Inlägg

Inlägg som Zabala har skrivit i forumet
Av Zabala

Vista "boot.ini" problem

Skrev detta i ett engelskt forum.. någon vänlig själ som kan hjälpa mig?

Ok so i tried to find a boot.ini to change the order in which many of my systems boots up..

I couldn't find a boot.ini so i tried checking my boot.ini in the windows xp system and it said

Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options...

The problem is when i try to open it or even with the option "Run as administrator" i just see how the commandprompt opens and closes real fast.. i cant access this BCDEDIT thing.. whats wrong?

If i try to run it with the commandprompt it says The boot configuration data store could not be opened. Access is denied.. what do to :(?

Av Zabala

Winxp pro validering

Skrev detta på ett engelskt forum förut och orkar inte översätta så har ni ork vore det trevligt ifall ni kunde hjälpa mig.

I installed my windows xp pro pirated version awhile ago and it worked fine until i got some updates from microsoft. After i had rebooted they started nagging me about validation and that i had an pirated version of MS. The thing is now that i have a bought validation key of win xp pro but i don't want to have to reinstall everything again. Can i in someway just put in my serial number and get this pirated copy validated so they will stop nagging me?

Av Zabala
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BuruZ
Varför la du ner sidan? den är ju bra bra om man ska lägga upp bilder på

nästa imageshack förstår du

Anledningen står på sajten Men jag kommer nog starta upp den när jag har mer pengar och mer tid. När det sker vet jag icke dock.

Av Zabala

Jag har precis stylat mitt foobar lite och är väldigt nöjd Jag undrar dock ifall det går att sortera sin playlist efter namn. Nu ligger dom i ordningen när jag la till dem :/

Av Zabala
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BuruZ
Gör det föressten en fråga. är det du som äger filepixel?

Ja det är jag

Av Zabala

Ok då frågar jag honom

Av Zabala

Ok men är det inte sparat som ett tema eller nåt? Du kan inte ladda upp det eller?

Av Zabala
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BuruZ
Blev less på mitt gamla desktop så nu ser det ut såhär

Cleant
http://img90.imageshack.us/img90/1238/deskprintcep6.jpg

Dirty
http://img165.imageshack.us/img165/1382/deskprintdediteq8.jpg

Hur fick du ditt foobar att se sådär snyggt ut :)? Har precis skaffat det så jag kan inget om det.

Av Zabala

Tack Hade helt glömt bort att man kunde göra så.

Av Zabala

Val av OS när man startar pc vill ej försvinna

Jag hade ett tag windows installerat på två av mina diskar. När jag startade pc,n så ville den självklart veta vilken av distributionerna som skulle startas. Jag har nu formaterat och tagit bort allt på en av diskarna som hade windows installerat men ändå kommer den där skärmen upp. Väljer man det os,et som jag nu tagit bort så händer inget men skärmen är ändå där och frågar mig vilken av de jag vill starta :/ Hur kan jag få bort detta?

Av Zabala

Vad händer när man reparerar MBR då? vill helst inte förlora något.

Av Zabala

Norton Ghost spärrar inkomst till windows

Jag installerade precis Norton Ghost och tänkte göra en backup. Installationen fungerade fint, datorn rebootade och när ghosts backup skärm ska komma upp så fryser den och programet startar inte. Problemet är att ifall jag stänger av och startar om datorn så startas inte windows utan norton ghosts PC DOS 7.1 meny som vill göra backup startas.

Jag har försökt boota upp från min hårddisk med windows på men det är ändå norton ghost menyn som kommer upp. I norton ghost menyn kan man välja att starta upp windows vanligt istället men det fungerar inte utan allt bara stannar. Hur kan jag komma in i Windows nu? Det känns lite jobbigt att norton ghost har fryst åtkomst totalt :/ Jag vill inte behöva installera om Windows pga detta.

Av Zabala

Tack Kanel det funkade perfekt.

Av Zabala

Outlook "alternativ" fungerar inte

http://www.filepixel.com/test.jpg (bilden är otydlig men spara ner den och förstöra den så syns det tydligt.)

Vi har installerat om outlook för windows (bytt dator). När vi startar outlook så ber outlook oss om standardmappen för e-post. Denna är ju inte särskilt svår att hitta och ifall jag kommer ihåg rätt så kan man välja standardmapp i "alternativ" fliken på outlook. Problemet är som bilden visar att alternativ fliken är ljusgrå och inte fungerar så man kan inte välja standardmapp :/ Någon som vet varför alternativ fliken ej funkar eller ifall man på något annat sätt kan välja startmapp?

Tacksam för svar!

Av Zabala

Outlook Express sparade mail

Vart lägger sig dessa? Jag kan inte hitta dom någonstans. Behöver föra över de sparade mail jag har till min nya hårddisk där jag har windows installerat.

Av Zabala

Det är det jag vill göra men man måste ju välja var ifrån man importerar in dom och jag hittar inte vart de ligger någonstans. Hjälp!

Av Zabala

Nexus Personal / licenser?

Har installerat windows på en ny hårddisk och har flyttat min nexus personal (bank grej för certifikat osv) till min nya C:/Program/Personal. Programet startar upp som vanligt men jag hittar inga certifikat. Vet någon vart certifikaten som nexus behöver lagras? Hittar inget var jag än letar. Tydligen så är certifikatens filändelse .p12

Hjälp :D!

Av Zabala

bump. Ingen som kan hjälpa stackarn?

Av Zabala

Problemet är nu fixat. Det visade sig att ljudkortet blockerade grafikkorts kylarn från att blåsa ut den varma luften så därför blev det så varmt och överhettades. Datorn är nu iskall och jätte tyst står stabilt på 45 grader vilket är 20 mindre än när den var idle förut. Taack för alla svar.

Av Zabala

Tror ej jag har skadat det och jag har ej klockat det :x