser problemet? När man startar Bioshock i Dx9-läge så fungerar det hur bra som helst. Jag har patchat Bioshock till 1.1 och kör senaste grafikdrivisarna.

Tack på förhand!
/M

Av perihelion

webserver?

Tjena!

Jag är ute efter en webserver/ftp-server, enklast tänkbara. Billig, tyst, liten och simpel.

Någon där ute som har några förslag? Viktigaste egenskaperna är att den är tyst och liten. Den får liksom ta minimalt med plats.

Tack på förhand!
/M

Av perihelion

Noctua NH-U12P och P5N-E SLI?

Någon som vet om Noctua NH-U12P passar på ett ASUS P5N-E SLI?
http://www.webhallen.com/prod.php?id=83013

Svårmonterad?

/M

Av perihelion

Lättmonterad kylning till E8600 och Asus P5N-E SLI

Tjena!

Någon som har något förslag på lättmonterad (helst sådan man bara snäpper fast utan att behöva ta bort moderkortet ala Intels stockkylare). Jag prioriterar lättmontering och tystnad framför goda kylegenskaper.

Processorn är en E8600 och moderkortet Asus P5N-E SLI som jag redan skrivit.

Tack på förhand!

/M

Av perihelion

Låter helt klart intressant! Ska kolla upp om skillnaden mellan den gamla och nya modellen är värd pengarna. Stort tack!

Vad får du betala för bläckpatronerna föresten?

Någon annan som inte håller med eller har ett annat förslag?

/M

Av perihelion

Rekommendera bläckstråleskrivare

Tjena!

Vår bläckstråleskrivare har brakat ihop så vi måste köpa ny. Idag har vi en gammal HP all in one historia med kombinerad scanner/kopiator och vill ha något liknande. Har inte råd med någon dyr sak. Max 1500 skulle jag tippa (plus, minus några kronor).

Någon som har något bra tips?

Tack på förhand!

/M

Av perihelion

Grymt bra spel för sin tid.

/M

Av perihelion

problem med Steam :-(

Tjena!

Jag har fått något problem med min Steam-klient. När jag startar den så syns ingen text i dialogrutorna. SKitkonstigt. Går det att starta spel utan klienten? Har försökt göra repair av klienten också men det sket sig. Kan man avinstallera klienten utan att bli av med spelen?

/M

Av perihelion

Schysst! Tack för svaren!

/M

Av perihelion

Ta bort stockkylaren?

Tjena!

Jag funderar lite på att byta ut min gamla trötta E6300 processor mot något roligare. En tanke slog mig bara. Måste jag skruva loss hela moderkortet för att ta bort stock-kylaren som ingick med processorn? Eller kan man bara knäppa loss den på något sätt utan att behöva mecka?`

Jag sitter som sagt med en E6300 och moderkortet är ett ASUS P5N-E SLI.

/M

Av perihelion

Tjena igen,

jag fick snurr på skiten. Fick spela om helt från början och då fungerade det. Jag kan inte säga att jag gjorde något annorlunda. Grymt irriterande. Tur att spelet är så pass bra ändå. Tack till er som svarade.

/M

Av perihelion

Så vitt jag kan se så har jag dödat alla. Och jag fick meddelande om att "base secure" eller något åt det hållet. Men lämnar jag området så står det typ "return to area or be killed". Var du tvungen att spränga något för att komma vidare?

/M

Av perihelion

Crysis Warhead fastnat!!! :-(

Tjena!

Sitter och spelar Crysis Warhead och jag brukar inte ha problem med fps men antingen är jag dum i huvudet eller så har jag råkat ut för någon bugg.

Jag är rätt tidigt i spelet dessutom där man skall "locate and destroy the kpa base". Jag har dödat alla fiender och går till checkpointen och skjutit sönder radiomasten eller vad fasen det är. Sedan har jag tagit sprängmedlen och försökt spränga typ.... allt. Men jag kommer inte vidare. Som sagt, jag måste vara dum i huvudet men kan någon oändligt upplyst där ute tala om för mig va fasen jag ska göra. Jag känner mig riktigt jäkla dum.

/M